Favori oyun firması SNK olan ve oyunları hayatında derin izler bırakmış biri olarak en büyük hayallerimden biri SNK'nın Osaka'daki merkezini ziyaret edebilmekti. Ve bu 20 yıllık hayalimi 18.06.2019 tarihinde, ikinci Japonya gezim sırasına gerçekleştirebildim arkadaşlar.
Normalde Japonya'daki hiçbir oyun firmasının binasına ziyaretçiler alınmıyor. Ama daha 1 ay önce işe başlayan yeni Topluluk Müdürü Jonathan Campana sayesinde şirkete girmeyi de başardım. İnanılmaz güler yüzlü, sempatik, konuşkan, dünya tatlısı bir insandı. Kendisiyle SNK'nın gelecek planları hakkında kısa bir süre sohbet ettik ve bana lobiyi gezdirdi.
Ama en bombası da kendisinin kıyağıyla King of Fighters XIV'ü de bizzat yapan yönetmen Yasuyuki Oda ile de tanışma fırsatımız oldu (kendisi Street Fighter 4'ü de yapan kişidir). Normalde böyle şeyler için gelmezmiş ama bizimle tanışmak için aşağı kadar geldi, resim çekildi, arkadaşımın Iori Yagami çizimini imzaladı, hatta odasına kadar gidip bize hediyeler getirdi. Samimi söylüyorum bunlar olup biterken olayına gerçekliğine inanamıyordum.
Ağzım kulaklarıma varmış şekilde şirketten ayrılmışken KoF 98'de yer alan Esaka Stage'in gerçek halini de gördüm, şirkete çok yakındı zaten.
Özetle tartışmasız şekilde hayatımın en inanılmaz ve mutlu günlerinden biri oldu benim için. En büyük hayallerimden birini de gerçekleştirmiş oldum. Mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istedim. Bir oyuncunun bu tarz bir mutluluğunu ancak sizler gibi başka oyuncular da anlayabilir çünkü.