Merhaba, ya rica ediyorum SEGA 571 CD konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bayadır Premier sega 571 cd si arıyorum piyasada bulamadım, sayfada yazılanları okudum ve kendim yazdırayım dedim ama beceremedm vcd ye taktım çalışmadı. Yaptıgım işlemleri yazıyorum nerde yanlış yaptım bilgisi olan olur mu acaba;
- Paylaştıgınız linkten Tianlı sega dosyasını indirdim ve açtım, içinden 3 dosya çıktı (*img, *.ccd ve *sub)
- CloneCd indirip kurdum
- Cd room a bildiğimiz 700mb lık cd yerleştirdim
- Write Image dedim ve otomatik olarak *.ccd uzantılı dosyayı gördü yazdırdım
- İçini kontrol ettim sizi 1.sayfada paylaştıgınız root dosyalarının aynısı mevcut sıkıntı yok
- Ama vcd ye taktım 69:10 sn. olarak tek parça bi play cd si gib algıladı hiçbir şekilde oyun menusu acılmadı
? - Acaba cd cekerken mi hata yapıyorum?
? - Vcd PBC OFF modunda normalde oyun menusu açılırken önce Pbc On yazardı hatırlıyorum, ON yapamadım bir türlü onunla ilgisi olabilir mi sizce?
? - Cd boyutu yetersiz kalıyor olabilir mi, sub dosyasını falan mı içine eklemiyor acaba?
? - Birde daha önce bu cd yi yazdırıp kullanabilen gercekten var mı
SORUN NE BİLMİYORUM AMA SENELERDİR BU CD Yİ ARIYORUM YAPMAYA CALISIYORUM VE ÇOK UGRASTIM OLMADI YARDIMCI OLABİLİRSENİZ GERÇEKTEN COK SEVİNİRİM.
İyi günler herkese