Selim7 nerelerde sahi ya? Baktım son mesajı Kasım 2013'te. ST-V'yi kaptı gitti mi yani?
Özay abi, bu yorumunuz beni gülümsetti. : ) En son 2013 Kasım 6'da askere girmiştim. Ekim 2014 ortaları gibi terhis oldum çok şükür. Daha sonrasında ise işleri yoluna koyma telâşesinde olduğumdan hiç bakamadım bile. Sadece forumdan birkaç abime merhaba dedim, onun haricinde maalesef şartlar dolayısı ile aktif olmam mümkün olmadı. Bir görünüp bir kaçmakta istemiyordum. Forumda da pek geçmişim olmadığı için bir forum konusu ile bildirmek de istemedim. Zaten askerde iken de çarşıda zaruri ihtiyaçları karşılamaktan pek birşeye fırsat kalmıyordu. : )
Velhasılı kelâm, benim durumum böyle Özay abi. : ) Yavuz abiyi çok seviyorum. Yaptığı işleri geçelim, bizimle paylaşıp özenle hazırlamasından dolayı bile kendi zâtına çok vefalı olmamız gerekir. : ) Haliyle forumda kendisini herkes çok seviyor. Herkese karşı çok vefalı ve yardıma dünden râzı. Bazılarımız için hazırladığı şeyler tabi bizler için manevi bir değer taşır, benim için hazırladığı ST-V Konsol'da öyle. Birsüredir görünmeyerek hakkımda yanlış düşündürttüysem kusurumu lütfen mâzuz görün. : ) Tüm abilerime sevgilerimle..
Yazımın sonu biraz farklı bitti gibi, ama merak etmeyin. Buradayım artık.

Not: Yavuz abi, geçen seneden bu yana enerjinden birşey kaybetmemiş olman beni o kadar sevindirdi ki. Ha bire, Vaayy bee!! diye diye kendimi alamıyorum. Vala, ne söylesek az yani. Sözlenecek tüm sözleri söyledik. Projeler halen devam ediyor, İnşaAllah hep devam eder. İnşaAllah projelerde bir aksaklık olmaz. : )