Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet8. Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL ile ilgili başlık.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 8. Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL ile ilgili başlık.  (Okunma Sayısı 7613 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 20, 2021, 21:07:10 ÖS »

Forumda 8. Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL ile ilgili bir başlığı yönetici arkadaşlar kaldırdılar. Başlıkların silinmesinden çok rahatsız biri olarak, bir açıklama ve özürü yazmak zorunda hissettim. Özür dileriz. Çünkü merhum bir cumhurbaşkanını anmak için açılan bir başlıkta siyasete girmek için fırsat kollayan 1-2 kişi olabileceğini kestiremedik. Başlığın forumda yer alması değil, silinmesi hata oldu. İlgili kişileri cezalandırmak yerine yine ne yazık ki forumu cezalandırmış olduk. Üzgünüz.

hekimoglu78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 20, 2021, 21:22:21 ÖS »

İletiyi ben yayınlamıştım, hiçbir siyasi amacım yoktu, konu ile ilgili bizleri ilgilendirdiği için ilgili fotoğrafı da paylaşmıştım.. Bu platform neyin ne olduğunu çok iyi analiz edebilecek ve birbirlerine saygı sevgi çerçevesinde hitap edebilecek insanlar olduğunu düşünüyorum. Sonrasında ne oldu ardından neler yazıldı okuyamadım ama, inşallah kimse kırılmamıştır..
Selam ederim..

Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz !
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 20, 2021, 21:32:19 ÖS »

Sorun sizin paylaşımınızda ve açtığınız konuda değil. "Bu platform neyin ne olduğunu çok iyi analiz edebilecek ve birbirlerine saygı sevgi çerçevesinde hitap edebilecek insanlar" dan oluşuyor. Ama her platformda olduğu gibi bizim de bu seviyenin farkında olmayan üyemiz var Üzgünüm.

hekimoglu78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 20, 2021, 21:34:58 ÖS »

Sağlık olsun..

Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz !
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 20, 2021, 21:44:51 ÖS »

Ben de bigbang le ilgili bir başlık açmıştım konu din ve siyasete girmişti maalesef. Güzel bir konuyu kacirmis olduk din ve siyasete sürüklenince konu maalesef.

C64 ve A500 gerisi teferruat
sertacarslan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 22, 2021, 11:39:28 ÖÖ »

Siyasi bir kişiliğin konu olarak açılıp siyaset konuşulmamasını beklemek ne kadar gerçekçi olur bilemedim.

Sinclair ZX Spectrum 128k +2 -> PC
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Nisan 22, 2021, 13:05:27 ÖS »

zamanla öğreneceğinizi umuyoruz.

sertacarslan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 22, 2021, 13:12:51 ÖS »

Neyi öğrenecemizi umuyorsunuz?
Bizi kim olarak nitelendiriyorsunuz? Siz kimsiniz?

Blasterreal
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Nisan 22, 2021, 13:20:30 ÖS »

Siyasetin her türlüsü iğrençtir, forumda siyasi ve dini içeriklere izin verir iseniz hiç hoş olmaz. Ben kendi adıma forumdaki her arkadaşı saf ve temiz görürüm. Siyaset yorumu yapılmaya başlanır ise insanlarıda o platformuda dışlamaya başlarım.

Başlığı ve içeriği silin forumu google indexleyince bu başlık çıkmasın.
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2021, 13:22:06 ÖS Gönderen: Blasterreal » Logged

Amiga 1200
ACA 1221 28 MHz 64 MB RAM Maprom
Amiga OS 3.9
------------
Mac Mini 1.42 GHZ 1GB RAM ATİ 9200 32MB 160GB HDD
Morphos 3.9
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Nisan 22, 2021, 13:27:22 ÖS »

Foruma günlük giriş yapan 200 üzerindeki üyenin, ilgili başlığı okumasına rağmen, siyasi bir tartışmaya girmemesinin nedenini anlayacağınızı umuyorum. Bu belli bir süre forumda kalmayı ve belli bir olgunluğa erişmeyi gerektiyor sanırım.

Forumun üyelerinden biriyim. Onlarcası gibi siyaset, din vb'ni forumda tartışmayı tercih etmiyorum. Merhum bir insan hakkında yazılan bir anmayı kullanacak kadar da siyasi tartışmaya aç değiliz sanırım. Bakıp geçtik. İsteyen rahmet okudu. isteyen 1540'dan 1541 yapmayı.

Umarım daha fazla açıklama yapmayı gerektirmeyecek kadar açıktır.

sertacarslan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 22, 2021, 13:39:50 ÖS »

Siyasetin her türlüsü iğrençtir, forumda siyasi ve dini içeriklere izin verir iseniz hiç hoş olmaz. Ben kendi adıma forumdaki her arkadaşı saf ve temiz görürüm. Siyaset yorumu yapılmaya başlanır ise insanlarıda o platformuda dışlamaya başlarım.

Başlığı ve içeriği silin forumu google indexleyince bu başlık çıkmasın.

Size katılıyorum, burası bu tartışmaların yapılacağı bir mecra değil. Ben de bu amaçla açılan başlıkların kaldırılmasını beklerim.

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Nisan 22, 2021, 13:44:32 ÖS »

Buranın nasıl bir ortam olduğu ve olması gerektiği konusunda biraz bizim de deneyim ve bilgimiz var. Katkınız için teşekkürler ama aynı şekilde devam edeceğiz. Aynı hatayı bir daha yapmıyacağız.

sertacarslan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Nisan 22, 2021, 13:51:22 ÖS »

Foruma günlük giriş yapan 200 üzerindeki üyenin, ilgili başlığı okumasına rağmen, siyasi bir tartışmaya girmemesinin nedenini anlayacağınızı umuyorum. Bu belli bir süre forumda kalmayı ve belli bir olgunluğa erişmeyi gerektiyor sanırım.

Forumun üyelerinden biriyim. Onlarcası gibi siyaset, din vb'ni forumda tartışmayı tercih etmiyorum. Merhum bir insan hakkında yazılan bir anmayı kullanacak kadar da siyasi tartışmaya aç değiliz sanırım. Bakıp geçtik. İsteyen rahmet okudu. isteyen 1540'dan 1541 yapmayı.

Umarım daha fazla açıklama yapmayı gerektirmeyecek kadar açıktır.

Burası siyaset konuşulacak bir forum değil. İsteyen gider, bu amaçla açılan forumlarda yazar, kaldı ki siyaset konuşmak ayıp da değildir, çiğlik de değildir. İfadeyi belirli bir düzeyde tutmak kaydıyla olgunluk, farkındalık ve özgürlüktür.
Bu siteye girdiğimde görmek isteyeceğim en son şey siyasi, ideolojik, etnik yada dini bir figürle karşılaşmaktır. Ha, siz yöneticiler, "herkes özgürdür ve böyle bir topic de açılabilir" diyorsanız, altında siyasi, ideolojik, etnik yada dini yorum görme olgunluğuna da sahip olmalısınız. O taktirde göreviniz seviyeyi korumaktır.
Ben sizi tanımam, sizinle bir alıp veremediğim yoktur. Ama siz beni gayet mantıklı olduğunu düşündüğüm bir mesajım nedeniyle "ötekileştirmeye" ve "küçümsemeye" çalışıyorsunuz, üstelik iki kez.

sertacarslan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Nisan 22, 2021, 13:52:27 ÖS »

Buranın nasıl bir ortam olduğu ve olması gerektiği konusunda biraz bizim de deneyim ve bilgimiz var. Katkınız için teşekkürler ama aynı şekilde devam edeceğiz. Aynı hatayı bir daha yapmıyacağız.

Beni ilgilendirmez, bildiğinize aynen devam edin..

BioMenace
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Nisan 22, 2021, 14:11:12 ÖS »

Alıntı sahibi: LW3D
...merhum bir cumhurbaşkanını anmak için açılan bir başlıkta siyasete girmek için fırsat kollayan 1-2 kişi olabileceğini kestiremedik...

...Ama her platformda olduğu gibi bizim de bu seviyenin farkında olmayan üyemiz var...

zamanla öğreneceğinizi umuyoruz.

..Merhum bir insan hakkında yazılan bir anmayı kullanacak kadar da siyasi tartışmaya aç değiliz...

Sevgili LW3D bu yazdıklarını iki kez okudum ve hala şoktayım. Çünkü siyaset nedeniyle o başlığın forumda yer almaması gerektiği söyleyen benim ve senden alıntıladığım yukarıdaki sözleri bana söylediğini kabul ediyorum. Tekrar listeleyeyim de bana hakaretlerini tekrar öğrenelim: Fırsat kollayan, seviyesiz, zamanla öğrenememiş, siyasi tartışmaya aç...

Gösterdiğin davranış patron-işçi arasında bile değil, diktatör-biat eden arasında geçerlidir.  Forumda uzun yıllardır değerli katkılar sağlamış arkadaşları tenzih ediyor, geriye kalanları kişisel yorumlarla şekil verilen kurallarla baş başa bırakıyorum.

Alınıklarım: https://goo.gl/UoWo8n
Satılıklarım: https://goo.gl/kDMfMp
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: