Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: C64DTV için oyunlar - Düzeltilmiş Oyunlar  (Okunma Sayısı 19895 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Şubat 11, 2008, 11:29:55 ÖÖ »

C64DTV'de klavye olmadığı için, standart C64 oyunlarının yazılması bazı sorun çıkartmaktadır. Bu sorunun yanı sıra çok parçalı oyunlarıda C64DTV'ye atmak sorunlara sebep olmaktadır. Bu nedenle C64 oyunlarına müdahale edilmesi ve C64DTV için düzeltilmesi gerekir. Aşağıdaki sitede C64DTV için düzeltilmiş C64 oyunlarını bulabilirsiniz...

http://symlink.dk/nostalgia/dtv/fixed/

not: Last Ninja bile var

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2008, 11:00:25 ÖÖ »

Pardon ben işin içinden çıkamadım da, oyunları dtv ye atmak için disket sürücü dışında basit bi yol yok mu? Mesela pcye bağlamak falan gibi...

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2008, 12:06:17 ÖS »

yok.

Retro Hincal Uluc
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2008, 14:25:29 ÖS »

Saolun teşekkürle aleti kurcalamayayım o zaman ....

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 07, 2008, 10:03:30 ÖÖ »

yok.
Fazla kisa ve oz olmus
C64+MMC64+1541-II bu isi cozer yaninda bir de 1084S olursa tadindan yenmez...
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 07, 2008, 18:22:14 ÖS »

Bencede mmc64 herşeyin üstesinden geliyor,kendim kullanıyorum aslında 1541 ultimate'e bile gerek yok,zaten 20000'in üstünde oyun program var t64 formatında.Kasetli bir c64 çalıştırdığınızı düşünün,mmc64 ile bu kaset formatındaki oyunları sadece 2-3 saniyede yüklüyorsunuz,büyük bir nimet bence.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mayıs 07, 2008, 18:35:16 ÖS »

Fazla kisa ve oz olmus

commander64'ün sorusu

Pardon ben işin içinden çıkamadım da, oyunları dtv ye atmak için disket sürücü dışında basit bi yol yok mu?

Retro Hincal Uluc
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mayıs 07, 2008, 22:28:40 ÖS »

orjinal C64 alayım bari

serkanslr
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 13, 2008, 12:38:33 ÖS »

Merhaba arkadaslar ben foruma yenı katıldım, benim bir problemim var ozetlemek gerekirse 12 yasındayken abimin buyuk ozenle topladıgı C64'ü satma gibi bi hatada bulundum kendisi çok uzuldu ama belli etmedi, zaman zaman hala bana laf sokar "sattın guzelım aleti diye" bugun 13 yıl sonra kendımı bi nebze affettirmek için c64dtv aldım ama oyunları çok berbat, mission imp. haricinde hiçbiri favorilerimiz arasında değil, içindeki oyunları degiştirmek içinde alet edevat lazım onlar da bende yok, acaba istedigim oyunların bi listesini ve c64dtv yi yollasam biri benim için yapabilirmi? karsılığını oderim ve gerçekten minnettar kalırım, email:serkanslr@yahoo.com
mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ağustos 15, 2008, 15:19:23 ÖS »

serkanslr
sanırım sana cevap veren olmamış ve yine sanıyorum dtv ile uğraşan yok sen en iyisi bakkada nın verdiği şu konfigi edin

Alıntı

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ağustos 15, 2008, 15:40:32 ÖS »

Ben uğraşacaktım ama lehim yapılacak noktalar çok küçük cihazı harcamamak için denemedim...

serkanslr
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 15, 2008, 22:51:50 ÖS »

arkadaslar mmc64+1541 e verebilecek param yok, hem verdim yaptım diyelim sonra o aletleri ne yapıcam? işi bilen ve elinde o aletler olan biri varsa c64dtv mi gondereyim yapsın, karsılıgını vericem..
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Temmuz 12, 2010, 21:44:01 ÖS »

Üzerinden çok zaman geçmiş, o zamanki durum nedir bilmiyorum ama şu anda disket sürücüye gerek kalmadan DTV'ye sadece 7 tel lehimleyerek ve özel bir kablo yaparak flash programlamak mümkün.

Ben yapamam diyenler için de hazırda kablom bulunduğu için ben yardımcı olabilirim. İsterseniz sadece seçtiğiniz oyunlara sahip bir DTV, isterseniz de klavye, disket sürücü, 2. joystick ve adaptör bağlayabileceğiniz bir DTV.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
perpetual_007
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Aralık 10, 2012, 13:29:09 ÖS »

Çok zaman geçmiş aradan ama rastgele bu aletle ilgili birşeylere bakarken aşağıdaki linkteki versiyonunu gördüm.Çok hoşuma gitti.Renk olayını da düzelttiğini söylüyor. (Şu anki tüplü tv'lerdeki renkler çok hoşuma gitmiyor)
Lehim vs işlerden hiç anlamadığım için acaba buradaki gibi elimdeki c64 dtv'i yapabilecek arkadaş var mı ? Toplamda bana kaça patlar ?

http://www.richardlagendijk.nl/cip/article/item/hacking_the_dtv_4/en
AmonR
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Aralık 13, 2012, 10:15:41 ÖÖ »

Çok zaman geçmiş aradan ama rastgele bu aletle ilgili birşeylere bakarken aşağıdaki linkteki versiyonunu gördüm.Çok hoşuma gitti.Renk olayını da düzelttiğini söylüyor. (Şu anki tüplü tv'lerdeki renkler çok hoşuma gitmiyor)
Lehim vs işlerden hiç anlamadığım için acaba buradaki gibi elimdeki c64 dtv'i yapabilecek arkadaş var mı ? Toplamda bana kaça patlar ?

http://www.richardlagendijk.nl/cip/article/item/hacking_the_dtv_4/en

Ben de bir süre önce "hacklerim" diye bir C64DTV almıştım ama bozmaktan korktuğum için hiçbirşey yapmadım. 
Bu tip sitelere baktıkca da insanın içi gidiyor. Ne güzel, derli toplu şeyler yapmışlar. 
Gerçekten de, eli havya tutan ve gerekli malzemeleri toparlayarak yapabilecek bir arkadaş bu işe girişse makbule geçecek.  Kahkaha

Sinclair: ZX Spectrum +2
Sega: Saturn, Dreamcast
Microsoft: XBOX
Sony: PS1, PSP ve sonunda PS2
Nintendo: GBA, DS Lite ve sonunda Wii
Handhelds: GP2X, Dingoo A320, Samsung Galaxy S Wi-Fi 5" mini android tablet
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: