onursapci
|
 |
« : Haziran 22, 2019, 21:52:15 ÖS » |
|
Cizimim de , tasarimim da hepsi cok kotu biliyorum  dalga gecmek serbest  Mevcut bilgisayar masasina kacak katlar cikacagim. Bakalim ne kadar kotu bir sonuc elde edecegim ilerleyen gunlerde paylasacagim. A500, C64 , atari 2600 ve wii olacak bu masada . Cizime bakip guldum siz de gulun diye paylasiyorum 
|
|
|
|
C64 ve A500 gerisi teferruat
|
|
|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2019, 23:14:50 ÖS » |
|
L demirler kullanarak sağlam bir şekilde duvara sabitlemeniz gerekecek, En az 4 tane kullanırdım ben olsam. Yukarı çıktıkça genişlediği için ayakların yakınlığı devrilme ihtimalini aklıma getiriyor.
Hele bir de vantuzlu joystick yapıştıracaksanız devrilme ihtimali garanti.
Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 22, 2019, 23:23:21 ÖS » |
|
L demirler kullanarak sağlam bir şekilde duvara sabitlemeniz gerekecek, En az 4 tane kullanırdım ben olsam. Yukarı çıktıkça genişlediği için ayakların yakınlığı devrilme ihtimalini aklıma getiriyor.
Hele bir de vantuzlu joystick yapıştıracaksanız devrilme ihtimali garanti.
Kolay gelsin.
Tesekkurler tavsiye icin. Evet ya sabitleyecegim ya da 1 kat eksik yapacagim . L demiler cok sayida aldim .tahtalari kestirmek kaldi olcup bicip. Bakalim nasil birsey cikacak ortaya 
|
|
|
|
|
|
|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 22, 2019, 23:27:10 ÖS » |
|
Bauhouse'da kestiriyorum bu tür işler için, milimetrik hassasiyetle kesiyorlar, gereken kenarlara plastik bant da çekilebiliyor Bauhouse'da, çeşit de baya bol. (reklamları izlediniz  )
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 22, 2019, 23:28:37 ÖS » |
|
Bauhouse'da kestiriyorum bu tür işler için, milimetrik hassasiyetle kesiyorlar, gereken kenarlara plastik bant da çekilebiliyor Bauhouse'da, çeşit de baya bol. (reklamları izlediniz  ) Ben de orada yapacagim kesimi muhtemelen . Bant cektiklerini bilmiyordum iyi oldu dedigin abi
|
|
|
|
|
|
|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 22, 2019, 23:29:34 ÖS » |
|
Bant kalınlığı için 2 milimetre eksik ölçü hesaplamayı unutma 
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 22, 2019, 23:43:37 ÖS » |
|
Bant kalınlığı için 2 milimetre eksik ölçü hesaplamayı unutma  Abi insanlari o kadar buyuk beklenti icine sokma. Benim yapacagim masada mm hesabi mi olur  ortaya bir canavar cikabilir
|
|
|
|
|
|
|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 22, 2019, 23:45:44 ÖS » |
|
Bant kalınlığı için 2 milimetre eksik ölçü hesaplamayı unutma  Abi insanlari o kadar buyuk beklenti icine sokma. Benim yapacagim masada mm hesabi mi olur  ortaya bir canavar cikabilir Sana güveniyoruz Onur, sen yaparsın  Zaten niyet edip çizimi yaparak işin zor kısmını halletmişsin. 
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 22, 2019, 23:54:48 ÖS » |
|
Bant kalınlığı için 2 milimetre eksik ölçü hesaplamayı unutma  Abi insanlari o kadar buyuk beklenti icine sokma. Benim yapacagim masada mm hesabi mi olur  ortaya bir canavar cikabilir Sana güveniyoruz Onur, sen yaparsın  Zaten niyet edip çizimi yaparak işin zor kısmını halletmişsin.  Kesin kesin  tesekkurler abi
|
|
|
|
|
|
|
egemur
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 23, 2019, 01:19:28 ÖÖ » |
|
Bana masadan ziyade masa için yer lazım 😀 Fotoları bekliyoruz.
|
|
|
|
Commodore 64c - 1541 Ultimate+ Amiga 500 - Gotek Floppy Drive
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 23, 2019, 01:57:13 ÖÖ » |
|
Bana masadan ziyade masa için yer lazım 😀 Fotoları bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
witchdoktor
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 23, 2019, 12:38:03 ÖS » |
|
Modellemeyi Sketchup'la mı yoksa SolidWorks ile mi yaptın? Keşke çizim aşamalarını da bir tutorial videosu olarak kaydetseydin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 23, 2019, 12:56:40 ÖS » |
|
Modellemeyi Sketchup'la mı yoksa SolidWorks ile mi yaptın? Keşke çizim aşamalarını da bir tutorial videosu olarak kaydetseydin...
 Bu kadar beğenileceğini bilsem oyle yapardım Atari 2600 u çok benzetmişim ama  Not : Okulda resim dersine bedenci giriyordu 
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2019, 13:03:30 ÖS Gönderen: onursapci »
|
|
|
|
|
|