AmigaEsref
|
 |
« Yanıtla #1635 : Mayıs 12, 2022, 16:16:45 ÖS » |
|
@AmigaEsref Güle güle kullan abi iyi Fatal1ty'ler   saol abi. Bizde Babalities var
|
|
|
|
AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520 COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S 'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #1636 : Mayıs 14, 2022, 18:23:25 ÖS » |
|
Bit ler halen fırsat çıkarıyor. Bakalım çalışacak mı? 
|
|
|
|
|
|
|
sertacarslan
|
 |
« Yanıtla #1637 : Mayıs 14, 2022, 21:06:02 ÖS » |
|
Bit ler halen fırsat çıkarıyor. Bakalım çalışacak mı?  Hayırlı olsun, inşallah çalışır 
|
|
|
|
Sinclair ZX Spectrum 128k +2 -> PC
|
|
|
AmigaEsref
|
 |
« Yanıtla #1638 : Mayıs 14, 2022, 21:25:06 ÖS » |
|
Bit ler halen fırsat çıkarıyor. Bakalım çalışacak mı?  Bir şekilde çalışacak  güzelmiş abi.
|
|
|
|
AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520 COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S 'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
|
|
|
phoenix
|
 |
« Yanıtla #1639 : Mayıs 14, 2022, 23:27:34 ÖS » |
|
Çalışır ya, o dönem cihazları bozulmamak için tasarlanmış resmen.
|
|
|
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #1640 : Mayıs 14, 2022, 23:41:06 ÖS » |
|
Cihaz çalışıyor. Garanti etiketi vida üstünde idi. Cihaz hiç açılmamış. Ancak klavye tuşları basmıyordu. Etiketi mecburen yırttım. Cihazı açtım. İçi tertemiz. Ancak klavye mekanlarından ince olan yırtılmış. Biraz da gevreklesmis. Acaba açarken ben mi yırttım diye de düşünüyorum. Ancak sanmıyorum. Membran in değişmesi lazım. Nasil olur bilmiyorum. Bir çözüm bulunana kadar şimdilik böyle kalacak.
Bir çözümü olan varsa haber verirse sevinirim.
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2022, 23:46:58 ÖS Gönderen: freedom »
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #1641 : Mayıs 14, 2022, 23:48:55 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
cengizermis
|
 |
« Yanıtla #1642 : Mayıs 15, 2022, 00:08:01 ÖÖ » |
|
Bir çözümü olan varsa haber verirse sevinirim.
https://youtu.be/ZcvLLh-MYNsben de az uğraşmadım bu aletle ama sonunda adam oldu. Gerçi henüz bir oyun dahi yüklemek nasip olmadı ama onun da sırası gelecek.
|
|
|
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #1643 : Mayıs 15, 2022, 00:11:12 ÖÖ » |
|
@yavuzg, Tesekkurler. Yurtdisi çözümü öncesi kendi içimizde bir çözüm çıkar anlamında sormuştum. Çıkmaz ise bu çözümü düşünebilirim.
|
|
|
|
|
|
|
Özgür Dereli
|
 |
« Yanıtla #1644 : Mayıs 15, 2022, 00:16:44 ÖÖ » |
|
Bülent abi güle güle kullan güzel denk getirmişsin Olmazsa Yavuz abinin paylaştığı linkten beraber alırız bende spectrum yok ama bir gün denk gelirde elime düşerse muhtemelen membran arızası olur diye alıp kenara koymuş olayım yedekte dursun.
|
|
|
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #1645 : Mayıs 15, 2022, 00:27:45 ÖÖ » |
|
@Ozgur Dereli Konuşuruz bu konuyu yarın toplantida
|
|
|
|
|
|
|
Özgür Dereli
|
 |
« Yanıtla #1646 : Mayıs 15, 2022, 22:34:40 ÖS » |
|
Dün freedom Bülent abiye spectrum membranı için Yavuz abinin paylaştığı linkten beraber sipariş veririz bende spectrum yok ama bir denk gelirse elimde membran olsun diye yazmıştım Forum üyelerimizden @agathon Tolga arkadaşımız bu yazdığımı görünce bugün forum buluşmasında bana güzel bir sürpriz yaptı ve elinde bulunan spectrumu bana hediye etti kendisine bu jesti için çok teşekkür ederim şimdi membran almak şart oldu 😁 bende eve dönünce spectrumu komple söküp bi banyo yaptırdım henüz çalıştırmadığım için durumunu bilmiyorum umarım sadece membran ile kurtarabilirim.
|
|
|
|
|
|
|
canerkaya
|
 |
« Yanıtla #1647 : Mayıs 16, 2022, 01:29:55 ÖÖ » |
|
En sonunda sarı kafa pentiumu buldum.Gönül isterdiki socket 4 olsun ama p75 de fena durmadı. Geriye Winchip ve Rise Mp6 kaldı onlarda olmasa da olur...
|
|
|
|
|
|
|
agathon
|
 |
« Yanıtla #1648 : Mayıs 16, 2022, 11:56:08 ÖÖ » |
|
Dün freedom Bülent abiye spectrum membranı için Yavuz abinin paylaştığı linkten beraber sipariş veririz bende spectrum yok ama bir denk gelirse elimde membran olsun diye yazmıştım Forum üyelerimizden @agathon Tolga arkadaşımız bu yazdığımı görünce bugün forum buluşmasında bana güzel bir sürpriz yaptı ve elinde bulunan spectrumu bana hediye etti kendisine bu jesti için çok teşekkür ederim şimdi membran almak şart oldu 😁 bende eve dönünce spectrumu komple söküp bi banyo yaptırdım henüz çalıştırmadığım için durumunu bilmiyorum umarım sadece membran ile kurtarabilirim.
Rica ederim hocam, yıllardır evde yatıyordu. Açıkçası benim Spectrum'a pek ilgim yok. İlgilenebilecek birinin elinde olması beni mutlu etti. Umarım çalışıyordur. 
|
|
|
|
|
|
|
freedom
|
 |
« Yanıtla #1649 : Mayıs 16, 2022, 23:31:27 ÖS » |
|
İyi günlere kullan @Özgür Dereli Membranlar biraz geç gelecek ancak bittiğinde her iki makinayı da buradan tanıtırız.
|
|
|
|
|
|
|
|