@Özgür Dereli
Yorumların? Artı ve eksiler?
Evet bu kısımı atlamışım
Cihaz gayet güzel ve kullanışlı kumandası kibar ve güzel
Kutu içeriği
Tv box
Kumanda
Adaptör
Hdmi kablo çıkıyor
Kumandası bluetooth olduğu için cihazın ortalıklarda durmasına gerek yok görünmeyecek bir yere koyup unutulabilir cihazın içindeki yazılım android telefon olarak değilde tv box olarak çalıştığı için marketteki uygulamaların hepsi tv box uyumlu çıkıyor yani gereksiz bir sürü çalışmayacak yada yarım yamalak çalışacak uygulamalar çıkmıyor karşımıza yazılım olarak android 8.1 kurulu ben cihaza kodi kurdum birde ip tv ayarladım bunun üzerinden canlı tv film dizi takılıyorum performans olarak gayet iyi çalışıyor kullandığım süre boyunca takılma donma kilitlenme gibi bir sorunla karşılaşmadım
Eksi yanlarına gelecek olursak içeriğinde internet tarayıcı yok marketten indirme şansımızda yok ama chrome apk olarak yüklenebiliyor olmasına rağmen ana ekrana kısayol olarak yerleştiremiyoruz sadece uygulamalar kısmından çalıştırabiliyoruz
Cihaz üzerinde 1 tane usb girişi olması ve ethernet girişi olmaması biraz dezavantaj bu kısımda üzerinde ethernet girişi olan usb hub'la çözülebiliyor o yüzden pek sorun değil
Bunun haricinde yazabileceğim pek bir şey yok aslında şimdilik benim işimi gördü diyebilirim elinizdeki smart özelliği olmayan lcd led tv'ler için gayet kullanışlı sadece smart özelliğine sahip olmak için tv değiştirmeye gerek yok diyebilirim ben 2.tv olarak kullandığım 24" led tv de kullanıyorum şimdilik bu kadar .