selam arkadaslar uzun bir aradan sonra

herkez burada heralde..Benim basıma actıgı islerden dolayi elimdeki cogu seyi satılıga cıkarmayı düsünüyorum,bazıları haric tabi

Almanya kolim daha yeni yola cıktı 1 haftaya DHL ile gelicegi icin gümrükte olur gümrükten gecme olayını halletmis gibi görünüyorum cünkü gelen koli 1,20X1,20 baya büyük..halkali gümrügüne indirip oradan bana yollatıcam eger operasyon basarılı gecerse baya bi ürünü daha Türkiyeye sokmuş olucam..Elimdeki ürünlerin hepsi dünya satandartlarının en iyileri amiga commodore camiası için

bu kadar malı zaten o sulardan bu sulara almak hem zaman hem caba hem sabır hemde imkan olayı oldugundan hepsi benim için cok degerli, nasıl cabalar sarfettim bunu hepiniz biliyorsunuz ve hala ortada olmuyan,kaybolan birbirinden degerli ürünlerim var ama artık eldekine bakmak gecmise sünger cekmek lagzım zararı kendimize dokunuyor yoksa...
Su anda aynı zamanda ciddi bir tedavi sürecinden gecmekteyim..Ölumcul bir hastalıgım yok Allaha şükür yanlız yasamımı zorlastıran ve beni anlasılmaz kılan bazı rahatsızlıklarımla ugrasmaktayım,3 5 aya bişeyim kalmaz diye ümit ediyorum..
Hepinizi tanısamda tanımasamda cook özlemisim..