Esenlikler dilerim, bugün sana
80 IN 1 Paketi Düşünüyorum dersem aklınıza klon
Nintendo Entertainment System için yapılmış paketler ise, en doğru adrestesin.

Bu paketi yaparken mutlaka eski tür oyunlardan bol bol ilham alacağım ve bu oyunların kendi kurallarını çiğnemeden ve oyunu gereksiz uzatmadan kendi stilime göre yapmayı planlıyorum, bu durumda asla ama asla hatasız yapmalıyım aksi halde ikinci bir Action 52 faciası daha olur ve tüm fikilerin hepsi ziyan olur.

İlk olarak, mutlaka oyun motorunu düzgünce ve sorunsuz bir şekilde kullanmam gerektiği için, en iyi bildiğim oyun motoru seçeceğim. Bu demek ki ben
Construct 2 kullanacağım. Bu oyun motoruna daha tam olgunlaşmadan girişmeyeceğim ve büyük bir hata çıkınca fena şekilde afallayacağım için şu anlık çok erken diyebilirim ama başladığım zaman mutlaka duyuracağım.

Peki bu sete seni neler bekliyor onu söyleyeyim? Bu pakette
rol yapma, macera, spor, futbol, platform ve
dövüş oyunları olacak ama en az
spor ve en çok
platform oyunları yer alacaktır. Bu arada, paketin fiyatı 60 TL olarak seçtim ve paketi tek başıma yapacağım diye anlattım ama ekip kuracağım o set için. Bu seti yaparken ben menü ve oyun seçkisi alanı yapacağım.

Ayrıca ben de ekipteki kişiye göre plan yapacağım ve oyun sayısını mutlaka eşit olarak seçmem gerekir, aksi halde hem adaletsizlik ve hem de oyunlar kötü olabilir, bu sorunlar ile boğuşmak istemiyorum. Bu oyunları yaparken ekipteki herkes mutlaka
Construct 2 kullanmasını bilmek zorundadır aksi halde ekipte zorlanabileceği için böyle kural koydum.
Bugünlük benden bu kadardır.