Emeğine sağlık abi şahane video olmuş. Nedenini bilmiyorum ama gerçekten n-gage karşı benim pek ilgim yoktu. Supervision daha çok heyecanlandırıyor

Teşekkür ederim Eşref kardeşim. Benim de şekil olarak değil ama oyunları olarak ilgim pek olmadı. Supervision kısmını da ileride çözeriz

İnsanın ulaşmak isteyip ulaşamadığı cihazlar olur ya. N-Gage benim için öyle bir cihaz oldu hep. Oyunları vb. çok ilgilendirmiyordu beni ama cep telefonları teknolojisi içinde böyle değişik bir ürün koleksiyonumda bulunmalıydı diye düşündüm hep.
Aynen ben de şekline vurulmuştum.
Nedeni malum Eşref, kimsenin n-gage'e karşı bir ilgisi yoktu. Nokia'nın mobile gaming trendini erkenden gördüğü halde, bula bu bu cihazı çıkarması çok enteresan bir başarısızlık örneği.
Maalesef öyle oldu...
ilk çıktığı yıl almıştım, hala duruyor.
350tl di fiyatı dolar fırlamıştı ve heryerde fiyatı bir anda 550tlye çıktı.
şansımı deneyip çiğli kipa'ya gittim. fiyat orada hala 350 tl'ydi. hemen satın aldım. yanında da 3 oyun hediyeli olarak.
dikey ekran olması, oyun kartı değiştirmek için telefonu kapatıp pili sökmek en kötü tarafıydı. ama ondönemde tomb raider, red faction, moto gp vs oyunları telefonda oynamak güzeldi.
psp ringe girince ngage K.O oldu tabiki.
psp de çıktıktan 1-2 sene sonra almıştım.
cepte taşınan bir oyun konsoluna optik medya takılması ve oyun oynanırken gelen cd dönüş sesi çok etkileyiciydi.
birde o dönemde sony kampanya yapmıştı. kutudan çıkan formu gönderince spiderman2 filmi umd'si gönderiyordu.
ngage muhabbetine psp yi de karıştırdık

Evet PSP bu cihazı tamamen bitirmiş ama telefon asıl amacı

Neyse PSP candır gerisi heyecan :p