Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)SEGA ST-V Arcade kartını ev konsolu haline getirmek
Sayfa: 1 ... 16 17 [18]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SEGA ST-V Arcade kartını ev konsolu haline getirmek  (Okunma Sayısı 233078 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #255 : Ocak 31, 2015, 00:51:09 ÖÖ »

Selim7 nerelerde sahi ya? Baktım son mesajı Kasım 2013'te. ST-V'yi kaptı gitti mi yani?

Özay abi, bu yorumunuz beni gülümsetti. : ) En son 2013 Kasım 6'da askere girmiştim. Ekim 2014 ortaları gibi terhis oldum çok şükür. Daha sonrasında ise işleri yoluna koyma telâşesinde olduğumdan hiç bakamadım bile. Sadece forumdan  birkaç abime merhaba dedim, onun haricinde maalesef şartlar dolayısı ile aktif olmam mümkün olmadı. Bir görünüp bir kaçmakta istemiyordum. Forumda da pek geçmişim olmadığı için bir forum konusu ile bildirmek de istemedim. Zaten askerde iken de çarşıda zaruri ihtiyaçları karşılamaktan pek birşeye fırsat kalmıyordu. : )

Velhasılı kelâm, benim durumum böyle Özay abi. : ) Yavuz abiyi çok seviyorum. Yaptığı işleri geçelim, bizimle paylaşıp özenle hazırlamasından dolayı bile kendi zâtına çok vefalı olmamız gerekir. : ) Haliyle forumda kendisini herkes çok seviyor. Herkese karşı çok vefalı ve yardıma dünden râzı. Bazılarımız için hazırladığı şeyler tabi bizler için manevi bir değer taşır, benim için hazırladığı ST-V Konsol'da öyle. Birsüredir görünmeyerek hakkımda yanlış düşündürttüysem kusurumu lütfen mâzuz görün. : ) Tüm abilerime sevgilerimle..

Yazımın sonu biraz farklı bitti gibi, ama merak etmeyin. Buradayım artık. 

Not: Yavuz abi, geçen seneden bu yana enerjinden birşey kaybetmemiş olman beni o kadar sevindirdi ki. Ha bire, Vaayy bee!! diye diye kendimi alamıyorum. Vala, ne söylesek az yani. Sözlenecek tüm sözleri söyledik.  Projeler halen devam ediyor, İnşaAllah hep devam eder. İnşaAllah projelerde bir aksaklık olmaz. : )     
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2015, 00:55:14 ÖÖ Gönderen: Selim7 » Logged

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #256 : Ocak 31, 2015, 02:41:37 ÖÖ »

selim tekrar hoşgeldin...

projeler biraz rölantideydi geçen sene aslında. bakalım bu seneye hızlı başladık

Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #257 : Ocak 31, 2015, 12:45:02 ÖS »

Sağol Yavuz abi. Buradan sizinle yazışmayı özlemişim. : )

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #258 : Ocak 31, 2015, 13:19:28 ÖS »

Not: Yavuz abi, geçen seneden bu yana enerjinden birşey kaybetmemiş olman beni o kadar sevindirdi ki. Ha bire, Vaayy bee!! diye diye kendimi alamıyorum. Vala, ne söylesek az yani. Sözlenecek tüm sözleri söyledik.  Projeler halen devam ediyor, İnşaAllah hep devam eder. İnşaAllah projelerde bir aksaklık olmaz. : )     

Selim hoş geldin... Bu kadar dua edip, "Allah Yavuz abiye sağlık sıhat versin" demeden bitirmek olmaz Insallah tüm forum üyeleri sağlıklı, sıhatli mutlu olurlar, projeleri zevkle yapar, zevkle paylaşır, hep beraber mutlu oluruz...
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2015, 13:34:59 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #259 : Ocak 31, 2015, 17:51:15 ÖS »

Merhaba Gökhan abi, hoşbulduk, çok sağolun. Tekrar aranızda olmak çok güzel.  Tabi tabii "Allah Yavuz abimize sağlık ve sıhhat versin.. Mutlu ve mesût etsin." Haliyle bize de bu mutluluklar proje(ler)olarak geri dönüyor ve meyvelerini veriyor. : )

Sizde takdîr edersiniz ki Yavuz abi forumda bir fenomen olmuş durumda. "Efsane" lâkabını hak ediyor kanımca. Abartıyorsun demeyin zirâ benim olaya bakış açım bambaşka. Hernekadar foruma yansıtamasamda durum anlattıklarım gibi. : ) Zaten Ankara'ya yolum düşerse O'nu mümkünâtı yok göreceğim yani. Kaçarı olmaz gibime geliyor. Tabi kendisi de benimle görüşmek isterse.

Bizden sonra bu forumu devralacaklar en üstte sabitlenmiş "Arcade Sistemler" konuları içerisinde resmen bir "Harikâlar diyarı"na yolculuk etmiş gibi olacaklar. : )
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2015, 17:55:06 ÖS Gönderen: Selim7 » Logged

scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #260 : Şubat 13, 2015, 11:01:42 ÖÖ »

projeler biraz rölantideydi geçen sene aslında. bakalım bu seneye hızlı başladık

allah güç kuvvet versin yavuz agbi sıkı takipçiniz..
Sayfa: 1 ... 16 17 [18]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: