Merhabalar, Sinan(@fort_apocalypse) hocamın tasarladığı oyun kartuşlarının üretim başlığıdır =)
Kartuşlarla ile ilgili daha detaylı bilgi için:
https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=18357.msg257403#newBaşlığın karman çarman olduğunu farkedince, biraz sadeleştirdim. Teslim edilenleri satış başlığıma referans olarak ekledim. Aşağıdaki oyunlar için önsipariş verebilirsiniz. Alt tarafa eklediğim notları da okursanız çok sevinirim.

Fiyat Listesi:
Donkey Kong - 50 TL (2 adet kaldı)
Frogger - 50 TL -
(Metal veya yeşil yaprak opsiyonlu) klavye destekli (2 adet metal - 7 adet yeşil)
Maradona (Emlyn Hughes) - 50 TL -
Türk ligi dahil 
(1 adet kaldı)
Boulder Dash - 50 TL (8 adet kaldı)
IK - 50 TL -
(IK veya IK+ Opsiyonlu) (1 adet kaldı)
Samurai Warrior - 50 TL (8 adet kaldı)
Radar Rat Race - 35 TL -
Klavye destekli (6 adet kaldı)
Pac-Man - 30 TL (6 adet kaldı)
Notlar: 1. Kartuşları takıp-çıkarmadan önce cihazınızın kapalı olduğundan emin olun. Cihazlarınızın güvenliği tamamen
sizin sorumluluğunuzdadır.
2. Ik, Samurai Warrior ve Boulder Dash kartuşların bazılarına PCB üzerinde ufak bir düzeltme yaptım. Siyah/mavi oje ile rötuşluyorum normalde üzerini.
Kapatmamı istemiyorsanız belirtebilirsiniz. Fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

3. Daha önce Wizard of Wor, Fire Ant, International Soccer, Pole Position, Falcon Patrol ve Aztec Challenge üretmiştim. Zaman zaman soruluyor, eğer 5-6 kişilik bir talep oluşursa bu oyunlardan tekrar üretebilirim.

Sipariş Listesi:
@Verminaard: Radar Rat Race x2, IK x2, IK+ x2, Samurai Warrior x2, Boulder Dash x2, Donkey Kong x2, Maradona x2, Frogger x2(Metal)
@AmigaEsref-
Teslim edildi: Samurai Warrior, IK+ x2
@LW3D -
Teslim edildi: Samurai Warrior, IK+ x2, Boulder Dash x2, Pac-Man, Donkey Kong, Frogger, Maradona
@sbaslar -
Ödeme alındı: IK, Maradona(Emlyn)
@atakantas -
Teslim edildi: Boulder Dash, Maradona(Emlyn)
@Barış Yeni-
Teslim edildi: Boulder Dash