Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet-Bitti- Ankara Buluşması (Geleneksel) ! 2018 (5 Ağustos Pazar)
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: -Bitti- Ankara Buluşması (Geleneksel) ! 2018 (5 Ağustos Pazar)  (Okunma Sayısı 111671 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : Temmuz 24, 2018, 15:42:03 ÖS »

@Agony, yahu 40 yılın başı ne güzel gelelim dedik olay kavgaya doğru gidiyor. Nedir bu İstanbul  ile alıp verilemeyen, öğrenmemizi istemediğiniz. Dansözü tek siz izleyin diye değil mi? Yok yemezler, geliyoruz. Hem de gümbür gümbür Kahkaha Kahkaha
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #91 : Temmuz 24, 2018, 15:46:44 ÖS »

@Agony, yahu 40 yılın başı ne güzel gelelim dedik olay kavgaya doğru gidiyor. Nedir bu İstanbul  ile alıp verilemeyen, öğrenmemizi istemediğiniz. Dansözü tek siz izleyin diye değil mi? Yok yemezler, geliyoruz. Hem de gümbür gümbür Kahkaha Kahkaha
Gelin tabii ki, geleceğiniz varsa, göreceğiniz de çok olacak
Angara bebeleri olarak, sizi en güzel şekilde ağırlayacağız  Karizmatik

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #92 : Temmuz 24, 2018, 16:33:40 ÖS »

Arkadaşlar buluşma ile ilgili detaylar şu şekilde:

1-Mekan:
Buluşma yerimiz Zula Bar
Kızılırmak caddesi 15 numara. Jolly Joker'in alt çaprazında. Kapısında sadece minik bir logo var. Arada zula bir yerde

------------> Buluşma zamanı; 5 Ağustos Pazar saat: 12:30! <-------------------
Alt yapı ekibi olarak biz 12:00'da mekanda oluruz (daha erken açılmıyor maalesef) Ucundan tutayım ben de bir şeylerin diyen gelsin 12:00'da... Mekan 13:00'den önce hizmet vermiyor. Ama biz Yavaş yavaş anca hazırlanırız 13:00'e kadar. Bitiş için bir sınır yok. (Dansöz kapanışta geliyor diyorlar)

2-Adres detay:
https://goo.gl/KJY4jI

3-Otopark:
Otopark için tek alternatif Kocatepe otoparkı. Temiz, sorunsuz... -Mekana 200 mt.uzaklıkta-

Taksiyle gelin, taksiyle gidin... başınız ağrımasın. Zaten alkol da var, en güzeli bu (Sanırım ben bunu tercih edeceğim)

4-Oda:
Mekana girdikten sonra; barı geçince, sol tarafta özel bir oda var. O oda bizim. Rahat rahat orada takılacağız. En az 30 kişinin takılacağı bir yer... Ben mekanın alt yapısını (elektrik, minik cihazlar vs.) ayarlamak için erken gideceğim. İçecek, yiyecek fiyatları da makul. Garsonlar peşin çalışacak. Ben sizlere sürprizler yapabilirim...

5-Sergilik:
Ayrıca elinizde nadir ya da ilginç olduğunu düşündüğünüz, oyun, kitap, cihaz vs. varsa getirin bakalım, dokunalım! Sergide sergileyelim, sonra alın geri götürün Kahkaha

6-Takaslık:
Daha önce denemiş olduğum ve ilgi de çeken bir yeni uygulama.
Elinizde takas için retro ya da değil, her şeyi getirin. Başka bir takascı genç de getirip, "abi ben PS3 GTAV vereyim, sen de şu Amiga Rick Dangerous'u bana takasla" muhabbetlerinin döneceği bir durum olacak. Ben açıkcası, Nintendo ve Amiga dergilerimi, PS2/PS3 Nintendo gameboy oyunlarımı, bir kaç cihazımı, retro bilgisayar vb. şeylerimi getireceğim.

7-Hediyelik:
Bir Angara klasiği olarak biz her buluşmada, az, çok, kaliteli, dandik, çalışan, bozuk vs. bir şeyler getiriyoruz. Hediyelik. İstanbul'da benzer şekilde başladı. Çalışması önemli olmayan, birilerinin ihtiyacını görecek herhangi bir şey... Aslında evdeki fazlalıklar... Kitap olur, Amiga olur... Yine hediyeleri isteyen getirsin. Bu arada bu sefer buluşmaya gelen tüm katılımcılar hediye çekilişine katılamayacak Detayları buluşma yerinde göreceksiniz...

Bunun haricinde kişisel olarak kime ne isterseniz hediye edin. Ben Amiga 1200 bekliyorum Oğuzhan'dan :p

Amacımız; aynı kafadan olan kişileri bir araya getirmek ve farklı bir pazar günü geçirmek olacak. Bu sefer şehir dışından katılım daha da çok olacak. Bakalım neler olacak

Özetle; arkadaşlarımız, dostlarımız gelin, her türlü mutlu olacaksınız! 5 Ağustos pazar günü görüşmek dileğiyle
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2018, 01:36:25 ÖÖ Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #93 : Temmuz 24, 2018, 17:40:08 ÖS »

Şu mekana erken açtırtmayı öğretemedik 14:00 ne

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : Temmuz 24, 2018, 20:33:22 ÖS »

Abi akşam oldu nerdeyse 14 nedir ya desene biz 3 4 saat ancak takılırız
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #95 : Temmuz 24, 2018, 20:47:49 ÖS »

Ahahaha İstanbul'u da İstanbul'luları da severiz yav. Gelin başımızın üzerinde yeriniz var.

@ibeser (Ayak Takımı), abi saat olayı ciddi falso olmuş. Şehir dışından gelecek olan arkadaşlar için problem olabilir.

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #96 : Temmuz 24, 2018, 21:51:23 ÖS »

Yahu öncesinde şehir dışından gelen arkadaşları kahvaltıya götürürüz dansözlü?
Ben o işi çözerim.

Oğuzhan
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #97 : Temmuz 24, 2018, 23:17:15 ÖS »

Çöz bence de yakın bir yerde bir şeyler ayarla

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #98 : Temmuz 24, 2018, 23:22:59 ÖS »

Aaa kahvaltı yok muydu organizasyonda... Hımmmm
CM
Ziyaretçi
« Yanıtla #99 : Temmuz 25, 2018, 08:20:04 ÖÖ »

O gün Ayrancı Antika pazarı var, buluşma öncesi orada 1-2 saat zaman geçer, hatta kahvaltı bile yapılır içinde.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #100 : Temmuz 25, 2018, 15:46:58 ÖS »

O gün Ayrancı Antika pazarı var, buluşma öncesi orada 1-2 saat zaman geçer, hatta kahvaltı bile yapılır içinde.

Mantıklı olabilir aslında.
Oğuzhan Bey konuyla ilgili dönüş yapacaktır.

Oğuzhan
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : Temmuz 25, 2018, 15:48:35 ÖS »

Ben sabah eşrefi alacağım ona kahvaltı sözüm var Mekanın saatini geç haber veren arkadaş konuyla ilgilensin .... Organizatör olmak kolay değil

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #102 : Temmuz 25, 2018, 16:04:45 ÖS »

Mantıklı olabilir aslında.
Oğuzhan Bey konuyla ilgili dönüş yapacaktır.

Oğuzhan Eşref'i alacak, ama diğer işler için eşref saati tutmadı.

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #103 : Temmuz 25, 2018, 17:42:57 ÖS »

Şöyle yapalım o zaman.
Oğuzhan Eşref'i alsın.
Sabah Ayrancı Antika Pazarı'na gelsinler. İstanbul gibi büyük bir şehirden gelenleri dahi ilgisini çekecek güzel bir ortam. En arka tarafında gözlemeci var. Orada gözleme yer, çay içer, ön kaynaşmayı yaparız.

Buna göre yardım isteyen arkadaşlar buradan yazsınlar onları da alıp getirelim. Ayrancı Pazarı Dikmen Caddesi üzerinde. Konumu:
https://goo.gl/maps/jrVnYJZvjts

Sabah kahvaltısını yaparız, pazarı gezeriz. Oradan da buluşma noktasına doğru kayarız. Ek bir isteği olan çekinmesin yazsın ya da özelden yazsın.

gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #104 : Temmuz 25, 2018, 19:52:28 ÖS »

Siyasalın oradaki pazar hala var mı ? Aslında bizim hurda pazarına gitmemiz daha uygun olur
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: