Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetNokia N-Gage Nasıl Bilirsiniz?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Nokia N-Gage Nasıl Bilirsiniz?  (Okunma Sayısı 2532 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« : Şubat 09, 2021, 13:13:11 ÖS »

https://youtu.be/UUA1RnWIJkc

Taze taze... Ultrasonik telefon tanıtımı
Dikkat! Sanal Cengiz Ermiş içerir...
Sizin N-Gage ile anınız var mıydı?
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2021, 15:07:17 ÖS Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2021, 14:48:46 ÖS »

Emeğine sağlık abi şahane video olmuş. Nedenini bilmiyorum ama gerçekten n-gage karşı benim pek ilgim yoktu. Supervision daha çok heyecanlandırıyor Kahkaha

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Worluk
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2021, 14:57:12 ÖS »

İnsanın ulaşmak isteyip ulaşamadığı cihazlar olur ya. N-Gage benim için öyle bir cihaz oldu hep. Oyunları vb. çok ilgilendirmiyordu beni ama cep telefonları teknolojisi içinde böyle değişik bir ürün koleksiyonumda bulunmalıydı diye düşündüm hep.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Şubat 09, 2021, 15:11:24 ÖS »

Nedeni malum Eşref, kimsenin n-gage'e karşı bir ilgisi yoktu. Nokia'nın mobile gaming trendini erkenden gördüğü halde, bula bu bu cihazı çıkarması çok enteresan bir başarısızlık örneği.  

june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Şubat 09, 2021, 16:57:06 ÖS »

ilk çıktığı yıl almıştım, hala duruyor.
350tl di fiyatı dolar fırlamıştı ve heryerde fiyatı bir anda 550tlye çıktı.
şansımı deneyip çiğli kipa'ya gittim. fiyat orada hala 350 tl'ydi. hemen satın aldım. yanında da 3 oyun hediyeli olarak.
dikey ekran olması, oyun kartı değiştirmek için telefonu kapatıp pili sökmek en kötü tarafıydı. ama ondönemde tomb raider, red faction, moto gp vs oyunları telefonda oynamak güzeldi.
psp ringe girince ngage K.O oldu tabiki.
psp de çıktıktan 1-2 sene sonra almıştım.
cepte taşınan bir oyun konsoluna optik medya takılması ve oyun oynanırken gelen cd dönüş sesi çok etkileyiciydi.
birde o dönemde sony kampanya yapmıştı. kutudan çıkan formu gönderince spiderman2 filmi umd'si gönderiyordu.
ngage muhabbetine psp yi de karıştırdık  Kahkaha

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2021, 17:39:30 ÖS »

Sony çok ocak söndürüyor yaw Kahkaha

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2021, 07:45:21 ÖÖ »

Emeğine sağlık abi şahane video olmuş. Nedenini bilmiyorum ama gerçekten n-gage karşı benim pek ilgim yoktu. Supervision daha çok heyecanlandırıyor Kahkaha
Teşekkür ederim Eşref kardeşim. Benim de şekil olarak değil ama oyunları olarak ilgim pek olmadı. Supervision kısmını da ileride çözeriz

İnsanın ulaşmak isteyip ulaşamadığı cihazlar olur ya. N-Gage benim için öyle bir cihaz oldu hep. Oyunları vb. çok ilgilendirmiyordu beni ama cep telefonları teknolojisi içinde böyle değişik bir ürün koleksiyonumda bulunmalıydı diye düşündüm hep.
Aynen ben de şekline vurulmuştum.

Nedeni malum Eşref, kimsenin n-gage'e karşı bir ilgisi yoktu. Nokia'nın mobile gaming trendini erkenden gördüğü halde, bula bu bu cihazı çıkarması çok enteresan bir başarısızlık örneği. 
Maalesef öyle oldu...

ilk çıktığı yıl almıştım, hala duruyor.
350tl di fiyatı dolar fırlamıştı ve heryerde fiyatı bir anda 550tlye çıktı.
şansımı deneyip çiğli kipa'ya gittim. fiyat orada hala 350 tl'ydi. hemen satın aldım. yanında da 3 oyun hediyeli olarak.
dikey ekran olması, oyun kartı değiştirmek için telefonu kapatıp pili sökmek en kötü tarafıydı. ama ondönemde tomb raider, red faction, moto gp vs oyunları telefonda oynamak güzeldi.
psp ringe girince ngage K.O oldu tabiki.
psp de çıktıktan 1-2 sene sonra almıştım.
cepte taşınan bir oyun konsoluna optik medya takılması ve oyun oynanırken gelen cd dönüş sesi çok etkileyiciydi.
birde o dönemde sony kampanya yapmıştı. kutudan çıkan formu gönderince spiderman2 filmi umd'si gönderiyordu.
ngage muhabbetine psp yi de karıştırdık  Kahkaha
Evet PSP bu cihazı tamamen bitirmiş ama telefon asıl amacı Neyse PSP candır gerisi heyecan :p

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: