Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle bilgi paylaşımlarınız için herkese çok teşekkür ederim. Levent (Lvnt) arkadaşımızın paylaşmış olduğu linkteki devredeki malzemeleri almak için elektronik malzeme satan arkadaşımın yanına gittiğimde bana hazır kit önerdi. elindeki kitler o kadar eskiden kalmıştı'ki tozundan ölüyorlardı

adaptör ve kutu yok. poşet içerisinde malzemeler mevcut kendin birleştiriyorsun. bass ve tizler için ayrı çıkışlar mevcut tam istediğim gibi bir şey oldu. arkadaştan emanet bass hoparlör aldık ve elimizdeki tizler ile test ettik tüm çıkışlar aktif çalışıyor. 1 bass 2 tiz çatır çutur çalışıyor. olanla yetinsin artık

Adaptör : 12v lazımdı elimizde vardı fiyatını bilmiyorum.
Kutu : uydurma bir dondurma plastik kutusunun içine yaptık

soğutucu fan bile koydum değerimi bilsin

malzemeler : 30 tl
Dipnot : Tam arkadaşın amfisini bitireceğim lehim telimin bittiğini fark ettim. Gittim tekrar'dan lehim teli almaya 80 tl dedi. İçimin yağları eridi

çok uzun süredir bu tür malzemeler almıyordum fiyatları belkide normaldir ama önceki aldığım fiyatlar ile karşılaştırınca biraz gözüme battı. zaten öyle böyle alacaktım mecburen. arkadaşımın işi görüldü en azından şimdilik. lehim telini milim milim harcıyorum artık

tasarruf vakti