Settings'den General sekmesinden font ayarı yapabilirsin. Lakin Help kısmı HTML tabanlı oradaki font ayarı değişmeyebilir. Buna bir çözüm bulmaya çalışırım sonraki sürümde.
Cihazlar olarak ek bilgi olayı benim de aklıma geldi ama kararsız kaldım bu konuda.
Kick Assembler ile derlemede tek bir asm ile diğer asm, lib vb. dosyaları include edip kullanıyoruz. Yani bu IDE'de proje dosyası oluşturmak istemedim sadece bir workspace üzerinden kullanıcı istediği asm'yi derleyecekti.İlk beta sürümünde aktif olan sekmeye ait asm dosyası derlenmekte idi. Lakin çok fazla feedback aldım bir asm dosyası belirleyelim ve sabit kalsın biz değiştirene kadar hep o derlensin (derlenmeye başlanacak dosya sekmede aktif olmasa bile) denildi.
Senin hata uyarın bunun ile ilgili. Yani workspace dock'ında hangi dosyayı derlemek istersen sağ tıklayıp "Set Assembly File" menüsüne tıklaman ve sonra build etmen gerekli. Yada Build menüsünden "Set Assembly File for Current Tab". Ayrıca CTRL+SHIFT+A kısayolu da kullanılabilir.
Dökümantasyonda hata bulursan haber et, sen bu konulara benden daha aşinasın.
Youtube'da bunun ile ilgili bir video var
https://youtu.be/3AaHW2JYOB8?list=PLQzjwJz7NGPq6wMQAoa0Sig9v_x4YB-zu&t=150