Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga Piyasası  (Okunma Sayısı 1665 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haydar_abi
Uzman

İlla ki Amiga

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mart 12, 2023, 16:40:05 ÖS »

Forumdan mühendis bana satmayı düşünürmüsün demişti bende birine hediye edeceğim demiştim hediye edceğim de a600 ü istedi onu yolladım 1200 kaldı elimde

1200 gibi bilgisayar satılır mı hiç.

Amiga fanatiği.... 
Amigalıktan çıkmış Amigalar....

Amiga 1200 + Vampire V1200
LG 24MA53 TVMonitör
Amiga 500 Plus +TerribleFire030 4MB+16 GB CF
Amiga 2000
Amiga 500 + 1MB Çip + 9.5 mb FastRAM + Internal GOTEK + 4GB CF HDD
Casper M989A Monitor
Commodore64
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mart 12, 2023, 18:29:44 ÖS »

Son hali bu ama hidrojen peroksit ile beyazlatmaya çalışacağım.Bir de temizlikte

Bence hidrojen peroksit tehlikeli bir kimyasal, eğer satacaksanız bu şekilde satınız, alan kişi ne isterse yapsın. Hidrojen peroksit'i başarıyla uygulamanız fiyatı çok değiştirmez ama başarısız bir uygulama geri dönüşü mümkün olmayan sonuçlara sebep olabilir.

SHARKHONN
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 12, 2023, 18:45:45 ÖS »

Forumdan mühendis bana satmayı düşünürmüsün demişti bende birine hediye edeceğim demiştim hediye edceğim de a600 ü istedi onu yolladım 1200 kaldı elimde

1200 gibi bilgisayar satılır mı hiç.
Onu satıp 3d printer almayı düşünüyorum.Zaten elimde gine 2 tane amiga kalıyor onlar bana yeter
« Son Düzenleme: Mart 12, 2023, 18:47:27 ÖS Gönderen: SHARKHONN » Logged
emarti
Uzman

Only Amiga Makes It Possible █

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Mart 12, 2023, 19:57:11 ÖS »

Fiyat belirleyip forumda satışa çıkarabilirsin. Bleaching ile uğraşma bence hidrojen peroksitin etkinliğini arttıran güneş için uygun mevsim değil. 3D printerların dövize bağlı satışları düşünülürse bu zamanda çok beklemek mantıklı olmayacaktır. 10K altına da verilmez.

https://github.com/emartisoft My GitHUB | http://csdb.dk/scener/?id=26786 My CSDB

READY.
SYS(64767): EMARTI
Mad_Wolf
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mart 12, 2023, 20:36:52 ÖS »

Son hali bu ama hidrojen peroksit ile beyazlatmaya çalışacağım.Bir de temizlikte

Bence hidrojen peroksit tehlikeli bir kimyasal, eğer satacaksanız bu şekilde satınız, alan kişi ne isterse yapsın. Hidrojen peroksit'i başarıyla uygulamanız fiyatı çok değiştirmez ama başarısız bir uygulama geri dönüşü mümkün olmayan sonuçlara sebep olabilir.

Üstad ben eski beyaz pc kasaları ve arkadaşın 1 tane Amiga'sını beyazlattık.
2 tane madde var biri hidrojen peroksit(su) biri de oskidan-oksijen persoksid(krem). Kremi ben daha çok kullandım(sürüp sonra da streçleme ile).
Şunu söyleyebilirim krem olan ile daha kötü sonuç alınıyor. Krem biraz bir yerde daha fazla kalsa orası ya daha beyaz oluyor ya da dalgalanma oluyor. O sebeple yapacaksanız ben hidrojen olanı tavsiye ederim.
SHARKHONN
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mart 12, 2023, 22:09:16 ÖS »

Üstad ben eski beyaz pc kasaları ve arkadaşın 1 tane Amiga'sını beyazlattık.
2 tane madde var biri hidrojen peroksit(su) biri de oskidan-oksijen persoksid(krem). Kremi ben daha çok kullandım(sürüp sonra da streçleme ile).
Şunu söyleyebilirim krem olan ile daha kötü sonuç alınıyor. Krem biraz bir yerde daha fazla kalsa orası ya daha beyaz oluyor ya da dalgalanma oluyor. O sebeple yapacaksanız ben hidrojen olanı tavsiye ederim.
Vallahi bugün krem olanını buldum onu aldım
SHARKHONN
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mart 12, 2023, 22:09:45 ÖS »

Bendeki bozuk olan a500 kasadında bi deneyeceğim
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: