Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Pandora's box 6 HD 1300 Oyun (Tekken-MortalKombat-SF EX) İlk Bakış
Sayfa: [1] 2 3 ... 6   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Pandora's box 6 HD 1300 Oyun (Tekken-MortalKombat-SF EX) İlk Bakış  (Okunma Sayısı 39396 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 25, 2018, 14:23:51 ÖS »

Bugün Postacı Ofise Elinde Bir Torbayla Girdi Pandoralar Genelde Kutuda Gönderildigi için İlk Bakışta Tahmin Edemedim Gelenin Pandoranın Kutusu Oldugunu 

Yeni Kart Olunca Dayanamayıp Hemen Denemeye Koyuldum.İlk Kabinde Görüntü Alamadım Buna En Son Deginecegim .İkinci kabinde Karşıma Çıkan Ekran Tedirgin Ediciydi Menü Ortadan 2 ye Bölünmüş ve Pot dan Ayarlamama Ragmen Düzelmiyordu!

Sonra Kullanım Kılavuzunu Elime Alıp bakınırken P6 nın 720p modunda fabrikasyon olarak geldigini gördüm bunun için kılavuzdaki ekran tuşuna basılı tutup power off/on yapmamız gerekiyor.720 --> 16:9 --> 4:3 --> CRT ye geçene kadar 3 kere bu işlemi yapmam gerekti.

ondan sonra sorunsuz olarak menü ayarlarını yaptım ve gezinmeye başladım.menü liste geçişi çok hızlı.en son 10 lu 3D oyunlardan açıkçası pek ümidim yoktu yine kasar ,yaptık oldu diye eklenmiş oyunlardan sanmıştım ama beni yanılttı baya seri sorunsuz olarak oyunları oynadım.

ekstra oyun ekleme (mame-fba-ps1) olayına daha bakma  fırsatı bulamadım

Ev Kullanıcısı İseniz İşiniz Var Çünkü Fan Bildiginiz Uçak Kaldırıyor Gibi Sesli Çalışıyor ama Kabin içinde Ses Duyulmuyor.

İlk bakış ve görüşüm böyleydi arkadaşlar.

Şimdi gelelim ilk kabin olayına! 1.kabinim 6tuşku geçen yıl PSU yi yanmıştı iaderelik fotograftakini kullanıyorum

ama orjinal mortal kombat ve pandora 6 yı çalıştırmıyor!

Önerebileceginiz bir ürün linki varmıdır.Aradıgım ürün şöyle birşey .

« Son Düzenleme: Eylül 25, 2018, 14:26:12 ÖS Gönderen: Retroman » Logged

AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Eylül 25, 2018, 14:41:37 ÖS »

Efsane Güle güle kullanın

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 25, 2018, 15:37:27 ÖS »

Efsane Güle güle kullanın

Sağolasın Dostum.
 Şu Arcade Psu Konusunda Biri Benim Derdime Derman Olursa (Ne Almalı Nereden Almalı+Link) Birisi Çok Sevinecegim Valla 6tuşlu kabin yerine 4tuşluda çalıştırmak zorunda kalıyorum :/

ekalkici
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 25, 2018, 17:46:16 ÖS »

Retroman güle güle kullan. Performans olarak nasıl önceki serilere göre , bazı oyunlarda yavaşlık oluyordu bunda nasıl gelişme var mı ?

Amiga 1200 Black / Rev 1D4 / TF1260 + 68060 Rev5 @75 MHZ / 8GB CF HDD / 3.2.1 Rom / Clock
Amiga 500 / Rev 6A / 1MB RAM / 1.3 ROM / Clock
Commodore 64C / 1530 C2N Datasette
Commodore 1084S
GBSControl / Samsung 793DF / Samsung 957MB
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 25, 2018, 19:21:05 ÖS »

Dostum hiçbir yavaşlama ibaresi gormedim zaten belirttiğim oyunlar en kasmasi gereken oyunlardı olağan akışında rahatlıkla oynadım tek eksi yönü fan sesi  Ney

Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2018, 19:49:04 ÖS »

Fan değişebilir belki kaliteli sessiz bir version ile?

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 25, 2018, 20:40:27 ÖS »

Retroman öncelikle hayırlı olsun,güle güle kullan.Mesajını aldım,Bu versiyonda işi bir adım öteye götürmüşler ve diğerlerine göre başarılı bir kart yapmişlar.Bende on günden beri kullanıyorum bi ön inceleme yazısı yazacaktım ama senden sonra buna gerek kalmadı

Oyun ekleme konusunda,MK serileri ve diğer kasan oyunların başarılı bir şekilde oynatmasından sonra çok zorluyacak oyun olmadıgını düşünüyorum,Ama kasma sorununa garanti vermiyorlar deneme yanılma yöntemiyle ekleyebilirsin.. Aşağıdaki linkte ayrıntılı bir şekilde anlatılmiş burdan yapabilirsin..

Fan konusunda biraz sesi fazla çıkıyor ama kabinin içinden duyulmuyor bile, istersen çıplak olarakda monte edebilirsin kasasız ben öyle yaptım ses daha tiz geliyo...

Psu konusunda bende bir adet yapıştıracam fakat istediğim gibi bulamadım
Son olarak güle güle kullanmanı diliyorum,iyi eğlenceler...
« Son Düzenleme: Eylül 26, 2018, 12:03:53 ÖS Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 26, 2018, 09:20:40 ÖÖ »

Retroman öncelikle hayırlı olsun,güle güle kullan.Mesajını aldım,Bu versiyonda işi bir adım öteye götürmüşler ve diğerlerine göre başarılı bir kart yapmişlar.Bende on günden beri kullanıyorum bi ön inceleme yazısı yazacaktım ama senden sonra buna gerek kalmadı

Oyun ekleme konusunda,MK serileri ve diğer kasan oyunların başarılı bir şekilde oynatmasından sonra çok zorluyacak oyun olmadıgını düşünüyorum,Ama kasma sorununa garanti vermiyorlar deneme yanılma yöntemiyle ekleyebilirsin.. Aşağıdaki linkte ayrıntılı bir şekilde anlatılmiş burdan yapabilirsin..

Fan konusunda biraz sesi fazla çıkıyor ama kabinin içinden duyulmuyor bile, istersen çıplak olarakda monte edebilirsin kasasız ben öyle yaptım ses daha tiz geliyo...

Psu konusunda bende bir adet yapıştıracam fakat istediğim gibi bulamadım
Son olarak güle güle kullanmanı diliyorum,iyi eğlenceler...
https://www.youtube.com/watch?v=jBs9yBFyYwM

çok sagolasın dostum videoya göre bende deneyeyim bakalım ne olacak sonuç

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 26, 2018, 09:32:28 ÖÖ »

Önemli değil kardeşim ne demek ,eklediğin ps1 oyunları hakkında bilgi verebilirsin favorilerin vardır senin..
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 26, 2018, 09:36:44 ÖÖ »

Bu arada retroman çözünürlüğü 640*480 ilemi yoksa 384*224 demi oynuyorsun hangi sana daha iyi geldi...
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 26, 2018, 15:20:10 ÖS »

Bu arada retroman çözünürlüğü 640*480 ilemi yoksa 384*224 demi oynuyorsun hangi sana daha iyi geldi...
384*224 dostum ekrana cuk diye oturdu 640x480 i denemedim direk atladım.

Ps1 Oyunlarını Şimdi SD Karta Yüklüyorum akşam deneyecegim olumlu olumsuz ona göre tavsiyede bulunayım denedikten sonra ama favori mortal kombat trilogy arcade için çok iyi olur.bu 16 GB SD ye kendi oyunlarınıda yüklemişler 4gb birşey kalmış bunun içindeki dosyaları daha büyük 32lik bir karta aktarsak çalışır mı ki pandorada ?

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 26, 2018, 18:28:18 ÖS »

Aynen bendede dostum ekrana tam oturdu resimlerin kalitesinde yırtılma v.s pek yok gibi göze batmiyor.Optimum bi ayar yapılmış bundan daha fazlasını beklemiyordum zaten.Mortalin   arcade tarzı olan  cok kasiyor genede  dene istersen kendi Mk serileri çok stabil cok seri....

Sd karti yukseltebilirsin tabiiki ben öyle hatırlıyorum bi arkadaş 4300 oyun yüklediğini biliyorum. ..
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 28, 2018, 18:34:31 ÖS »

https://youtu.be/Ab5L_gXoGhs
https://youtu.be/AexZELoASho

bloody roar,fatal furry,mortal kombat trilogy,raiden ve birkaç oyun daha test ettim ps1 oyunları sorunsuz çalıştı

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ekim 21, 2018, 14:44:14 ÖS »

Arkadaşlar selam,pandora box 6'ya ps1'den oyun ekleme konusunda birşeyler paylaşmak istedim.Retroman arkadaşımız bir kaç oyun sıralamış gerçekten çok güzel çalıştı,Ps1 hakkında ve oyunları konusunda çok hakim değilim,sizin bildiğiniz güzel uçaklı ve yariş oyunları varmı?Şimdiden teşekkürler....

Bu arada paylaştığım oyunların bazıları ps1 oyunları hepside kusursuz çalıştı..

Nascar 98
Tekken 3
MKombat 2
raidndx
raiden2
operatin wolf
Q*bert
Pocket GAl Japan
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ekim 21, 2018, 16:26:32 ÖS »

Heroman, VGA'den mi girdin OK Baby'nin monitörüne yoksa JAMMA 15Khz mi? (Sendeki monitör Tri-sync miydi, 31Khz destekliyormuydu hatırlamıyorum)

Sayfa: [1] 2 3 ... 6   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: