@Levent abi Allah rahmet eylesin bilmiyordum Yıldo'nun bu sözlerini bence mantıklı demiş abi

@hekimoğlu78 naptın abi uzaylı videolarina soktun bizi

Bir ara bende çok takıktım sürekli ufo videoları izliyordum

Ama abi onlar da çok manipülasyona müsait değil mi? Bu arada videoyu izlemedim tam tam izleyince yorum olarak buraya ekleyeceğim abi.
Videoyu izledim abi CGI olduğu çok belli hem de 2011 yılı

Biri hatta bu bende olabilirdim. Kafamdakileri söyliyim ama nasıl yadırganmam demiş ve bir uzaylı karakter yaratarak cgi karakter üzerinden kafasından geçenleri söylemiş bence

Söyledikleri aslında çok basit şuan bile kabul görecek mantıkta düşünceler. En çok hoşuma giden de merhamet ve kanıt kısmı oldu.
Videodaki çelişki şu Dünya'yı yok ediyorsak, dogmatik düşünceleri olan insanlar mı yok ediyor yoksa bu evrimleşmiş olan versiyonumuz mu yok ediyor. Terör var yani bildiğin

Birde zamanda yolculuk yapıp da olayı düzeltmeye çalışmaması da ayrı bir çelişki bence. Ama olaya gerçek video gibi bakmadığım için. Düşünce olarak söylenenler bence güzel.
Bu arada ölümle ilgili bir yorumumu ben de söyleyeyim. Fiziksel olarak yok olsak ta. Evren var olduğu sürece zamanda kaydımız var. Yani aslında ölmüyoruz. Zamanda geride kalıyoruz. Üstün teknolojisi olan bir varlık sizin zamanınıza gelebilir ölmemiş halinizi klonlayıp varlığınızı devam ettirebilir

Ölüm zamana kayıtlı canlılar için bir olay gibi düşünüyorum.