Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriProjeProje Alım/Satım (Moderatörler: wizofwor, i_r_on, yavuzg, simon, Metallic, eins)Kung Fu Flash kartuş - Tamamlandı
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kung Fu Flash kartuş - Tamamlandı  (Okunma Sayısı 87235 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mart 31, 2021, 23:26:59 ÖS »

Merhabalar, Kung Fu Flash kartuş için önsiparişleri bu başlık altında toplayacağım

Proje sayfası: https://github.com/KimJorgensen/KungFuFlash

Fiyat: 650 TL / $20~ (Kartuş+Kutu)

Mikroişlemciler elime ulaştıkça hızlı bir şekilde üreteceğim. İlk parti çiplerin siparişinde sorun yaşadığım için küçük partiler halinde veriyorum siparişleri. Diğer bileşenler elimde bolca mevcut =) O yüzden biraz bekleme ihtimalini mazur görmenizi rica edeceğim peşinen.

*MCU: işlemci hariç tüm parçalar tamam
6 adet PCB takip kodu: LP00497514635746
20 adet PCB sipariş takip: https://t.17track.net/en#nums=RV595036576CN

----------------------------

Kısaca kartuş: Micro SD kart üzerinden; 8K, 16K, Ultimax, AR4/5/6, KCS Power Cartridge, Final Cartridge III(+), Simons' BASIC, Fun Play, Power Play, Ocean type 1, Epyx Fastload, C64 Game System, System 3, WarpSpeed, Dinamic, Zaxxon, Super Zaxxon, Magic Desk, Domark, HES Australia, Super Snapshot v5, Comal-80, EasyFlash, Freeze Frame, Freeze Machine tipi kartuş imajlarını çalıştırmanıza yarıyor.

Desteklediği dosya formatları: CRT, PRG, P00 ve kısıtlı olarak tek disketli D64, D71, D81.

Firmware: Firmware güncellemesi geldikçe buradan paylaşacağım UPD uzantılı dosyayı microsd karta atıp çalıştırıp firmware güncelleyebilirsiniz. NTSC makinelerde kullanmak için NTSC firmware kullanmanız gerekiyor. Orjinal yüklü gelecek firmware PAL'dir. NTSC desteği deneysel olarak bulunuyor.

* everybodywaskungfufighting.jpg (860.47 KB, 1050x1400 - Görüntüleme: 1299 kez.)
« Son Düzenleme: Kasım 13, 2024, 06:56:56 ÖÖ Gönderen: Feandreu » Logged
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #166 : Ağustos 30, 2023, 09:05:47 ÖÖ »

@utezer sizi eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın, eğer @Aykiri1 hocam için de uygunsa size ayırıyorum.

Bu arada elimde yine işlemci hariç 10 tane üretecek malzeme var. Bu hafta sonu başka bir proje için başlık açacağım, daha sonrasında talep olursa yine üretim yaparım. Fiyat her ne kadar hoşuma gitmese de hareketli dolar kuru yüzünden kutu dahil $21'a sabit. Her 10 kartuştan 2si bana kalacak şekilde ayarladım. Doları da işlemci siparişi verdiğim günün kuruyla sabitlerim
Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #167 : Ağustos 30, 2023, 09:08:15 ÖÖ »

kung fu yedek listesinde bekliyorum ayrıca ismi lazım değil olan diğer proceyi de bekliyorum

@utezer sizi eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın, eğer @Aykiri1 hocam için de uygunsa size ayırıyorum.

Bu arada elimde yine işlemci hariç 10 tane üretecek malzeme var. Bu hafta sonu başka bir proje için başlık açacağım, daha sonrasında talep olursa yine üretim yaparım. Fiyat her ne kadar hoşuma gitmese de hareketli dolar kuru yüzünden kutu dahil $21'a sabit. Her 10 kartuştan 2si bana kalacak şekilde ayarladım. Doları da işlemci siparişi verdiğim günün kuruyla sabitlerim

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #168 : Ağustos 30, 2023, 17:05:46 ÖS »

ayrıca ismi lazım değil olan diğer proceyi de bekliyorum

Voldemort? Masum

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #169 : Ağustos 30, 2023, 18:25:41 ÖS »

ayrıca ismi lazım değil olan diğer proceyi de bekliyorum

Voldemort? Masum

utezer
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #170 : Ağustos 30, 2023, 23:58:34 ÖS »

olmadi beklerim hic acelem yok
Diger proje nedir acaba?

Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #171 : Ağustos 31, 2023, 01:11:56 ÖÖ »

olmadi beklerim hic acelem yok
Diger proje nedir acaba?

Tabi ki, @Aykiri1 size özel mesaj gönderdim.

Yeni proje RAD, 16Mb'a kadar REU / GeoRAM(512kb) olarak ayarlanabilen ram genişleme modülü. Pi Zero 2 veya 3a+/b+ ile kartuş yuvasına takılıyor.
https://youtu.be/zAla_RtPECE?si=LRA1PL-wm4Ovwih_
Aynı arkadaşın Sidekick64 diye KFF benzeri bir kartuşu daha var, malzemeleri aşşağı yukarı aynı ama ekran + rpi fiyatı eklenince baya gereksiz bir rakama ulaşıyor. Optimize edebilirsem onu da aşşağı yukarı eş zamanlı olarak paylaşıcam.

plastik
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #172 : Haziran 22, 2024, 23:31:26 ÖS »

Merhaba. Satış devam ediyorsa ben de almak isterim
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #173 : Haziran 23, 2024, 17:40:10 ÖS »

Merhaba gözümden lazer operasyonu geçirdim, halen daha telefona, bilgisayara uzun süreli bakamıyorum. Elimde üretecek malzeme var lakin en az 8 Temmuz'a kadar beklemeniz gerekecek.
sad_face05
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #174 : Haziran 23, 2024, 19:26:22 ÖS »

Öncelikle geçmiş olsun Eğer 8 Temmuz için isim topluyorsanız benim adımı da yazabilirsiniz.

AV Famicom NESRGB, Super Famicom, NTSC NES, MegaDrive 2 60Hz, N64 Crystal Blue NTSC RGB, Wii, PS3, SONY PVM 20L2
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #175 : Haziran 23, 2024, 19:44:28 ÖS »

Merhaba gözümden lazer operasyonu geçirdim, halen daha telefona, bilgisayara uzun süreli bakamıyorum. Elimde üretecek malzeme var lakin en az 8 Temmuz'a kadar beklemeniz gerekecek.

Geçmiş olsun.Bu konuda bir başlık açayim. Malum yaş ilerledi

C64 ve A500 gerisi teferruat
plastik
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #176 : Haziran 23, 2024, 21:01:59 ÖS »

Çok geçmiş olsun! Tamamdır hiç sorun değil.
merty
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #177 : Haziran 29, 2024, 02:20:14 ÖÖ »

eger yeni siparis alınıyorsa ben de listeye eklenmek isterim.

Ital of Freezers / Digital Corruption / Saints / Iris

retired Amiga Scene Superstar & sysop of legendary Amiga BBS Needful Things

Now a International Music Producer & DJ
120+ records worldwide | hosting a weekly show on RADIO FG 93.8

https://instagram.com/mertyucel
https://mertyucel.com
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #178 : Haziran 29, 2024, 22:13:09 ÖS »

Merhaba 13 adet ben üreteceğim 10 adet de Özgür abi üretecek. Kung Fu Flash sahibi olmayan kalmayacak Kahkaha Listeyi yarın düzenleyeceğim
yusufy
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #179 : Haziran 30, 2024, 00:47:36 ÖÖ »

beni de unutmazsın umarım
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #180 : Haziran 30, 2024, 01:08:13 ÖÖ »

Yeni liste yapılıyorsa beni de yazın.

Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16   Yukarı git
Yazdır