Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

  Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İçimden geldi.  (Okunma Sayısı 2473 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
comozor
Üye
***
Mesaj Sayısı: 207



Üyelik Bilgileri
« : Ocak 03, 2008, 11:53:56 ÖÖ »

Birden aklıma geldi de; sizler İstanbul'da belki görüşmek ve paylaşım fırsatı nadir de olsa bulabiliyorsunuz ancak taşrada olan bizler bu forum sayesinde emektarları kullanılmadan öylece bir köşede duran makinalar olmaktan çıkarttık. Kendi adıma böyle nezih bir ortamda, nezih insanlarla tanışmamıza ve bilgi alış-verişine imkan tanınmasında emeği geçen ve/veya bu forumda bulunan her üyeye teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

(Keşke ben de sizin gibi faydalı bilgiler verebilseydim ama ''ben yardıma muhtaç bir dede, nerde başkasına yardım ede''. )
Logged

MICRODOT-ZAMZARA
LW3D
Yönetici
*****
Mesaj Sayısı: 11.303


Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)


Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2008, 14:06:43 ÖS »

güzel dileklerin ve düşüncen için teşekkürler comozor...Üyelerimiz arasında paylaşımda bulunan, bulunmayan diye bir düşünce olduğunu sanmıyorum. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var ve giderek nesli tükenen bir topluluk olarak, bir arada olmasak kaybolur gideriz Bu nedenle tüm üyelerimiz çok değerliler...Herkese bende selam ve sevgilerimi bu vesileyle iletmiş olayım...
Logged

DevilisH
Uzman
*****
Mesaj Sayısı: 1.162


aLWaYs AmigA


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 04, 2008, 02:33:16 ÖÖ »

Comozor, uzunca bir süre Amiga'dan kopmuştum.Ne Amiga ve Commodore hakkında soru sorabileceğim birini bulabiliyordum nede sohbet edebileceğim biri..

Yaşadığım şehirlerde de AmigA kullanıcılarına ulaşamıyordum.Açıkcası tek'tim.Sonra bende dediğin gibi bu güzel forum sayesinde Amiga hakkında sohbet edebileceğim, bilmediklerimi öğrenip, bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaşabileceğim güzel ve tabiri caizse kaliteli insanlarla tanıştım.Hatta bir kısmını ziyaret etme imkanı buldum.Hatta seninle tanışmam gibi, aynı şehirde yaşadığım ama bihaber olduğum aynı bilgisayara gönül vermiş dostlar edindim.

Paylaştığın samimiyetin yeter herşeyden öte.

içtenliğin ve samimiyetin için teşekkürler...

Sivas'a slm'lar..
Logged

A500 Desktop Tower=A500+,Kickstart 2.0 & 3.1,MTec A520+Fpu,Avideo24 3MB,MultiVision500,Gold Chip(68000,Denise,Paula),Cpu-Ide,Df1 Booter,6MB Ram,..

A1200 Power Tower=PPC,MediatorSx,256MB Ram,Voodoo5,SpiderII,FastAtaIII,WLan,LifeVievTV,Terratec512i,.

AmigaONE XE 800MHZ,128MB AtiRadeon,512MB Ram,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: