Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [Tamirat] Sony Walkman WM-F31  (Okunma Sayısı 8008 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arne_saknussemm
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Aralık 25, 2022, 19:21:39 ÖS »

Abi eline emeğine sağlık. Yine muhteşem bir içerik, bilmediğim detaylarla beraber.
Zamanında abimde de Mega Bass'lı WM-FX123 modeli vardı. Şimdiki titizliğim olsaydı korur kollar saklardım ama, iş işten geçti  Masum

Mütevazı yoldaşlarım;

Sony Vaio VGN-FE590P / PS1 / PS2 Slim / PSP

Nintendo GB DMG-01 / GBC / GBA SP AGS-101 / DS Lite

Nokia N-Gage QD
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Aralık 25, 2022, 20:02:34 ÖS »

Elinize sağlık. Bendede Mega Bass'lı WM-FX123 modeli var. Bir ara antika pazarından film müzik kasetleri almıştım. Malesef hem walkman hemde teyp lastikleri gevşediğinden kasetler öylece kaldı. Belki arada radyo olarak dinlemek de güzel olabilir.

Akıllı telefonlar bütün güzel cihazları (kamera, fotoğraf makinesi, oyun konsolu, mp3) esir almadan önceki son güzel dönem ipod ve psp dönemidir bence.
psp'ye film ve oyunlar, ipod'a müzikler yüklerdim yolculuk öncesi.
elimde iki ipodumda hala durur. nano3gen ve shuffle2.gen hala pilleri iyi durumda ve ses seviyeleri telefona göre çok iyi.

konuyu gereksiz uzattım elizine sağlık.
tüm commodore.gen.tr ailesine iyi seneler dilerim

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Aralık 25, 2022, 23:35:13 ÖS »

Üstadım elinize sağlık

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 25, 2022, 23:38:00 ÖS »

Elinize sağlık. Bendede Mega Bass'lı WM-FX123 modeli var. Bir ara antika pazarından film müzik kasetleri almıştım. Malesef hem walkman hemde teyp lastikleri gevşediğinden kasetler öylece kaldı. Belki arada radyo olarak dinlemek de güzel olabilir.

Akıllı telefonlar bütün güzel cihazları (kamera, fotoğraf makinesi, oyun konsolu, mp3) esir almadan önceki son güzel dönem ipod ve psp dönemidir bence.
psp'ye film ve oyunlar, ipod'a müzikler yüklerdim yolculuk öncesi.
elimde iki ipodumda hala durur. nano3gen ve shuffle2.gen hala pilleri iyi durumda ve ses seviyeleri telefona göre çok iyi.

konuyu gereksiz uzattım elizine sağlık.
tüm commodore.gen.tr ailesine iyi seneler dilerim

Ne yaptıysa bize şu android işletim sistemi yaptı, android çıkmadan önce eski telefonlardaki symbian ve java işletim sistemleri bile çok eğlenceliydi, bu kadar da teknoloji geliştirilmez ki yahu herşeyi mahvetti  Kahkaha

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ocak 01, 2023, 11:30:22 ÖÖ »

Hediye verildi dün akşam...

Kızımın bir kaseti kabından çıkartmaya çalışmasını (çabalamasını), walkman'in kapağını açıp içine kaset koymaya (doğru şekilde) uğraşmasını izlemek çok keyifliydi

Bir parçayı dinlemek için kaseti ileri "sarması" gerektiğini izah ederken zorlandım

Bazı şeylerin bizlerin bilinç altına ve kas hafızamıza nasıl geri dönülemez şekilde işlemiş olduğunu bir kez daha hatırlamış oldum. Kahkaha

murtek
Deneyimli

DO-IT-YOURSELF (AMIGA FOREVER)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ocak 01, 2023, 17:44:59 ÖS »

Kahkaha Kardeş hep gençlik yıllarımı hatırlatıyorsun yaaa..
Yine müthiş bir cihaz. Bunun kankası Sanyo olacak bendede. Eline sağlık, bunları yaparken izlemesi de heyecanlı olur. Küçükken Saat tamir edenleri izlerdim ilginç gelirdi; zevkli işler Eline emeğine sağlık.
Zamanın da bulamadığımız zaman bir numara ufak lastiği biraz genişleterek takardık. Önemli konu aslında bu işlerle uğraşanlar için; Lastik seçimi doğru seçilmeli ne ufak nede büyük olmalı. Az ufak daha iyi çevirir diye düşünenler olabiliyor öyle olun ca mekanizma da daha büyük sorunlara neden oluyor, lastik deyip geçmemek lazım; bilen biliyor.
Devamını bekleriz, kolay gelsin.

DO-IT-YOURSELF
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ocak 01, 2023, 22:30:01 ÖS »

Kahkaha Kardeş hep gençlik yıllarımı hatırlatıyorsun yaaa..

Hocam zaten amaç o... Yoksa kaset maset lastik bahane...

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Ocak 01, 2023, 23:21:09 ÖS »

Harika bir tamirat, harika bir hediye! eline sağlık!

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ocak 06, 2023, 22:06:15 ÖS »

Eline sağlık üstat özlemişim senin çizgi roman tadında tamirat konularını.Geçenlerde bende bit pazarında wm-fx373 bulmuştum açıp baktım onunda lastik sorunu var, ama böyle eriyip gitmemiş normalin iki katı uzamış. Yazını görünce aliden bende sipariş vermeye karar verdim lastik seçiminin bu kadar önemli olacağını hesap etmemiştim teşekürler.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: