Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

  Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga YazılımAmiga connected thru Composite to my Intensity Shuttle Issue
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga connected thru Composite to my Intensity Shuttle Issue  (Okunma Sayısı 892 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JesseVoss
Yeni Üye
*
Mesaj Sayısı: 1


Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 21, 2018, 17:55:39 ÖS »

Hello there

I bought this device to stream Amiga usage on my channel. Howevr, .. no matter what I do, I only get black screen.My Amiga 1200 got composite, so I have connected my composite cable to my A1200 and then to my Blackmagic Intensity Shuttle. Then I have connected HDMI cable to a screen, but nothing!?I use the usb3 version with latest osx and your software. The device see that there is a connection, but nothing gets thru when I choose PAL??? I can see on my monitor here that something is happening, but nothing gets thru? Is the AmigaOS screenmodes not seen by the Intensity Shuttle? Should I deliver it back or is there a solution for this?

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:-
https://forum.blackmagicdesign.com/viewtopic.php?t=58418&p=335314
Explainer video production agency

Thanks
Logged
keremimo
Üye
**
Mesaj Sayısı: 30


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2018, 02:27:04 ÖÖ »

Are you trying to passthrough a composite signal from the HDMI? That won't work.

Edit: Even if it did, your monitor probably cannot display 50hz images (Assuming you have a PAL Amiga)
« Son Düzenleme: Mayıs 22, 2018, 03:29:04 ÖÖ Gönderen: keremimo » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: