Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Flash Oyun Listesi  (Okunma Sayısı 3788 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mart 14, 2022, 14:55:34 ÖS »

Aşağıdaki linkte sayılamayacak kadar flash oyun var. Zaman geçirmek için birebir.

OYUNLARI ÇALIŞTIRMAK İÇİN GEREKLİ PROGRAM: https://disk.yandex.com.tr/d/CSZBJUY3AUGmkw

KURULUM: Önce 2. linkten "flashplayer.rar" dosyasını indirip bir klasöre çıkarın. Sonra "Adobe Flash Player 32.0.0.465 Latest Version" klasörünün içindeki programı kurun. Son olarak da 1. linkte bulunan istediğiniz oyunu indirip "Flash Player" klasöründeki program ile çalıştırabilirsiniz.

« Son Düzenleme: Mart 14, 2022, 21:59:52 ÖS Gönderen: phoenix » Logged
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2022, 15:36:25 ÖS »

Teşekkürler.

Flash oyunları Windows 10 ve 11 64 bit sistemlerde kurulum yapmadan çalıştırmak için yöntem ve program ile birlikte bir paylaşım da ben yapmayı düşünüyorum.
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 14, 2022, 16:50:31 ÖS »

Teşekkürler.

Flash oyunları Windows 10 ve 11 64 bit sistemlerde kurulum yapmadan çalıştırmak için yöntem ve program ile birlikte bir paylaşım da ben yapmayı düşünüyorum.
Olabilir
atariManyagi
Üye

En Sevdiğim Super Mario Karakteri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2022, 15:58:39 ÖS »

Aşağıdaki linkte sayılamayacak kadar flash oyun var. Zaman geçirmek için birebir.

OYUNLARI ÇALIŞTIRMAK İÇİN GEREKLİ PROGRAM: https://disk.yandex.com.tr/d/CSZBJUY3AUGmkw

KURULUM: Önce 2. linkten "flashplayer.rar" dosyasını indirip bir klasöre çıkarın. Sonra "Adobe Flash Player 32.0.0.465 Latest Version" klasörünün içindeki programı kurun. Son olarak da 1. linkte bulunan istediğiniz oyunu indirip "Flash Player" klasöründeki program ile çalıştırabilirsiniz.

İlk Link kırık. Bir Kumar sitesine yönlendiriyor.

itch.io Sayfam
itch.io
GitHub Adresim
GitHub
Peg Bebek Koleksiyonum
Peg Bebekler
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: