Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetNeed For Quake 3 (Diablo Edition) Oyun Gecesi
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Need For Quake 3 (Diablo Edition) Oyun Gecesi  (Okunma Sayısı 10572 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Mayıs 25, 2022, 16:51:49 ÖS »

Benim hızım 12 sizinkinden daha vasat.

16 ile başlamıştım 24 yapmıştım taşındığımızda yeni ikamet için internet hiç yok dediler oysa alt üst internet var sonra telefon direğinden balkona kablo çektiler. 12 bulduğuma şükür ediyorum. Yoksa cep telefonu paket arttıracaktım ama çok masraflı olacaktı. Bu olaylar olduğunda internet kullanmam zorunlu olan durumlar vvardı. Şuan olsa sorun etmem.

Birgün deneyelim. Bu kanal dediğiniz discord mu? Ben discord ta kullanmadım hiç.
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Mayıs 25, 2022, 18:30:23 ÖS »

Benim hızım 12 sizinkinden daha vasat.

16 ile başlamıştım 24 yapmıştım taşındığımızda yeni ikamet için internet hiç yok dediler oysa alt üst internet var sonra telefon direğinden balkona kablo çektiler. 12 bulduğuma şükür ediyorum. Yoksa cep telefonu paket arttıracaktım ama çok masraflı olacaktı. Bu olaylar olduğunda internet kullanmam zorunlu olan durumlar vvardı. Şuan olsa sorun etmem.

Birgün deneyelim. Bu kanal dediğiniz discord mu? Ben discord ta kullanmadım hiç.
Discord'da mirc gibi bir chat uygulaması abi. İndir abi pc'ye sonra giriş yap. Bu linke tıklarsan direk bizim kurduğumuz CGTR kanalına gelmiş olursun.

https://discord.gg/RRzAg84vu7

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: