Herkese Merhabalar,
Foruma katıldığım gün başıma bunların geleceğini bilemiyordum. Nezaman ki değerli arkadaşım KNG beni bu forumla ve sizlerle tanıştırıncaya kadar. Yıl 1986, yaş 16 ve lise son yıllarımdayım. Sağolsun Babamın hac dan getirdiği ATARI 800XL ile zamanı yakalamaya çalışıyordum. Commodore ve Amiga sahibi arkadaşlara imreniyorduk tabiki. Üniversite yılları Nümerik Analiz dersi bu sayede oldukça kolay geçmişti. Bitirme tezimi bile öğrendiğim BASIC ile yapmıştım. Sonra üniversite bitti. Askerlik , iş hayatı ve derken evlilik

. Hepsi göz açıp kapayıncaya kadar oluvermişti. Sonra çocuklar katıldı aileye. Şimdi biri 18 ve diğeri 14 yaşında. Bundan sanırım 2 yıl önce sevgili arkadaşım KNG bu duyguları yeniden uyandırdı. AMIGA 500+ Hediye ederek beni bu ağın içine çekti. ATARI 800 XL çekyatın altından çıktı. En büyük sorunda bundan sonra başladı zaten. Yer sorunu.
Sağolsun çok anlayışlı bir eşe sahibim. Kendisine de buradan teşekkür ederim. Ev de yayılabileceğim tek yer olan yatak odamızın karşı duvarını bana ayırdı. Burayı kullanabilirsin dedi. Bazen serzenişte bulunsa da, desteğini hiç esirgemedi. Halen de öyle. İşte şu an da sizlerle paylaşmak istediğim bu zaten.
ATARI FALCON 030Evet artık ülkemizde bir tane daha falcon var. Uzun bir uğraştan sonra büyük riskler alarak başardım. Yunanistan - Atina dan buldum ve aldım. Doğrusunu söylemek gerekirse o geçmiş yıllarda son olarak sadece ATARI 1040 ST yi duymuştum. ATARI FALCON 030 dan ancak foruma girince haberim oldu. Önce ATARI 1040 STe ye ve şimdi de ATARI FALCON 030 a sahip oldum. Sanırım benim için büyük bir rüya gerçekleşti.
Bu rüyamın gerçekleşmesini, lise ve üniversite yıllarımdaki keyfi yeniden yaşamamı sağlayan başta değerli eşim, sonra kıymetli arkadaşım KNG, Herzaman detekleri ile yanımda olan, ona olan güvenim ile bu işe giriştiğim Yunanistandaki kardeşim George Anastasiadis ile Moudatsos Stelios'a ve beni bu camia da aranıza kabul eden siz değerli tüm forum arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerle bu duyguları paylaşmak emin olun keyiflerin en güzeli. Umarım tüm arzu eden, rüya kuran arkadaşlarıma da nasip olur.
Teşekkürler,