Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: MAME 0.198'den Haberler  (Okunma Sayısı 14115 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 19, 2018, 12:06:57 ÖS »

Hurşit Demul emulatörde naomi oyunların hepsi çalışıyor mu?Özellikle world chapion serisi.Ayrıca Demul emulatör arcade stick ayarlamaya yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Ayrıca Demul araba yarışı oyunlarında klavye desteği var mı?

Oyunların hepsini denemedim ama yüzde 90 çalışıyor. Ayrıca sürekli de güncelleme geliyor.
Zaten Demul piyasadaki en iyi emulator şu anda. Yani sorunlu çalıştırdığı oyun vardır belki bilemiyorum ama başka bir şansımız da yok naomi konusunda.

Ayrıca evet araba yarışları için de destek var.
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 19, 2018, 12:23:47 ÖS »

Evet naomi oyunlarını oynamak için Demul ideal.
cat5
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 19, 2018, 13:47:08 ÖS »

arkadaşım birkaç resim yolladı whatsapp yoluyla. bu resimleri forumda nasıl paylaşıcam bilmiyorum. tanıştığı kişiden aldığı setlerden resimler
cat5
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 19, 2018, 13:57:31 ÖS »

internete yükledim bulduğum bir siteye

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 20, 2018, 08:10:45 ÖÖ »

Demul emulatör hep aynı sistemler üzerinde çalışma yapıyor.Farklı sistemler üzerinde bir çalışması yok.Bir Nesica,Taito Type gibi sistemler üzerinde çalışması yok.En azından Hyperneogeo64 sistemi üzerinde çalışması olabilir.Bu emulatörün en iyi arcade emulatör olduğunu söylemek doğru değil.Çünkü desteklediği oyun sayısı az.Ama kontrolleri mameden iyi.
cat5
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mayıs 20, 2018, 16:18:06 ÖS »

şöyle videolar buldum. bu yanlara bu resimleri nasıl yerleştirebiliriz bilgisi olan var mı?
yorumda soruyorum yorum çıkmıyor sayfada

bide şöyle bi video var aynı kişinin. birisi bu kişiye ulaşsın öğrenelim nasıl yapılıyor bu resim işi veya nasıl yapıldığını gösteren bi site var mı?
cat5
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mayıs 21, 2018, 22:20:32 ÖS »

yarın Allah nasip ederse istanbula dönüyorum. ankarada işlerimi erkenden bitirdim. arkadaşımdan alacağım seti merak ediyorum ve diğer aldığı setleri
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mayıs 28, 2018, 08:40:03 ÖÖ »

Demul emulatörde hep naomi,Atomiswave,cave,hikaru gaelco sistemleriyle uğraşıyor.Farklı arcade sistemlerle uğraşmıyor,bunları emule etmiyor.Bir hyperneogeo64 sistemini emule etseler iyi olur.Şu anda demul emulatör ekibi tıkandı.Yeni bir şey üretemiyorlar.
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 30, 2018, 10:42:30 ÖÖ »

Mame 0.198' de çalıştığı belirtilen Naomi oyunlar çalışmıyor.Ayrıca Sega Dımm ve JVS dosyalarını istiyor.Bu dosyaları da yükledim.Naomi bios ve oyunun romunu da,chd dosyasını da yükledim kuralına uygun olarak. Capcom vs Snk Millenium Fight 2000 Pro adlı oyunun tanıtım ekranı geldi.Kredi bölümü çalıştı.Ama oyun başlamadı.Sesler kulağı tırmalıyor,rahatsız ediyor.Hayır naomi sistem emule edilemedi.Mame takımının bu oyunu çalışıyor göstermeleri yanlış.Bu naomi çalışması da fiyaskoyla sonuçlandı.Mame'de Naomi oyunları oynamak hayal.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: