Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Beetlejuice-2-geliyor  (Okunma Sayısı 5589 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« : Mart 01, 2022, 20:13:19 ÖS »

https://playtusu.com/haber/2022/03/beetlejuice-2-geliyor/

Back to the future 4 ten ümidimi kesmisken bir yandan da böyle güzel haberler geliyor
« Son Düzenleme: Mart 22, 2024, 01:31:23 ÖÖ Gönderen: onursapci » Logged

C64 ve A500 gerisi teferruat
Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2022, 21:59:00 ÖS »

İlginç. Michael Keaton bu projeye sicak bakmadigini aciklayip duruyordu yıllardır. Gerçekten gelir umuyorum.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2022, 22:50:58 ÖS »

matrix 4 gibi olmaz umarım

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2022, 00:54:04 ÖÖ »

Bence yapmasınlar ya. O dönemlerin rüzgarı bitti artık. haa şöyle birşey olsa süper olur. Tekrar tamamen eski alt yapı ve mantıkla çekseler. Çok güzel olabilir ama. Işık, kamera, maketler vs.

Beklentim -500 Matrix 4, Hayallet Avcıları After Life yani durum ortada

Cuphead oyununun Netflix'te çizgi film dizisi çıktı. Adamlar tam anlamıyla eski teknikle yapmışlar (Yada yakalamışlar) Çok başarılı sıkılınca açıp bir bölüm izliyorum. 20 dk'lık tatlı 12 bölüm var. Başarılı bir yapım. Onu tavsiye ederim.
« Son Düzenleme: Mart 02, 2022, 00:59:51 ÖÖ Gönderen: AmigaEsref » Logged

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Jax
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 02, 2022, 08:52:02 ÖÖ »

Önümüzdeki 20 yıl içinde geçmişteki başarıyı yakalayabilecek herhangi bir film, dizi yapılabileceğini düşünmüyorum. Sinema, müzik, sanat.. hepsi tepe taklak inişte. Teknoloji ilerliyor fakat ruhsal, yaratıcılık, değerler anlamında insanlık çöküşte.
onursapci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 02, 2022, 09:43:27 ÖÖ »

Bekleyip görelim. Umarım iyi bir şey çıkar ama.  Hayalet avcıları gibi olmasını istemem tabi ama bir ümit . Film sonuçta ilk filme zarar veremez bence

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2022, 10:15:44 ÖÖ »

Yapsınlar, sorun yok. Die Hard 4, Blade Runner 2049, Ghostbusters, Indiana Jones 4, Matrix Resurrections falan hepsi de yeterince iyiydi. 25 yıldır görmediniz çoğu arkadaşınızla samimiyeti o zamanki kadar iyi kuramazsınız zaten, her ikiniz de değişmişsinizdir önemli ölçüde. Beklentiyi fazla abartmamak lazım. Bir de geçmişe dair çoğu şeyi, kendi değerinin de üstüne taşıyoruz zamanla, duygusal bağ kurduğumuz için. Geçmişteki çoğu şey de o kadar mükemmel değil aslında. İzleyin, geçin...
onursapci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 02, 2022, 10:54:05 ÖÖ »

Yapsınlar, sorun yok. Die Hard 4, Blade Runner 2049, Ghostbusters, Indiana Jones 4, Matrix Resurrections falan hepsi de yeterince iyiydi. 25 yıldır görmediniz çoğu arkadaşınızla samimiyeti o zamanki kadar iyi kuramazsınız zaten, her ikiniz de değişmişsinizdir önemli ölçüde. Beklentiyi fazla abartmamak lazım. Bir de geçmişe dair çoğu şeyi, kendi değerinin de üstüne taşıyoruz zamanla, duygusal bağ kurduğumuz için. Geçmişteki çoğu şey de o kadar mükemmel değil aslında. İzleyin, geçin...

Katılıyorum . O zamankiler kadar efsane olamaz zaten.

Mesela back to the future 1 1985 yılında mevcut teknoloji ile nasıl bu kadar mükemmel bir film yapılır hala kafam almıyor. 4 çıksa da 1 gibi asla olamazdı zaten. Beklentimiz o yonde olmali

Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Mart 02, 2022, 11:41:22 ÖÖ »

Eskilerin tadını bozacaklar diye yapmasalar daha mı iyi dedirtiyor insana

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 02, 2022, 11:59:16 ÖÖ »

Eskilerin tadını bozacaklar diye yapmasalar daha mı iyi dedirtiyor insana

Yok be tadı niye bozulsun. Sen hayalinde yüceltmişsin zaten orijinalini, neyse o. Şimdi artık kimse ne film, ne dizi, ne oyun, ne de yemek beğenmiyor. Biz önümüze ne gelirse seyreder, oynar, yerdik. Şimdi yorumlara baksan hiçbir şey yapmaman lazım.
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Mart 02, 2022, 12:21:25 ÖS »

Yok be tadı niye bozulsun. Sen hayalinde yüceltmişsin zaten orijinalini, neyse o. Şimdi artık kimse ne film, ne dizi, ne oyun, ne de yemek beğenmiyor. Biz önümüze ne gelirse seyreder, oynar, yerdik. Şimdi yorumlara baksan hiçbir şey yapmaman lazım.

Bu konuda çoğumuzun dili yandığı için haklı veya haksız bir önyargı oluşmuş sanırım.
Matrix'in yenisini izlemedim, orijinal filmler yeterli geldiği için merak da etmedim ama bu refleksten sıyrılıp yeni şeylere de şans vermek gerekir. Bu konuda pek iyi değilim sanırım.

Üstüne bir de Amazon'un Tolkien'nin başyapıtı Silmarillion ile ilgili çektiği dizi hakkında yaptığı açıklamalar ve görselleri görünce bir daha bir şey izlemesem daha iyi galiba bile diyorum "Influencer" Youtuber gençler Amazon adı altında çıkıp eş cinsellik, ırksal çeşitlilik, kadının gücü ve Sauron'un "seksi" olmasını beklediklerini söylediklerinde insan ister istemez soğuyor açıkçası. Tolkien üzerinden politik mesajlar verilmesi tuhaf geliyor.

Bahsettiğim video şu: https://youtu.be/oxHjg8pJUwY
Bu arada aldığı tepkilerden sonra pişman olan Amazon bu videoyu anında kanalından sildi ancak başkaları görüntüleri upload ettiği için izleyebiliyoruz.

Güncel film ve oyunlar bazen birbirine o kadar çok benziyor ki bazen hangisi neydi karıştırıyorum.
Star Wars'un yeni Disney filmleri buna çok güzel bir örnek.

Beetlejuice 2 belki gerçekten de güzel olacaktır, şimdiden bişey söylemek yanlış olur.
« Son Düzenleme: Mart 02, 2022, 13:01:37 ÖS Gönderen: Theoden (Arethrid) » Logged

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 02, 2022, 12:58:13 ÖS »

@Theoden

Zaten polisiye dışında pek bir şey izlemiyorum, araya bu tarz çerezlik işler çıkınca bakıp geçiyoruz işte, kullan-at tadında. İyi yönü, bir daha izlemeyecek olmanız, yük de olmuyor zihninize. Mandalorian, Foundation vb bu şekilde idi.
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 02, 2022, 13:00:49 ÖS »

@Theoden

Zaten polisiye dışında pek bir şey izlemiyorum, araya bu tarz çerezlik işler çıkınca bakıp geçiyoruz işte, kullan-at tadında. İyi yönü, bir daha izlemeyecek olmanız, yük de olmuyor zihninize. Mandalorian, Foundation vb bu şekilde idi.

Katılıyorum, çok da takılmamak lazım aslında bu konulara. Nihayetinde tüketim ürünleri.

Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 02, 2022, 13:22:28 ÖS »

Bu haber gibi heyecan yaratmis ama yine iptal edilen filmin afisleri soyleydi.

Yine iptal edilenlerden birinin film konusu yayinlanmisti hayal meyal hatirliyorim. Bunlar evlenip tatile gidiyorlar, kaldiklari otel perili cikiyor. Ilk filmdekilere benzer olaylar gelisiyordu.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
Jax
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 03, 2022, 07:44:33 ÖÖ »

Bu konuda çoğumuzun dili yandığı için haklı veya haksız bir önyargı oluşmuş sanırım.
Matrix'in yenisini izlemedim, orijinal filmler yeterli geldiği için merak da etmedim ama bu refleksten sıyrılıp yeni şeylere de şans vermek gerekir. Bu konuda pek iyi değilim sanırım.

Üstüne bir de Amazon'un Tolkien'nin başyapıtı Silmarillion ile ilgili çektiği dizi hakkında yaptığı açıklamalar ve görselleri görünce bir daha bir şey izlemesem daha iyi galiba bile diyorum "Influencer" Youtuber gençler Amazon adı altında çıkıp eş cinsellik, ırksal çeşitlilik, kadının gücü ve Sauron'un "seksi" olmasını beklediklerini söylediklerinde insan ister istemez soğuyor açıkçası. Tolkien üzerinden politik mesajlar verilmesi tuhaf geliyor.

Bahsettiğim video şu: https://youtu.be/oxHjg8pJUwY
Bu arada aldığı tepkilerden sonra pişman olan Amazon bu videoyu anında kanalından sildi ancak başkaları görüntüleri upload ettiği için izleyebiliyoruz.

Güncel film ve oyunlar bazen birbirine o kadar çok benziyor ki bazen hangisi neydi karıştırıyorum.
Star Wars'un yeni Disney filmleri buna çok güzel bir örnek.

Beetlejuice 2 belki gerçekten de güzel olacaktır, şimdiden bişey söylemek yanlış olur.

Çok güzel bir alıntı yapmışlar youtube yorumlarda

“Evil is not capable of creating anything new, it can only distort and destroy what has been invented or made by the forces of good.” – J.R.R. Tolkien
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: