|
phantom
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 17, 2019, 11:08:23 ÖÖ » |
|
Umarım o güne bir planlama yapılmaz da gelip tüm günün tadını çıkarırım . Sadece başına veya sonuna yetişebilecek olsam da gelicem. Asıl ben sizlerle birarada olmaktan çok memnun olurum sayın LW3D.  Hem sizin paketler biraz daha kalırsa artık zaman aşımı yoluyla benim mülkiyetime geçmiş olacak onları da getireyim en azından 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 18, 2019, 14:36:34 ÖS » |
|
şimdiden heycanlandım... Takıma bak... yıldızlar karması gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geos
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 18, 2019, 14:41:03 ÖS » |
|
bende gelsemmi acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 18, 2019, 14:52:26 ÖS » |
|
sen gelmezsen 10 kişi eksiğiz... Sensiz olur mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 18, 2019, 15:45:13 ÖS » |
|
Phoenix gelmiyor mu?  Sanırım gelmeyecek. 🤔😄 son dakika sürprizi yapıp gelebilir belkide. Merakla yanıtını bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunarstrain
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2019, 22:01:15 ÖS » |
|
Geliyorum şeklinde kayıt oldum, umarım bir aksilik çıkmaz. Daha önce bir kez katılmış olmakla beraber önceki buluşmada çok kimseyle tanışamamıştım. Belki bu sefer daha sosyal olabilirim. Bu commodore 64 ve amiga yüzünden sokağa çıkamayıp asosyal olduğumu söylerdi annem, galiba biraz da haklıymış. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoctorCPC
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 19, 2019, 08:27:26 ÖÖ » |
|
sonunda galiba ilk defa bir CGTR etkinliğine katılmaya niyetlendim  heheheh
|
|
|
|
|
|
Long Live Amstrad CPC/PCW/NC/GX www.cpcuserclub.comwww.dizzyradio.com Amstrad CPC: RSF3, V9990, AMSDAP, M4Wifi, ZMEM, MXBoard, DES Mini,GOTEK, USIFACII, DMP Printer, PS2 Mouse Amstrad PCW 8256: 512K RAM, GOTEK, uIDE8, uRTC8 Amstrad NC 100: Wifi Modem Amstrad NC 200: Gotek, PCMCIA
|
|
|
|
Gokhan Ozkan
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 19, 2019, 18:32:27 ÖS » |
|
İşallah bir aksilik çıkmazsa geleceğim.
Özledim bu güzel etkinlikleri.
Yine gördüğüm kadarı ile muhteşem bir etkinlik bizi bekliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
appiah4
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 20, 2019, 09:07:30 ÖÖ » |
|
Ne yazık ki katılamayacağım herkese iyi eğlenceler diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geos
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 20, 2019, 11:45:39 ÖÖ » |
|
ben reha ve dalyan arkadaşlarımla gelicez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barış Yeni
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 21, 2019, 01:39:43 ÖÖ » |
|
orada olmayı çok isterdim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 21, 2019, 07:46:00 ÖÖ » |
|
orada olmayı çok isterdim.  En küçük retrocuyu da getirip rekor kırabilirsiniz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barış Yeni
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 21, 2019, 12:49:38 ÖS » |
|
orada olmayı çok isterdim.  En küçük retrocuyu da getirip rekor kırabilirsiniz.  Aklıma gelmedi değil 😀. Kırk uçurmaya gelirdik ne güzel olurdu. Ancak hanım beni kıtır kıtır keser 😂😂😂
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 21, 2019, 14:45:52 ÖS » |
|
orada olmayı çok isterdim.  En küçük retrocuyu da getirip rekor kırabilirsiniz.  Aklıma gelmedi değil 😀. Kırk uçurmaya gelirdik ne güzel olurdu. Ancak hanım beni kıtır kıtır keser 😂😂😂 Bu etkinliğin sosyal bir etkinlik olduğunu ve paylaşımların güzelliğinden bahsedip, hem küçük retrocuyu (doğuştan retrocu olduğu için) ve hemde doğal olarak lazım olduğu için yengeyi de getirebilirsiniz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barış Yeni
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 21, 2019, 17:32:42 ÖS » |
|
orada olmayı çok isterdim.  En küçük retrocuyu da getirip rekor kırabilirsiniz.  Aklıma gelmedi değil 😀. Kırk uçurmaya gelirdik ne güzel olurdu. Ancak hanım beni kıtır kıtır keser 😂😂😂 Bu etkinliğin sosyal bir etkinlik olduğunu ve paylaşımların güzelliğinden bahsedip, hem küçük retrocuyu (doğuştan retrocu olduğu için) ve hemde doğal olarak lazım olduğu için yengeyi de getirebilirsiniz.  Dediklerine kesinlikle katılıyorum ama eşimin bu konudaki duruşu kapıdan bakıp "Napıyorsun sen, Atari mi oynuyorsun gene" noktasında olduğu için pek mümkün görünmüyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|