Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: MiSTer Minimig'de RTG  (Okunma Sayısı 981 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 23, 2020, 07:58:02 ÖÖ »

Ekim ayında Mister forumunda RTG destekli Minimig coreu yayınlandı. Deneyenimiz var mı, Raspi'deki mouse sıkıntısı hala devam ediyor mu, yazabilir mi? Bununla birlikte bi de 040 desteği gelirse vampire güçlü bir rakip olur bu, FPGA zaten v4 standalone ile aynı. Apollo forumunda bikaç tipin Apollo coreu Mister'a getirme fikrine canları pahasına karşı çıkmasını izlemek de eğlenceli, bazılarının firmayla ilişkisi bile yok. Zamanında Saga'yı opensource yapacaklarını söylüyorlardı çıkınca, betadan da çıktı anladığım kadarıyla, hala da ses yok. O yüzden anlayamıyorum ben bu yabancı vampir fanatiklerini. Aman 080'i boşverdik 040 getirsin birisi Minimig'e, o bile yeter.
« Son Düzenleme: Aralık 23, 2020, 08:01:22 ÖÖ Gönderen: cinar » Logged

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 23, 2020, 09:55:27 ÖÖ »

Ekim ayında Mister forumunda RTG destekli Minimig coreu yayınlandı. Deneyenimiz var mı, Raspi'deki mouse sıkıntısı hala devam ediyor mu, yazabilir mi? Bununla birlikte bi de 040 desteği gelirse vampire güçlü bir rakip olur bu, FPGA zaten v4 standalone ile aynı. Apollo forumunda bikaç tipin Apollo coreu Mister'a getirme fikrine canları pahasına karşı çıkmasını izlemek de eğlenceli, bazılarının firmayla ilişkisi bile yok. Zamanında Saga'yı opensource yapacaklarını söylüyorlardı çıkınca, betadan da çıktı anladığım kadarıyla, hala da ses yok. O yüzden anlayamıyorum ben bu yabancı vampir fanatiklerini. Aman 080'i boşverdik 040 getirsin birisi Minimig'e, o bile yeter.
raspide mouse sorunu kolayca çözülebiliyor eski version amibian kullanırsanız kablosuz mouse sorunlu çalışır kablolu mouse daha düzgün çalışır yeni version bir amibian indirip içersine uygun bir workbench kurarsanız ve amibian üzerinde mouse ayarı yaparsanız 10 numara 5 yıldız çalışan bir amiga mouse elde edersiniz. Eğer yeni version amibian ın diğer ayarlarınıda yaparsanız 10 numara çalışan direk açılan bir amiga işletim sistemi elde edersiniz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: