Konsol boyamanın en önemli sorusu: Eee boya ile yok olan logolar ne olacak?
Burada yardımımıza "Waterslide Decal" (sulu çıkartma) yetişiyor. Maketçiler iyi bilirler

Konsolun önündeki SEGA ve "Designed for Microswoft Windows CE" logolarını önce tarayıcıda taradım ve üzerinden geçerek basılacak logoları hazırladım. Sonra elimde pinball restorasyonundan kalan decal kağıdına bunları evdeki laser yazıcı ile bastım.

Normalde bu tür işleri profesyonel baskı yerlerinde UV yazıcı ile yapardım ancak kapanmadan ötürü eldeki imkanları değerlendirmek zorunda kaldım. Baskı kalitesi muhteşem olmadı o yüzden. Ama idare eder seviyede de olunca "e bu kadar olsun madem" dedim...
Neyse, bir ipucu daha sizlere... Waterslide decal hazırlarken decal'ı mutlaka baskılı içeriğin kontürlerine mümkün olduğu kadar yakın kesin.

Bu sayede decal'ın ince kontürleri daha az anlaşılır olur (ki onları da yok edeceğiz birazdan)
Decalı uygulamadan önce önce uygulayacağımız yüzeye Decal Fix malzemesinden sürüyoruz. Bu malzeme decal'ın yüzeye daha iyi tutunmasını sağlıyor.

Sonra bu sürdüğümüz decal fix kuruken decal'Imızı ılık suya bırakıyoruz. 10-15 saniye sonra decal yumuşayınca yüzeye dikkalice uyguluyoruz.

Sağ sol yerleştirmeleri bitince fazla suyunu kulak pamuğu ve kağıt havlunun kenarı ile aldıktan sonra decal'In yüzeye iyice oturmsını sağlıyoruz.
Sonra decal artık hareket etmeyecek kadar yüzeye tutununca üzerine Decal Medium uyguluyoruz.

Bu işlem decal'i oluturan ince malzemeyi daha da incelterek eritiyor. Bu sayede decal yüzeyden neredeyse ayırdedilemez hale geliyor

Bu şekilde ön logoların işi tamamlanıyor...