|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #75 : Nisan 21, 2021, 01:28:05 ÖÖ » |
|
11 Eylül saldırılarından sonra "Dünya artık eski dünya olmayacak." demişlerdi. Ama zamanla her şey eski haline döndü.
Hiçbir şeyin sebepsiz, sadece tesadüften dolayı gerçekleştiğine inanmam.
"Ben aşıya karşıyım.", "Ben maske takmayacağım."... gibi bireysel anlayış devam ettiği sürece işimiz zor.
Bu salgın bir tek kişiyle başlamıştı, virüsü taşıyan son kişi de iyileşene veya ölene kadar covid-19 devam edecek. Bütün dünya birlik olup, kavgaları, savaşları, siyasi ve maddi çekişmeleri, inanç farklılıklarını... bir kenara bırakıp bu salgınla mücadele etmeyi öğrenince bu salgın sona erecek.
Covid-19 salgını, iyice bireyselleşmiş duruma gelen insanoğlunun, ancak tekrar dayanışmayı öğrenmesiyle, "ben" yerine "biz" demesiyle aşılacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mathman
|
 |
« Yanıtla #76 : Nisan 21, 2021, 06:21:43 ÖÖ » |
|
Forum üyelerimizden bir çoğunun covid19'a yakalandığı ve hastalığı oldukça ağır geçirdikleri haberlerini aldık. Bir başka başlıkta Mathman yoğun bakımda olduğunu yazmış. GEOS ve frostemo arkadaşlarımız da hastalığı bildiğim kadarıyla ağır geçirdiler  Henüz bilmediğimiz başka arkadaşlarımız da olabilir  Tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Umarız en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar... Teşekkür ederim. Atlatmak için gece gündüz uğraşıyoruz. 2 sene önce sıgarayı bırakmam ve o dönemde geçirdiğim bronşit rahatsızlığı belirleyecek gidişatı... Az önceye kadar da moralim yüksekti ama yan yataktaki amca vefat edince sabahın bu saatlerinde yaşayamadıklarını düşünürken buluyor insan kendini. Tedbiri elden bırakmasam da dışarıda maske takmak bile nefes darlığı oluşturmuş. Vücut etkilenecek ortamı buluyor demek ki. Neyse yüksek moral şart. Siz duacım olun ben de hayata tutunayım... Nasılsa ortak paydada buluşacağız. Hepinizin gözlerinden öpüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #77 : Nisan 21, 2021, 06:43:03 ÖÖ » |
|
Acil şifalar diliyorum, inşallah bir an önce ailenize ve evinize kavuşursunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AmigaEsref
|
 |
« Yanıtla #78 : Nisan 21, 2021, 11:44:52 ÖÖ » |
|
Acil şifalar abi dualarımız seninle. Buluşmalar da daha çok güzel anılarımız olacak. Amigacı adamın enerjisini yüksek tut  Sende bozma moralini abi kısmetse yakın zamanda bitecek sende kurtulacaksın bu musibetten. Sıkılırsan geceleri discorda oluyoruz bazen. Sohbet edemesen de belki yazarsın abi. Sıkılırsan gel. Onun dışında yapılacak edilecek bir şeye ihtiyaç olursa haber etmen yeterli. Seni seviyoruz. Tez zamanda iyileş inşallah.
|
|
|
|
|
|
AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520 COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S 'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
|
|
|
|
Mathman
|
 |
« Yanıtla #79 : Nisan 21, 2021, 12:18:41 ÖS » |
|
Acil şifalar abi dualarımız seninle. Buluşmalar da daha çok güzel anılarımız olacak. Amigacı adamın enerjisini yüksek tut  Sende bozma moralini abi kısmetse yakın zamanda bitecek sende kurtulacaksın bu musibetten. Sıkılırsan geceleri discorda oluyoruz bazen. Sohbet edemesen de belki yazarsın abi. Sıkılırsan gel. Onun dışında yapılacak edilecek bir şeye ihtiyaç olursa haber etmen yeterli. Seni seviyoruz. Tez zamanda iyileş inşallah. Link at
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fakcakaya
|
 |
« Yanıtla #81 : Nisan 21, 2021, 13:54:51 ÖS » |
|
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim haldun abi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cengiz Demir
|
 |
« Yanıtla #82 : Nisan 21, 2021, 14:45:33 ÖS » |
|
Rabbim en kısa zamanda şifalar versin. İnşallah hafif şekilde atlatırsınız. Neyse yüksek moral şart. Siz duacım olun ben de hayata tutunayım... Nasılsa ortak paydada buluşacağız.
Hepinizin gözlerinden öpüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maverick
|
 |
« Yanıtla #83 : Nisan 21, 2021, 16:31:28 ÖS » |
|
Geçmiş olsun, dualarımız sizlerle.
|
|
|
|
|
|
| Amiga 1200 | C= 64 | PS1 | PSone | Commodore Dergileri |
|
|
|
|
ferdi candan
|
 |
« Yanıtla #84 : Nisan 22, 2021, 00:53:02 ÖÖ » |
|
Çok geçmiş olsun , Allah şifa versin, inşallah hafif atlatırsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gokhan Ozkan
|
 |
« Yanıtla #85 : Nisan 23, 2021, 19:42:05 ÖS » |
|
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #86 : Nisan 26, 2021, 19:54:59 ÖS » |
|
18 gün kapanma geldi. Ama marketler acık herkes dışarıda ise yarar mı bilmem
|
|
|
|
|
|
C64 ve A500 gerisi teferruat
|
|
|
|
Voltron
|
 |
« Yanıtla #87 : Nisan 26, 2021, 20:19:34 ÖS » |
|
Eline bir ekmek ve market poseti alan aksama kadar geziyor zaten. Yaninda bir ilac raporu ya da recete ile eczaneye gittigini bahane ederek tum gun arabayla gezenler daha da fazla... Bug bulmakta uzerimize yok.
|
|
|
|
|
|
Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
|
|
|
|
witchdoktor
|
 |
« Yanıtla #88 : Nisan 26, 2021, 21:35:59 ÖS » |
|
18 gün kapanma geldi. Ama marketler acık herkes dışarıda ise yarar mı bilmem
Marketler açık, halihazırdaki sistemle 1 yıl kapanma da olsa sorun yok, herkes uyum sağladı bir şekilde. Virüsden çok biz mutasyon geçirdik galiba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emarti
|
 |
« Yanıtla #89 : Nisan 26, 2021, 23:28:25 ÖS » |
|
Marketler açık, halihazırdaki sistemle 1 yıl kapanma da olsa sorun yok, herkes uyum sağladı bir şekilde. Virüsden çok biz mutasyon geçirdik galiba...
Haklısın. Virus de uyum sağlayamayanların hatrına mutasyona uğruyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|