|
knighTeen87
|
 |
« Yanıtla #435 : Ekim 21, 2019, 10:43:03 ÖÖ » |
|
Haydaa bu gerçekten çok anlamsız olmuş abi. bu arada 3 dolar olan bir ürüne 2 dolarda kargo, 32 tl vergi ödedim  Yıldım Türkiyeden alayım aynı ürünü dedim genede Çin daha uygun  Yeni yasadan sonra 3 kitap aldım, ikisine vergi ödedim. Sistem tamamen rastgele çalışıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #436 : Ekim 21, 2019, 12:01:54 ÖS » |
|
yılmadan, usanmadan CİMER'den şikayet edelim... Bir gün birisi bu kadar çok şikayetin neden yapıldığını anlamaya çalışacak diye umalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #437 : Ekim 21, 2019, 12:16:24 ÖS » |
|
cimer (temsili) 
|
|
|
|
|
commodore007
|
 |
« Yanıtla #438 : Ekim 21, 2019, 12:25:29 ÖS » |
|
PTT çalışanı paket getirince yukarı çıkıp teslim etmiyor. Bayan hamile olduğunu söylüyor. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım garip geldi doğrusu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #439 : Ekim 21, 2019, 12:27:51 ÖS » |
|
PTT çalışanı paket getirince yukarı çıkıp teslim etmiyor. Bayan hamile olduğunu söylüyor. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım garip geldi doğrusu.
Ya teslim alacak kişi de hamileyse nolacak? Geçici olarak masa başı bir iş versinler madem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
commodore007
|
 |
« Yanıtla #440 : Ekim 21, 2019, 12:30:00 ÖS » |
|
Ya teslim alacak kişi de hamileyse nolacak? Geçici olarak masa başı bir iş versinler madem. Hiçbir şartta teslim etmiyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2019, 07:37:44 ÖÖ Gönderen: commodore007 »
|
|
|
|
|
|
ibeser (Ayak Takımı)
|
 |
« Yanıtla #441 : Ekim 21, 2019, 13:49:04 ÖS » |
|
5.20 TL olan Gümrüğe sunma bedeli 8 TL olmuş. Son gümrük işlemlerine yanımız bu zam.
Evet benim de ilk zamlı paketlerim geldi. %53,8 zam çok manidar! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
integer
|
 |
« Yanıtla #442 : Ekim 21, 2019, 13:55:17 ÖS » |
|
Aliexpreste ems diye bir kargo kısmı var acaba bunda daha fazla gümrük ödeme ihtimali var mı? Standart sihpping lerden daha mı hızlı geliyor kargolar. Bilgisi, tecrübesi olan var mıdır?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibeser (Ayak Takımı)
|
 |
« Yanıtla #443 : Ekim 21, 2019, 16:07:37 ÖS » |
|
Gün geçmiyor ki fantastik bir şey başımıza gelmesin...  CİMER ihmal etmeyin şikayet edin. Belki bir insanoğlu sesimizi duyar:  Gelişme olursa da size bilgi vereceğim. Tahminim; matbuu bir mail ile tüm evraklarınızı bize gönderin diyecekler ve ürün çoktan yurt dışına iade olmuş olacak ve bir kez daha ülkece rezil olacağız(!)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 03, 2020, 08:22:41 ÖÖ Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) »
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #444 : Ekim 21, 2019, 16:12:48 ÖS » |
|
Tahmininde haklısın... ne yazık ki... Arkadaşa 6000TL vergi geldi diyorum  Nasıl bir manyaksınız siz, 1500 EUR üst limit varken nasıl hesapladınız bunu diyecek bir denetçi, bir yetkili yok. Saldım çayıra mevlam kayıra sistemi... @integer : EMS 3-4 günde geliyor. İşlemleri diğerlerinden daha hızlı hal oluyor. Biraz pahalı ama daha seri işliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyuncu
Üye

hayat bir oyun ben ne yapayim.
|
 |
« Yanıtla #445 : Ekim 22, 2019, 01:27:15 ÖÖ » |
|
bu vergiler aciklanirken denilen suydu.ulkemizdeki ureticilerden degil cindeki ureticilerden alim yapiliyor yurdum insani kazansin.ben bu ulkede dreamcast lensi ps3 analogu gotek ureten hic bir uretici gormedim bu ulkede uretilmeyen seyleri disaridan almak aykiri bir sey olarak gorulmemeli.eger bu ulkede cinde uretilenleri ureten birileri varsa onlardan alalim ama maalesef yok tum bu vergiler haksiz olarak alinmaktadir.burada birbirimiz en iyi kaynak oluyoruz iste bu sebeple bir konuda denildigi gibi retro nun cakali olmaz.iste bu sebeple kimsenin vpn ardina saklanip elindeki 30 senelik bedeli odenmis urunler icin baska arkadasina kostek olmamasi gerekiyor.sonra neden boyle demeye hakkimiz da olmaz.az once elektronikciye gidip 12 pin flex kablo sordum ps2 ye cogunda yok ya adam internette 1.7 tl olan kabloya hesap makinasiyla oynayip 23 tl fiyat bicti.digeride piskin bir tavirla o oyle her yerde bulunmaz birader oyle gozumuze tutma ama bakariz sen paradan haber ver dedi 15tl ye aldigin hurda ps2 nin flexi buysa .buysa yurdum insani insan bu kazigin hangi agactan yontuldugunu merak etmiyor da degil.cinden biz alinca olmuyor birileri alip bize 10 kati fiyatla satinca oluyor cunku o devlete bedelini odedi simdi hersey mubah millet dukkanlarda keklik beklemekte kendilerini kandirirlar adalet mulkun temeli ebedi vatanimin uzerinde benim inlemeli.biz buluruz yine orasi ayri.kolay gelsin. https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=17554.msg231411#new
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2019, 16:22:21 ÖS Gönderen: oyuncu »
|
|
|
|
|
|
wolfiem
|
 |
« Yanıtla #446 : Ekim 22, 2019, 09:25:50 ÖÖ » |
|
Gün geçmiyor ki fantastik bir şey başımıza gelmesin...
Geçmiş olsun. Çok tatsız bir durum. İlk paket incelemeye girip açılmış ve fiyat tayini yapılarak vergilendirilmiş. Diğeri ise üzerindeki beyandan vergilendirilmiş gibi duruyor.
|
|
|
|
|
|
Commodore & Amiga & Amstrad & Retro Macintosh Fan k2.bbs.tr - Çok yakında!
|
|
|
|
appiah4
|
 |
« Yanıtla #447 : Ekim 22, 2019, 10:24:52 ÖÖ » |
|
Benim İngiltere'den 2 aydır ulaşmayan bir paketim var.
Belçika'ya 2 kere iade giden paketi başka bir ülkeye iş gezisine gittiğimde otelime yollattırarak alabildim.
Yurtdışından alışveriş olayı benim için bitmiştir.
Cari açığı bu şekilde çözecekler sanırım cidden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CM
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #448 : Ekim 22, 2019, 10:40:15 ÖÖ » |
|
Gün geçmiyor ki fantastik bir şey başımıza gelmesin...
Geçmiş olsun. Çok tatsız bir durum. İlk paket incelemeye girip açılmış ve fiyat tayini yapılarak vergilendirilmiş. Diğeri ise üzerindeki beyandan vergilendirilmiş gibi duruyor. İlker, keşke yaptığın başvuruyu dikkate alsalar diyorum fakat olumlu bir sonuç alacağını düşünmüyorum çünkü işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar. İşlerine gelirse bizde beyan esastır diyorlar, işlerine gelmezse, o beyan bizi bağlamaz diyorlar. Her iki durum da başıma geldi, elimde her türlü ispatla karşılarına çıktım ama hiçbir sonuç alamadım. Bu 10 yıl önce de böyleydi, şimdi de böyle. Kimse çıkıp ya öyle mi olmuş hata etmişiz kusura bakma demedi, demeyecek, kontrol mekanizması diye birşey yok çünkü, ben yaptım oldu, işine gelirse diyecekler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #449 : Ekim 22, 2019, 15:16:28 ÖS » |
|
Yüzünüzü eskitmeyin derim. Ben hayatımda 2 defa gittim gümrüğe. Birisi 98 yılında diğeri bu sene. İlkinde alamadım (sebebi çok farklı idi merak eden varsa söylerim  ) ikincisinde aldım. beyan ettiğim fiyattan.
|
|
|
|
|
|
Amiga 500/500+/1200/4000 Commodore 64 Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600 Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88 Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11" Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
|
|
|
|