2 farklı Mortal Kombat Mugen versiyonunu üzerinde uğraşarak kendi edisyonumu yapamaya çalışıyorum.
Bu proje bittiği zaman farklı versiyonları yapmak kolay olacak.
Bu temel versiyon üzerinde yaptığım değişiklikler ile bir çok farklı oyun olacak.
Oyun motoru yapmıyorum ya da oyun motoru üzerine oyun yazmıyorum. Hali hazırda var olan 2 versiyonu derliyorum.
tüm krediler de orjinal creatorler, ayrıca borg, mkp takımı, styx, solano, ve spritelardan karakter üreten herkese gidiyor.
Yığınla ninja ve robot varyasyonları var ne oyun ne filmlerde olmayan, onları eklemiyorum.
Karakterlerin farklı oyun versiyonlarındaki skinlerini ekliyorum. mesela ninjaların mortal kombat 1, mortal kombat 2 kostümleri gibi.
Buradaki karakterlerin varyantları ile birlikte 120 civarı karakter sayısı olacak.
Mugenhook sayesinde karakterin üzerinde start tuşuna basınca alternatif karakterler gelecek.
Hali hazırda 500 farklı arena var, bazıları çöp arenalar ama onları ayıklamak ile uğraşamadım.
Karakterlerin yüzde 90ı için intro ve outro var, kalanları da diğer derlemelerden eklemek gerek.
Uzun sürecek gibi 2 3 yıl sonra biter herhalde :-D