Kaan Akkurt
|
 |
« : Ağustos 01, 2020, 16:19:19 ÖS » |
|
Asagidaki konuda Fort Apocalypse nin tasarladigi Final3+ kartusunun uretimi icin on siparis listesidir. https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=18577.07 Adet için malzemem var. İstekli arkadaşlar bana ulaşabilirler. Kutular Siyah - Beyaz - Kirmizi - Mavi - Gri - Yesil - Sari - Kahve rengi - Ten rengi olabilir. Fiyatı 175TL dir Adet fiyati 130TL dir
Kutu isteyen arkadaslar ayrica kutu siparisi de verebilirler. +30TL
Kutular Siyah - Beyaz - Kirmizi - Mavi - Gri - Yesil - Sari - Kahve rengi - Ten rengi olabilir.
40 Adet yapilacaktir.
7 Ağustos Cuma günü pcbler ve diger malzemelerin siparisini verecegim. ON SIPARISLERDE KALAN ADET : 0[/s] Kartuşta kullanacağım rom dosyası da ektedir. Vice emulatorü ile deneyebilirsiniz. Final 3 Kartus Hakkinda https://en.wikipedia.org/wiki/The_Final_Cartridge_IIIhttps://www.c64-wiki.com/wiki/Final_Cartridge_3THE FINAL CARTRIDGE 3+ .crt https://csdb.dk/release/?id=141638Cartridge Manual https://rr.pokefinder.org/rrwiki/images/7/70/Final_Cartridge_III_english_Manual.pdf Üretim listesi aşağıdaki gibidir 💰 Verminaard 4 KIRMIZI (HAZIR) 💰 ilkerficicilar 1 KIRMIZI (eprom soketli) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)(HAZIR)💰 BioMenace 1 SARI (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 Freedom 1 SIYAH (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 lunarstrain 1 KIRMIZI (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 Exu 1 SIYAH (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 sinanyildiz 1 GRI (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 AmigaEsref 1 SIYAH (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ) 💰 barisyeni 1 HAYIR (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 coskund 1 HAYIR (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ) 💰 emrahceb 1 YESIL (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 Egemur 1 HAYIR (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 Warhelmet 2 TEN RENGI (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)(HAZIR)💰 siber06 1 BEYAZ (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 atakantas 1 KIRMIZI (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 Attilan 1 SIYAH (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 Gyneco 1 SIYAH (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 emarti 1 MAVI (eprom soketli) (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 Savagery 2 SIYAH (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 mrmojorisin 1 SIYAH (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 fakcakaya 1 RENK FARKETMEZ (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 juda 2 KIRMIZI (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 PROTEUS1968 1 SIYAH (eprom soketli) (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 hakkan 1 HAYIR (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ) 💰 kaptatheold 1 GRI (eprom soketli) (ELDEN TESLİM EDİLDİ) (HAZIR) 💰 runal 1 mavi (eprom soketli) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)2019 1 KIRMIZI (HAZIR)💰 Voltron 1 KIRMIZI (eprom soketli) (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)💰 izmirmaster 3 SARI (HAZIR) (KARGO İLE GÖNDERİLDİ)
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 01, 2020, 17:21:52 ÖS Gönderen: Kaan Akkurt »
|
|
|
|
|
egemur
|
 |
« Yanıtla #46 : Ağustos 23, 2020, 22:58:27 ÖS » |
|
Kaan eline sağlık. Ben 3D baskıyı dediğin gibi standart kartuştan kendim alacaktım evde. Yeni çizimin . stl dosyasını sorun olmayacaksa paylaşabilir misin? Aksi durumda da anlayışla karşılarım. 😊
|
|
|
|
Commodore 64/64c - 1541 Ultimate+ - Ultimate 64 Elite Amiga 500 - Gotek Floppy Drive
|
|
|
Remzi
|
 |
« Yanıtla #47 : Ağustos 23, 2020, 23:55:21 ÖS » |
|
Kaan eline sağlık. Ben 3D baskıyı dediğin gibi standart kartuştan kendim alacaktım evde. Yeni çizimin . stl dosyasını sorun olmayacaksa paylaşabilir misin? Aksi durumda da anlayışla karşılarım. 😊
Isteyenin bir yuzu kara derler.Ben de alabilir miyim? Fort_ abimizin 4X16KB kartusu icin kisaltmayi deneyecegim.
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #48 : Ağustos 24, 2020, 00:07:34 ÖÖ » |
|
Isteyenin bir yuzu kara derler.Ben de alabilir miyim? Fort_ abimizin 4X16KB kartusu icin kisaltmayi deneyecegim. Maalesef, artık tasarımları paylaşmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #49 : Ağustos 29, 2020, 00:42:34 ÖÖ » |
|
1 adet kartuş boşa çıktı.
İsteklilere duyurulur
|
|
|
|
|
|
|
Voltron
|
 |
« Yanıtla #50 : Ağustos 29, 2020, 01:56:20 ÖÖ » |
|
İsteklilere duyurulur
Benim bir hatam sonucu 2 kez yazmisim galiba basliga. Ozur diliyorum yanlislik icin. 
|
|
|
|
Doğarken ağladı insan, bu son olacak.
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #51 : Ağustos 29, 2020, 01:57:33 ÖÖ » |
|
İsteklilere duyurulur
Benim bir hatam sonucu 2 kez yazmisim galiba basliga. Ozur diliyorum yanlislik icin.  Estğ hata ne kelime 
|
|
|
|
|
|
|
runal
|
 |
« Yanıtla #52 : Ağustos 29, 2020, 13:50:04 ÖS » |
|
İsteklilere duyurulur
Kaan bey, 1 adet kutulu bana gelsin. Mümkünse bronz renk kutulu.
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #53 : Ağustos 31, 2020, 18:28:57 ÖS » |
|
Eprom programlayıcıyı edindim. Bu akşamdan başlayarak Epromları programlayıp kart üzerindeki entegreleri test edeceğim. PCB'ler de postacıda.. bu gün bekledim ama getirmedi.. umarım yarın getirir  Kartları hazırlamaya önümüzdeki hafta içi akşam saatlerinde başlarım diye düşünüyorum. (eprom soketleri hala gelmedi) Hepsini hazırlayıp test ettikten sonra ödeme sırasına göre hazırladığım listeye göre kutuları basıp gönderimlerini yapacağım. Bir kartın kutusu yaklaşık 6 saatte basılıyor o nedenle biraz daha sabır diyorum  Gönderim için de sizden adreslerinizi mail ile isteyeceğim.
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #54 : Ağustos 31, 2020, 21:11:05 ÖS » |
|
malesef 42 adet 74LS273 ve 11 adet 74ls163 entegre bozuk çıktı. Hepsini direnc.net 'en almıştım. Kendilerine mail attım bakalım bekleyeceğim.
Bu bozukları telafi edene kadar montaj işine de ara vermek zorunda kalıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
PROTEUS1968
|
 |
« Yanıtla #55 : Ağustos 31, 2020, 21:15:33 ÖS » |
|
selam kaan ben son zamanlarda karaköy elektronik diye bir site var ne tarz entegre aldı isek hepsi düzgün ve sağlam cıktı fiyat olarak uygunmu incelersiniz
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #56 : Ağustos 31, 2020, 21:19:00 ÖS » |
|
selam kaan ben son zamanlarda karaköy elektronik diye bir site var ne tarz entegre aldı isek hepsi düzgün ve sağlam cıktı fiyat olarak uygunmu incelersiniz
karaköy elektroniğin benim istediğim kadar stoğu yoktu. oradan da aldım (74ls133n) ve o entegreler sağlam çıktılar.
|
|
|
|
|
|
|
ksercan5
|
 |
« Yanıtla #57 : Ağustos 31, 2020, 21:20:41 ÖS » |
|
malesef 42 adet 74LS273 ve 11 adet 74ls163 entegre bozuk çıktı. Hepsini direnc.net 'en almıştım. Kendilerine mail attım bakalım bekleyeceğim.
Ben de geçen hafta 10 tane 74LS07 iade ettim. Arayıp ücret iadesi yapacaklarını söylediler.
|
|
|
|
A500 - Rev6 - 1Mb RAM - GOTEK - Multi-rom C64C - Multikernel cart - TapeCartSD - Pi1541 C64C - EPYX Fastload C64C - Restored Gameboy DMG-01 - RIPS v2 Upgrade seco.gen.tr | Satış Sayfam
|
|
|
egemur
|
 |
« Yanıtla #58 : Ağustos 31, 2020, 21:35:45 ÖS » |
|
Direnc.net için burada mı okumuştum başka yerde mi hatırlayamadım ama böyle bozuk çıkan satın alma vardı yine. Kötü haber tabi. Umarım çözülür.
|
|
|
|
Commodore 64/64c - 1541 Ultimate+ - Ultimate 64 Elite Amiga 500 - Gotek Floppy Drive
|
|
|
Özgür Dereli
|
 |
« Yanıtla #59 : Ağustos 31, 2020, 22:06:37 ÖS » |
|
Ben de geçen hafta 10 tane 74LS07 iade ettim. Arayıp ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Sizin aldıklarınızın bozuk olduğunu geçen gün sipariş verdikten bir kaç saat sonra Sinan abiden öğrendim direnç.net e hemen mail attım kargom bugün öğlen geldikten sonra bugün akşam lütfedip dönüş yaptılar mail içeriği aşağıdaki gibi Merhaba Özgür bey... Sipariş ettiğiniz ürüne erişmemiz bazen mümkün olamayabiliyor. Ürün sizlere ulaştı sanırım. Bir lehimleme yapmadan test edip bizlere dönüş yaparsanız, hemen sizlere bir dönüş sağlarız. İyi Çalışmalar Dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #60 : Ağustos 31, 2020, 22:10:53 ÖS » |
|
Ben de geçen hafta 10 tane 74LS07 iade ettim. Arayıp ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Sizin aldıklarınızın bozuk olduğunu geçen gün sipariş verdikten bir kaç saat sonra Sinan abiden öğrendim direnç.net e hemen mail attım kargom bugün öğlen geldikten sonra bugün akşam lütfedip dönüş yaptılar mail içeriği aşağıdaki gibi Merhaba Özgür bey... Sipariş ettiğiniz ürüne erişmemiz bazen mümkün olamayabiliyor. Ürün sizlere ulaştı sanırım. Bir lehimleme yapmadan test edip bizlere dönüş yaparsanız, hemen sizlere bir dönüş sağlarız. İyi Çalışmalar Dilerim... bir dönüştür gidiyor allahım ya  kıvırmasalar bari
|
|
|
|
|
|
|
|