Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriProjeProje Alım/Satım (Moderatörler: wizofwor, i_r_on, yavuzg, simon, Metallic, eins)Sitemi Güncelledim ve Satılık
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sitemi Güncelledim ve Satılık  (Okunma Sayısı 4254 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
programci42
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 04, 2022, 10:41:56 ÖÖ »

Arkadaşlar merhaba sitemi güncelledim bi bakarsanız sevinirim ayrıca siteyi kaynak kodları ile, dosyaları ile ve domainile hostingile her şeyiyle satmaya karar verdim.
Almak isteyen baba yiğit abiler varsa bana özelden ya da sitedeki iletişim bilgileri kısmından ulaşabilir.

Site ne için ve ne var? Kısaca market, büfe, bakkal, mağaza vb işletmelerin satışlarını online ve kolayca satabilmeleri için bi sistem geliştirdim benim siteme benzer siteler var masaüstü programlarda var hani şu marketlerde kasiyerlerin kullandığı program varya o dıt okutuyor fiyatı söylüyor satışı yapıyor ya hah o işte. Amma velakin 6 aydır site yayında olmasına rağmen 1 kişiye bile satamadım reklam verim dedim yapamadım mahalledeki bi kaç bakkala gösterdim yok aga biz deftere yazıyoruz programa falan para vermeye gerek yok dediler yaşlı dayılar zaten çoğu teknolojiden anlamıyorlar valla öyle kaldı abi.

Site çalışıyor ama bi sorunu yok en azından %95 i diyeyim satış yapıyor, yapılan satışların raporunu gösteriyor, yeni ürün tanımlayabilirsin, fiyat değişikliği yapabilirsin, en çok satılan ürünü sana gösteriyor, borç - alacak kaydı girebilirsin vs vs.

Yorumunuz veya başka bir öneriniz varsa duymak isterim teşekkürler.

http://www.benimarketim.com/
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 04, 2022, 12:32:54 ÖS »

Keşke başka bir kategoride site oluştursaydınız daha iyi olurdu gibime geliyor. Getir, trendyol, yemeksepeti gibi siteler ve mobil uygulamaları varken kimse böyle bir siteye ihtiyaç duymaz. 

programci42
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 04, 2022, 12:37:14 ÖS »

Evet dostum galiba ondan dolayı tercih edilmemis olabilir.
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 04, 2022, 13:00:09 ÖS »

Domain adı güzelmiş, muhtemelen aklınıza gelmiştir ama bir r10'da deneyin şansınızı isterseniz. Bi de oyun başlığına yazacaktım, unutmuşum. Umudunuzu kaybetmeyin. Hiçbir yazılım geçmişi olmayan arkadaşım 1 senedir gecesini gündüzüne katıp, Unreal Engine öğreniyor. İlk yayınladığı oyun çok tutmadı, ikincisi baya popüler oldu yayıncılar arasında. Kosgeb desteği aldı, Almanya'da oyun fuarına davet edildiler. Ben oturduğum semte taşınalı 15 sene oldu neredeyse. Komşumuzun oğlu, bildim bileli müzikle uğraşıyor. İstediği yerlere ancak gelebiliyor. İki uç örneği ortak noktada bağlamak için söylüyorum; Bu şekilde kendinizi geliştirerek, çalışmaya devam ederseniz mutlaka sonuç alacaksınız.
programci42
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 04, 2022, 13:35:32 ÖS »

Sağol dostum teşekkür ederim oyun demişken ben aynı zamanda bilgisayar oyunları da yapıyorum hatta son yaptığım oyun için burda da konu açmıştım aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=20516.0
Humphrey
Deneyimli

The right man in the wrong place

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 04, 2022, 14:02:12 ÖS »

siz planlarken ben bahsetmiş ve teklif etmiştim hatırlarsanız. Retroculara yönelik takas, açık arttırma ve alışveriş tarzı bir şeye dönüştürebilirsiniz diye, o zaman düşünmediğinizi söylemiştiniz. Özellikle Takas ve mezat Retrocular için elzem bir konu ve henüz gerçek bir çözümü yok. Üzerine kuracağınız iyzico sistemi ile de cüzi (hatta 1 lira) komisyon ile sitenizi geliştirebilirdiniz.
Market-Bakkal sektörü malesef ürününüzü anlamayacak kapasiteye sahip yada aktarılması zor olabilir  . (benim babamda esnaf idi ve bunları anlatsam "hadi git işine" derdi ) çünkü çoğunun ilgilendiği , ürün rafta ne durumda, bu gün satış ne oldu ve toptancıya ne zaman ödemem var. gerisi çok da önemli olmuyor.
Ha büyük market zincirlerini kast ediyorsanız onların zaten profesyonel çözümleri var.

Amiga 500 Plus+,Aca 500+,3.1
Amiga Cd32
Commodore 64,64C,128
Atari 800XL,130XE
Nintendo wii,Nes,Snes,64,Gamecube,3DS XL,3DS,Dsi,Dslite
Playstation 1,2,3
Xbox 360
Sega Saturn,Dreamcast,Mega Drive,Masterdrive
PSP 1001,2001,3001,PSPGO
Zx Spectrum+
Atari Pong,Philips Videopac,Palladium,Unimax
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Kasım 04, 2022, 16:16:03 ÖS »

Hayırlı olsun Allah utandırmasın
Stardium
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 04, 2022, 16:47:27 ÖS »

Dostum hayırlı olsun, başarılar dilerim. Naçizane bir tavsiye verebilir miyim?
Header kısmının da üzerine Üyelik butonu (Satış Yap) gibi bir buton eklersen ilk açılışta kullanıcının dikkatini çekecek ve satış yapabildiği bir platform olduğunu anlayacaktır. Malum eğer bilindik bir web sitesi değilse kullanıcı web sitesini açtığında ilk 2,3 saniye içerisinde orada neler olduğunu anlamazsa direkt sayfayı terk edebiliyor. Bunun dışında elbette zamanla geliştireceksindir. Zaman ve reklam gerçekten çok önemli.
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Kasım 05, 2022, 00:01:09 ÖÖ »

Evet dostum galiba ondan dolayı tercih edilmemis olabilir.

Valla dost acı söyler doğruyu söylemek gerekirse bu siteden bi cacık olmaz, 10 yılda geçse bir tane bakkal market girmez. Hiç tutmayacak bir şey yapmışsın en azından bu işi yapan profesyonel çok alternatif site var.

@Humphrey  arkadaşın dediği gibi insanların normal çevresinde ulaşamadığı şeylerin internet üzerinden satın alınması, takas vb şeyler yapılmasına yönelik bir site kursaydın çok daha ilgi çekici bir site olabilirdi.
Yoksa ben iki adım uzağımdaki bir marketten gofret almak yerine internetten sipariş vermem, verenler de dediğim gibi bu işi profesyonel şekilde yapan şirketleri kullanıyor.

murtek
Deneyimli

DO-IT-YOURSELF (AMIGA FOREVER)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 05, 2022, 08:14:41 ÖÖ »

Başarılar. Biraz daha düzenlenmesi gerekiyor sanki. İmla hataları vs

DO-IT-YOURSELF
emarti
Uzman

Only Amiga Makes It Possible █

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Kasım 05, 2022, 09:59:09 ÖÖ »

Tavsiye olarak kabul edersen, Türkçe noktalama ve yazım kurallarına göre tekrar düzeltmen ve e-posta adresinin domain ile uyumlu bir adres olmasını sağlaman daha profesyonel görünmesini sağlar.

https://github.com/emartisoft My GitHUB | http://csdb.dk/scener/?id=26786 My CSDB | https://c64kernal.com Genesis

READY.
SYS(64767): EMARTI
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: