Herkese iyi akşamlar;
Öncelikle @2019 'a , ofisinin kapılarını bizlere açarak, mekan arama derdimize son verdiği için çok teşekkür ediyorum. Güç seninle olsun üstad

Gelelim detaylara,
Duyduk duymadık demeyin, başkasına söz vermeyin;
23 Aralık Pazar günü, saat 10.00 - 23.59.00 arasında Wave İstanbul'da toplanıyoruz. (Saat konusunu biraz abartmış olabirilim

)
Ben ve 2019 bir gün önceden mekanı derleyip,toplayıp, aklayıp,paklayıp siz değerli retro severlerin kullanımına uygun hale getirmek için buluşacağız.
Öncelikle, mekanda 13-14 tane kadar sandalye, birde büyük geniş,rahat ve sizi evinizde hissettirecek L koltuğumuz mevcut. Getirebilenler birkaç tane tabure getirebilirse hoş olur. Ben şahsen 2 tane rejisör koltuğu ve birde ufak katlanır masa getireceğim. O kadar alet edavat arasında birde tabure-masa mı taşıyacağız diye düşünebilirsiniz ki 4-5 tane geniş, ihtiyaçları görecek masa mevcut. Ben işi şansa bırakmak istemiyorum. Varsa atın arabanıza, dursun

Çekiliş için, isteyenlerin birşeyler getirdiğini artık herkes biliyor sanırım

Eğlenceli de oluyor hani

( Ben yine video kaset mi getirsem acaba

Baya zengin içerikli oluyor )
@İbeser sağolsun, Ankara da güzel bir sergi oluşturmuştu. bende naçizane birkaç birşey getirerek böyle bir çalışma yapmayı arzu ediyorum. Sizinde paylaşak istediklerini varsa getirin, sergileyelim. İlla Amiga vs olmasına gerek yok, çocukluğunuzdan bir enstantaneyi paylaşmamız yeterli.
Mekanda projeksiyon mevcut, sağolsun ve birkez daha teşekkürler @2019 herşeyi istediğiniz gibi kullanabilirisiniz dedi. Çıkışta boş kağıt imzalar mıyız bilmem artık

Diğer bir konuda malum prizler. uzatma kablolar ile bunları rahat bir şekilde değerlendirebilir. Ben 2 tane getirebilirim.
Mekan çevresinde özel otoparklar var. Pazar günü sabah saatleri olduğu için bazı sokaklarda da boş yer bulunabilir diye düşünyorum. Ben gelenleri kapıda karşılayacağım, otoparka gitmeden eşyalarınızı teslim alır, taşımaktan bir nebze kurtarmış olurum diye düşünüyorum. (Özel bir ücret talep etmeyeceğim, endişeniz olmasın

)
Gelebilecek olanlar buradan belirtebilirlerse memnun olurum. @freedom'un bir çalışması olacak. Kendisine katılımcı listesi gerekmekte. Çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum.
Turnuva yapılacağı ve birden farklı oyunlar olacağı belirtilmişti sanırım. @JAX onur konuğu olarak Sensible oynasın

(latife ediyorum) Kaç yıldır bizi ezip geçiyor. Kendisini parmak güreşine davet ediyorum

Öncelikli olarak aklıma gelenler bunlar. Sorup, öğrenmek istedikleriniz varsa yazabilirsiniz. İsteyenlere tel. no. vereblirim.
Ek olarak, A600'e bağlayabileceğimi düşündüğüm optic sürücü var elimde ama bu konularda çoookkk geriden takip ediyor, bu sorunsalın çözülmesi için buluşmada fiziki yardımlarınızı bekliyorum.
Mekan Kadıköy REXX Sineması ve Halk Eğitim Merkezi arasında. Ulaşımı kolay,rahat ve merkezi.
Wave Istanbul
Kazdal Apt. No 28 D 6 Kat 3, Kadıkoy, 34710https://goo.gl/maps/F1dqUJWyRA32