Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıOyun KonsollarıPremier PR-80000G Sega Mega Drive 571 oyun CD'si
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Premier PR-80000G Sega Mega Drive 571 oyun CD'si  (Okunma Sayısı 21696 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
solitude
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Kasım 02, 2019, 09:19:07 ÖÖ »

Selamlar,

Paylaşım için teşekkürler öncelikle.

CD yi yazmak için clone CD de sub dosyasını nasıl tanımlayacağız?
Write CD kısmında sadece *.img dosyasını veya *.ccd dosyasını seçebiliyoruz... Sub dosyasını kendisi otomatik mi tanıyor?

CPC-C64-AMIGA
Aykiri1
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Kasım 02, 2019, 09:25:37 ÖÖ »

Selamlar,

Paylaşım için teşekkürler öncelikle.

CD yi yazmak için clone CD de sub dosyasını nasıl tanımlayacağız?
Write CD kısmında sadece *.img dosyasını veya *.ccd dosyasını seçebiliyoruz... Sub dosyasını kendisi otomatik mi tanıyor?

sub içinde var
siz ccd yada img yazdırmanız yeterli
solitude
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Kasım 02, 2019, 12:20:36 ÖS »

Tamamdır. Tşk.

CPC-C64-AMIGA
kuzu14
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Temmuz 06, 2020, 15:23:55 ÖS »

Merhaba, ya rica ediyorum  SEGA 571 CD konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bayadır Premier sega 571 cd si arıyorum piyasada bulamadım, sayfada yazılanları okudum ve kendim yazdırayım dedim ama beceremedm vcd ye taktım çalışmadı. Yaptıgım işlemleri yazıyorum nerde yanlış yaptım bilgisi olan olur mu acaba;
- Paylaştıgınız linkten Tianlı sega dosyasını indirdim ve açtım, içinden 3 dosya çıktı (*img, *.ccd ve *sub)
- CloneCd indirip kurdum
- Cd room a bildiğimiz 700mb lık cd yerleştirdim
- Write Image dedim ve otomatik olarak *.ccd uzantılı dosyayı gördü yazdırdım
- İçini kontrol ettim sizi 1.sayfada paylaştıgınız root dosyalarının aynısı mevcut sıkıntı yok
- Ama vcd ye taktım 69:10 sn. olarak tek parça bi play cd si gib algıladı hiçbir şekilde oyun menusu acılmadı
? - Acaba cd cekerken mi hata yapıyorum?
? - Vcd PBC OFF modunda normalde oyun menusu açılırken önce Pbc On yazardı hatırlıyorum, ON yapamadım bir türlü onunla ilgisi olabilir mi sizce?
? - Cd boyutu yetersiz kalıyor olabilir mi, sub dosyasını falan mı içine eklemiyor acaba?
? - Birde daha önce bu cd yi yazdırıp kullanabilen gercekten var mı Kahkaha
SORUN NE BİLMİYORUM AMA SENELERDİR BU CD Yİ ARIYORUM YAPMAYA CALISIYORUM VE ÇOK UGRASTIM OLMADI YARDIMCI OLABİLİRSENİZ GERÇEKTEN COK SEVİNİRİM.
İyi günler herkese
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Temmuz 06, 2020, 18:03:41 ÖS »

Merhaba, ya rica ediyorum  SEGA 571 CD konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bayadır Premier sega 571 cd si arıyorum piyasada bulamadım, sayfada yazılanları okudum ve kendim yazdırayım dedim ama beceremedm vcd ye taktım çalışmadı. Yaptıgım işlemleri yazıyorum nerde yanlış yaptım bilgisi olan olur mu acaba;
- Paylaştıgınız linkten Tianlı sega dosyasını indirdim ve açtım, içinden 3 dosya çıktı (*img, *.ccd ve *sub)
- CloneCd indirip kurdum
- Cd room a bildiğimiz 700mb lık cd yerleştirdim
- Write Image dedim ve otomatik olarak *.ccd uzantılı dosyayı gördü yazdırdım
- İçini kontrol ettim sizi 1.sayfada paylaştıgınız root dosyalarının aynısı mevcut sıkıntı yok
- Ama vcd ye taktım 69:10 sn. olarak tek parça bi play cd si gib algıladı hiçbir şekilde oyun menusu acılmadı
? - Acaba cd cekerken mi hata yapıyorum?
? - Vcd PBC OFF modunda normalde oyun menusu açılırken önce Pbc On yazardı hatırlıyorum, ON yapamadım bir türlü onunla ilgisi olabilir mi sizce?
? - Cd boyutu yetersiz kalıyor olabilir mi, sub dosyasını falan mı içine eklemiyor acaba?
? - Birde daha önce bu cd yi yazdırıp kullanabilen gercekten var mı Kahkaha
SORUN NE BİLMİYORUM AMA SENELERDİR BU CD Yİ ARIYORUM YAPMAYA CALISIYORUM VE ÇOK UGRASTIM OLMADI YARDIMCI OLABİLİRSENİZ GERÇEKTEN COK SEVİNİRİM.
İyi günler herkese

aynı sorunları defalarca yaşadım şu linkte kendi upload ettigim cd imajı var bunuda bir dene derim ve Premier VCD sega oyun cd si için cidden çok fazla CD markası seçiyor saglam olsun diye çektigim bütün kaliteli cd markaları çöp oldu hiç birini okumadı ama piyasadaki en dandik cd lere çektigim imajları kabul edip çalıştırdı!!!

https://mega.nz/file/wYQiERiD#eHvaPUpeWZsjd8orIyMh8yIXqAv4ok5Rs6wverBodI4

muhendis
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Temmuz 06, 2020, 18:25:24 ÖS »

Bende orjinal premier vcd ve cd si vardı kayboldu umarım bunu bir şekilde çalıştırabilirim paylaşım için çok teşekkür ederim Retroman
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Temmuz 06, 2020, 18:39:57 ÖS »

Bende orjinal premier vcd ve cd si vardı kayboldu umarım bunu bir şekilde çalıştırabilirim paylaşım için çok teşekkür ederim Retroman
bende de cd si yoktu sagolsun orjinal cd (fabrikasyon cd ) si olan bir arkadaşım bana kargoladı bende düzgünce imajını kopyaladım.Tek dikkat etmen gereken kaliteli cd markalarına çekmekle ugraşma defalarca deneme yaptım sadece dandik cd markalarına çektiklerim çalıştı ve bu linki 3 arkadaşımla paylaştım onlarda başarılı şekilde kullandılar

muhendis
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Temmuz 06, 2020, 18:42:20 ÖS »

Bilgi ve paylaşım için teşekkür ederim şimdi sıra dandik markalı cd bulmaya geldi onuda artık internet cafelerden bilgisayarcılardan bakıcam sağol varol
kuzu14
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Temmuz 06, 2020, 18:46:15 ÖS »

Çok teşekkür ederim deneyeceğim bugun hemen
kuzu14
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Temmuz 07, 2020, 13:57:03 ÖS »

bende de cd si yoktu sagolsun orjinal cd (fabrikasyon cd ) si olan bir arkadaşım bana kargoladı bende düzgünce imajını kopyaladım.Tek dikkat etmen gereken kaliteli cd markalarına çekmekle ugraşma defalarca deneme yaptım sadece dandik cd markalarına çektiklerim çalıştı ve bu linki 3 arkadaşımla paylaştım onlarda başarılı şekilde kullandılar
Tekrar merhaba, sizin paylaştıgınız rar ı indirdim extract ettim iki adet dosya çıktı uzantıları *.mds ve *.mdf doğru mudur? Daha önce bu uzantıları görmemiştim çünkü hiç ve image olarak da tanımadı cdclone programı haliyle. Ben yine de cd ye çektim mdf uzantılı olanı (yüksek boyutlu olanı) ancak farklı cd ler denediysem de yazdırma işlemini yapamadı cd ler hep bos görünüyor bu noktada 2 sorum olacak;
1.Dosya uzantıları ile ilgili bir sorun olabilir mi veya uzantıları değiştirmem vs. gerekir mi?
2.Kullanmamı önerdiğiniz bir cd yazdırma progrmı var mı? (ben clonecd ile yazdırdım)
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Temmuz 07, 2020, 14:48:16 ÖS »

@kuzu14 .mds ve .mdf uzantili dosyalari alcohol 120 ile sorunsuz yazabilirsiniz.
keikonda
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ocak 13, 2021, 01:02:36 ÖÖ »

Herkese merhaba, konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın. Bende de zamanında Yeni Yüzyıl gazetesinin verdiği Sansui marka Sega oyunlu vcd player'i var. O zamanlar elimde yedek alabilecek bir pc de olmadığı için zamanla oyun diskleri disk rot denilen çürümeye maruz kaldı.  Acaba Sansui vcd'nin oyun diski elinde olup bir yere yükleyebilecek bir hayırsever çıkar mı?
milanber
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ekim 12, 2024, 20:51:14 ÖS »

Merhabalar hala bu aleti kullanan arkadaşlar varsa birkaç sorum olacaktı. Ben bu aletten aldım, buradaki cd imajini indirdim, yazdım çalıştı.(Paylaşan arkadaşa çok teşekkürler) Elimde 2 adet orijinal sega mega drive kol var, 4-5 tane de 9 pin kol var. Oyun yükleniyor, çalışıyor ama kollardan hiçbir şekilde yanıt alamadım. Start vs hiçbir tuş, tepki vermiyor. Acaba bu cihaz için özel bir kol mu var? yoksa kumandasından başka bir tuşa vs bir şeye basmam mı gerekli, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. İyi akşamlar.

Deniz kumu eninde sonunda geri alacak...
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Ekim 13, 2024, 01:28:10 ÖÖ »

merhaba bu tür cihazların yani sega veya nintendo famicom oyunlarını çalıştıran cihazlar nintendo famicom klonlarında kullanılan 9 pin kollar ile çalışır

ama dikkat edin bazılarıda uyumsuz olur

Merhabalar hala bu aleti kullanan arkadaşlar varsa birkaç sorum olacaktı. Ben bu aletten aldım, buradaki cd imajini indirdim, yazdım çalıştı.(Paylaşan arkadaşa çok teşekkürler) Elimde 2 adet orijinal sega mega drive kol var, 4-5 tane de 9 pin kol var. Oyun yükleniyor, çalışıyor ama kollardan hiçbir şekilde yanıt alamadım. Start vs hiçbir tuş, tepki vermiyor. Acaba bu cihaz için özel bir kol mu var? yoksa kumandasından başka bir tuşa vs bir şeye basmam mı gerekli, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. İyi akşamlar.

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ekim 21, 2024, 20:56:34 ÖS »

Bu Premier sega cihazdan bende de vardı kutulu cd si ile birlikte ama cihazın verdiği ses inanılmaz kötüydü, orjinalin yanına bile yaklaşamaz, bu yüzden bu cihazı almayı düşünenler bir kez daha düşünsün.  Kahkaha

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: