CGTR 2019#01 (HDMI-520 Launch Party) - 28 Nisan 2019 Pazar
Saat: 10.00'dan itibaren Wave İstanbul'da toplanıyoruz.
Adından da anlaşılacağı üzere, günün anlam ve önemini oluşturacak, HDMI-520 Launch Party' e sayılı günler kaldı. Hepimizin heyecanla beklediği HDMI-520'ler artık 1 hafta uzaklıkta

Gösterdiği emek ve sabırdan dolayı @eins'a teşekkür ediyoruz.
Ben ve 2019 bir kaç gün önceden mekanı derleyip,toplayıp, aklayıp,paklayıp siz değerli retro severlerin kullanımına uygun hale getirmek için buluşacağız. Destek vermek isteyen olursa bekleriz

Mekanı geçen seferden biliyorsunuz ama yine de genel bir hatırtlatma yapamak faydalı olacaktır diye düşünüyorum

Mekanda sınırlı sayıda sandalye mevcut. Getirebilenler birkaç tane tabure getirebilirse hoş olur. Ben şahsen çalıştığım yerden sandalye temin etmeye çalışacağım, ama bu konuda geniş aracı olan biri destek verebilirse memnun olurum. O kadar alet edavat arasında birde tabure-masa mı taşıyacağız diye düşünebilirsiniz ki 4-5 tane geniş, ihtiyaçları görecek masa mevcut. Ben işi şansa bırakmak istemiyorum. Varsa atın arabanıza, dursun

Çekiliş için, isteyenlerin birşeyler getirdiğini artık herkes biliyor sanırım. Eğlenceli de oluyor hani. Bu sefer belli sınırlamalar getirmeyi düşünüyoruz. Bu sebeple katılım durumunuzu @freedom'a belirtiniz. Ayrıca tekrar teşekkürler @freedom. Sonra duymadım, etmedim demeyin

Sergileme amaçlı, "bende var ama arkadaşlarda görsün" dediğiniz ürünlerinizi getirip bizlerle paylaşabilirsiniz.Mesela jeton kollesiyonu, joystick vs. İlla Amiga vs olmasına gerek yok, çocukluğunuzdan bir enstantaneyi paylaşmamız yeterli.
Tekrardan teşekkürler @2019. Herşeyi istediğiniz gibi kullanabilirisiniz dedi. Bu sefer kesin boş kağıt imzalarız
Diğer bir konuda malum prizler. Uzatma kablolar ile bunları rahat bir şekilde değerlendirebilir. Ben birkaç tane getirebilirim. Sizden de aynı performansı bekliyoruz

Yoksa elektriği kaçak kullanmak zorunda kalırsınız

Mekan çevresinde özel otoparklar var. Pazar günü sabah saatleri olduğu için bazı sokaklarda da boş yer bulunabilir diye düşünüyorum. Ben gelenleri kapıda karşılayacağım, otoparka gitmeden eşyalarınızı kapıya bırakabiliriniz. Önce gelen arkadaşlar da yardımcı olurlar. Bir nebze olsun, otoparktan taşımaktan kurtulmuş olursunuz diye düşünüyorum.
Turnuvalarımız sonunda yine kazananlara madalyaları, tören eşliğinde takdim edilecek. Daha ne olsun

Yine bir çok oyunculu, biri yüksek puan esaslı turnuvamız olacak ki @2019 un "Arcade Makinesi" ile, bugün için özel olarak ilgilenildi

Emeği geçen @Joker , @ÖzgürDereli ve @WildLord a ve bana zalimce TV taşıtan

@KaanAkkurt a teşekkür ederim. ( ki sırf bu sebepten olduğunu düşündüğüm sağlık sorunları ile karşı karşıyayım

Yaktın beni @KaanAkkurt

)
Yine geçen buluşmada olduğu gibi,yaptığı çalışmalarla retro duygumuzu körükleyen, sunumları ile güne ayrı bir renk katacak, forum ünlülerimiz olacak. Programımız da, yakında son şekliyle ilan edilir
Mekan Kadıköy REXX Sineması ve Halk Eğitim Merkezi arasında. Ulaşımı kolay,rahat ve merkezi.
Wave Istanbul
Kazdal Apt. No 28 D 6 Kat 3, Kadıkoy, 34710