Elinize sağlık, çok güzel bir iş çıkarmışsınız. Yabancı Youtube kanallarında izliyoruz (Jan Beta, Adrian vs), aslında çok güzel bir video konusu olur bundan... Hem eğitici hem de özel bir kart olmasından dolayı ilgi çekici gerçekten.
Video çekmek benim zayıf olduğum bir konu. Belki ileride...
Üstad bu Wells Gardner K7000 hangi çözünürlüğu destekliyor 15 25 31khz maşallah canlı gösteriyor...
K7000 çok güzel bir arcade monitör. Sadece 15Khz destekliyor ama. Tam bir klasik...
Elvira'dan sonra bayağı bir zaman geçmişti. Tekrar tamirat maceranızı görmek güzeldi. Umarım daha kısa aralıklarla başka tamiratlarınızı görmeye devam ederiz.
Aslında bu aralar işlerim yoğun. Biraz kafa dağıtmak için el atmıştım bu karta.
Bundan tam 30 yıl önce 1991 yılında orjinal kabinde bu oyunu çok oynamışlığım var Kadıköy Moda da o sene yeni bir arcade oyun salonu açılmıştı hatta açılmadan önce dekorasyonu yapılırken defalarca gitmişliğim vardır kabinlerin hepsi orjinal yurtdışından gelmişti 15 kadar arcade kabin 5 veya 6 tanede pinball vardı bayaa kaliteli bir yer açmışlardı açılmadan önce koyulan ışıklı büyük tabelayı Dr.Mario olarak yapmışlardı nedense açılmasına bir kaç gün kala tabelayı değiştirip isim değiştirmişlerdi.
Vaaay, anılar anılar...
Kimbilir ne oldu o kabinler piball'lar. Muhtemel bir yerlerde yağmur altında çürümeye bırakılmışlardır. Ya da bir depoda yıllardır bulunmayı bekliyorlardır
kimbilir
Evrencim teşekkürler. Sen neler yapıyorsun? Uzun zaman oldu görüşemedik. En son Elvira oynadığımızı hatırlıyorum seninle
Aynen üstad, en son Elvira oynamıştık
Ortalık biraz düzelir ve İlker bir organizasyon yaparsa tekrar bir araya gelip muhabbet ederiz inşallah
Şuan iş güç hayat koşuşturması dışında pek birşey yok
Yaklaşık 1 ay kadar önce oturduğum binada yangın çıktı
Yönetici olduğum için tadilat işleri ile ilgilenmeye çalışıyorum
Hafta sonları bu şekilde geçiyor
Çoğu iş bitti ama hâlâ yapılacak işler var
Geçmiş olsun evren... Yöneticilik de ayrı bir gıcık konu. Pandemi bitince patlatırız elbet bir parti daha