Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetCorona Üzerine Düşünceler
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Corona Üzerine Düşünceler  (Okunma Sayısı 55380 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Mart 30, 2021, 14:50:25 ÖS »

baştaki, bu covid pandemisi ve aşılama olayında sınıfta kaldı,ne tedbir  var nede aşılama hala 60-65 yaş aşılanıyor 2 ay geçmesine rağmen ,aşı cadırları kurulup günde 200bin aşılama yapılabilir.gecen yıl olduğu gibi 1 haziranda yine turizm sezonunu acıp bizim canımıza kastedicekler, 2 aydır aşılama hala 60 yaş ta bana sıra 1 yıl sonra mı gelicek yoksa ben öldüğüm zaman mı? Bizler o baştakinin gözünde birer hamam böceği kadar değerimiz yok. söyleyeceklerim bu kadar

Burada baya abartmışsın devlet kurumlarının hizmetlerini çoğu zaman beğenemem ve memnun kaldığım çok çok nadirdir ancak ailece kovid olunca verilen hizmeti gayet beğendim evimize gelip ilaçlarımızı verdiler 3 defa kapımıza gelerek test yaptılar telefon bıraktılar telefonla 2 defa  arayıp durumumuzu sordular gayet ilgili bilgili ve yardımcı oldular korona olduğumuzda hani daha ne yapabilirdiler deseniz bilemiyorum ama durumumuz kötü desek açız desek sanki ona bile çözüm bulurdular diye düşünüyorum tahmin ediyorum . korona olduğumuz süreçte sağlık kurumlarının ilgisini hizmetini gayet yeterli buldum hiç bir özelliği olmayan sıradan bir vatandaşım sonuçta.
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #61 : Mart 30, 2021, 14:58:43 ÖS »

@cdemir, @ibo1973 ve diğer bütün dostlara geçmiş olsun.

Bu süreçte psikolojilerin bozulmaması mümkün değil.

Commandate
Üye

Ruhunu Dinle O kalbine Giden yolu BulacaktÑr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #62 : Mart 30, 2021, 15:01:37 ÖS »

baştaki, bu covid pandemisi ve aşılama olayında sınıfta kaldı,ne tedbir  var nede aşılama hala 60-65 yaş aşılanıyor 2 ay geçmesine rağmen ,aşı cadırları kurulup günde 200bin aşılama yapılabilir.gecen yıl olduğu gibi 1 haziranda yine turizm sezonunu acıp bizim canımıza kastedicekler, 2 aydır aşılama hala 60 yaş ta bana sıra 1 yıl sonra mı gelicek yoksa ben öldüğüm zaman mı? Bizler o baştakinin gözünde birer hamam böceği kadar değerimiz yok. söyleyeceklerim bu kadar

Burada baya abartmışsın devlet kurumlarının hizmetlerini çoğu zaman beğenemem ve memnun kaldığım çok çok nadirdir ancak ailece kovid olunca verilen hizmeti gayet beğendim evimize gelip ilaçlarımızı verdiler 3 defa kapımıza gelerek test yaptılar telefon bıraktılar telefonla 2 defa  arayıp durumumuzu sordular gayet ilgili bilgili ve yardımcı oldular korona olduğumuzda hani daha ne yapabilirdiler deseniz bilemiyorum ama durumumuz kötü desek açız desek sanki ona bile çözüm bulurdular diye düşünüyorum tahmin ediyorum . korona olduğumuz süreçte sağlık kurumlarının ilgisini hizmetini gayet yeterli buldum hiç bir özelliği olmayan sıradan bir vatandaşım sonuçta.
ben diyorum ki bizim covid e yakalanmamız baştakilerin yeterince tedbir almaması ve yazın turizm sezonu açması sen diyorsun ki ben hastalanınca  beni arayıp sordular hepimizin bakış acısı farklı demeki 2023 te tekrar görüşmek dileği ile

Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Mart 30, 2021, 15:03:48 ÖS »

Herkese çok geçmiş olsun. Aşılar yaygınlaşsa bir nebze rahatlarız belki.
Tedbiri elden bırakmamak lazım.

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #64 : Mart 30, 2021, 15:20:35 ÖS »

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun aman kendinize dikkat edin hiç bir şey sağlıktan önemli değil.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Mart 30, 2021, 17:35:26 ÖS »

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler dostlarım.

@ibo1973 size ve ailenize de geçmiş olsun. Çok şükür hafif atlatmışsınız.

ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Mart 30, 2021, 18:03:31 ÖS »

ben diyorum ki bizim covid e yakalanmamız baştakilerin yeterince tedbir almaması ve yazın turizm sezonu açması sen diyorsun ki ben hastalanınca  beni arayıp sordular hepimizin bakış acısı farklı demekki 2023 te tekrar görüşmek dileği ile
sen yapılan hizmeti eleştirmişsin bende yapılan hizmeti bir örnekle iyi olduğunu anlatmışım bir yerlerde yanlış anlaşılma olmuş sanırım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Kovid konusunda her şeyi devletten beklememek lazım dikkat tedbir çok önemli
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #67 : Mart 30, 2021, 18:12:01 ÖS »

@cdemir: Çekirge geçmiş olsun. Aman dikkat edin kendinize.

@ibo1973: Size de ailecek geçmiş olsun. Umarım daha iyisinizdir artık.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #68 : Mart 30, 2021, 19:40:18 ÖS »

teşekkür ederim Özay hafif atlattık 20 gün oldu sanırım atlatalı ailece hepimiz iyiyiz
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Mart 30, 2021, 21:21:34 ÖS »

Sensei teşekkürler. Dikkat ediyoruz. İnşallah başka bir sorun yaşamayız.

Jax
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Mart 31, 2021, 08:57:32 ÖÖ »

Çok çok geçmiş olsun arkadaşlar.
ercanersoy
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #71 : Mart 31, 2021, 09:01:55 ÖÖ »

Geçmiş olsun.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #72 : Nisan 21, 2021, 00:24:50 ÖÖ »

Forum üyelerimizden bir çoğunun covid19'a yakalandığı ve hastalığı oldukça ağır geçirdikleri haberlerini aldık. Bir başka başlıkta Mathman yoğun bakımda olduğunu yazmış. GEOS ve frostemo arkadaşlarımız da hastalığı bildiğim kadarıyla ağır geçirdiler Henüz bilmediğimiz başka arkadaşlarımız da olabilir
 Tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Umarız en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar...

onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Nisan 21, 2021, 00:30:47 ÖÖ »

Eskiden bu yasımızda bunlari göreceğimizi , herkesin maskeyle dolasicagini soyleseler hayatta inanmazdim

C64 ve A500 gerisi teferruat
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #74 : Nisan 21, 2021, 00:59:04 ÖÖ »

Herkese çok geçmiş olsun, hepimiz için dua edelim arkadaşlar. Yüzyılın felaketini yaşıyoruz, umarım en iyi şartlarla atlatırız bu zamanı. Umarım insanoğlu böyle felaketleri tekrar yaşamaz. Lütfen elimizden gelen gayreti gösterelim.

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: