Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarAmstradAmstrad - Genel2 Yeni Girişimimde Sadece Amstrad PCW 8256 Kullanmak
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 2 Yeni Girişimimde Sadece Amstrad PCW 8256 Kullanmak  (Okunma Sayısı 6902 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DoctorCPC
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mart 15, 2023, 00:25:13 ÖÖ »

S4G Limited şirketimin üstünden TARIA WATCHES ve MOSIA SHOP adı altında Refurbished ve 2. el saatler satıyorum boş vakitlerimde. Saatlerin elden geçmesi ve Horoloji konusunda bilgi edinmek için harika bir şans oldu benim için. Şu anda sadece arada çay ve kahve paramı çıkarsın modunda. ama asıl amacım Horoloji biliminde ilerledikten sonra TARIA markalı kendi dizaynım sıfır mekanik saatler oluşturmak. MOSIA Shop ise Hobi ve Koleksiyon ürünleri sattığım bir oluşum. Hobilerimle ve Koleksiyonlarımla ilgili ilginç ürünleri satıyorum. TARIA WATCHES epey zaman oldu oturması. MOSIA ise daha yeni ve ikisi içinde özel web sitesi yapmak istemedim. sadece instagram sayfaları ve kendi facebook profilimden yayınlıyorum. Satış arada tek tük olsa da olabiliyor. ve bu iki e-ticaret oluşumunda kullanıcıları tutmak ve garanti belgelerini basmak gibi işlemleri sadece Amstrad PCW 8256 ve PCW 8256 Printer ile yapıyorum. 3'' disketler güvenilmez bu yıllarda fakat A diskinden Locoscript çalıştırıyor ve dosyaları B diski olarak görünen GOTEK üstünden USB'ye atıyorum. Locoscript dosyalarıda EBay'den alınabilir Locosoft'un halen desteklediği yazılımlarla PC'ye de atılabiliyor. ama inanın böyle bir ihtyaç duymadım. ürünlerin fotoğraflarını çekmek gibi işlermler için ortalama veya ortalama altı Samsung A70 kullanıyorum. inanın Amstrad PCW 8256 ile bu iki e-ticaret sistemi yürüyebiliyor. yalnız müşteri ve müşteri bilgilerini tutmak ve içlerinde arama yapmak için mini veritabanı veya excel tarzı bir sistemde kullanmam gerekecek bunların kullanımını da biliyorum zamanı gelince kullanacağım.

kısaca TARIA WATCHES ve MOSIA SHOP tüm müşteri bilgileri ve garanti belgesi basım gibi işlemlerini ve gerekli olan dökümanlarını Amstrad PCW 8256 ile yönetiyor ve saklıyor.

bir sonraki hedefim Amstrad CPC 6128 + RSF3 + V9990 + M4WiFi + USIFACII ve Amstrad DMP Printer ile daha büyük profesyonel işlerimi yapmak olacak. onun için daha var belki beceremem ama deneyeceğim. yenil ama bir daha ki sefere daha iyi yenil demişler.

bu arada Vintage Swiss Made Otomatik/Kurmalı ve Seiko tarzı saatlerden almak isterseniz instagram @tariawatches aynı zamanda hobi ve koleksiyon ürünleri için @mosiashop ve size gelen ürün bilgileri, garanti vb. dökümanlar ile bilgilerinizin de AMSTRAD PCW 8256 ile tutulduğunu ve yönetildiğini unutmayın... bu RETRO AMSTRAD ruhunu yaşatmak için alacağınız küçük ve uygun fiyatlı saat veya ürünler beni mutlu eder

Long Live Amstrad CPC/PCW/NC/GX
www.cpcuserclub.com
www.dizzyradio.com
Amstrad CPC: RSF3, V9990, AMSDAP, M4Wifi, ZMEM, MXBoard, DES Mini,GOTEK, USIFACII, DMP Printer, PS2 Mouse
Amstrad PCW 8256: 512K RAM, GOTEK, uIDE8, uRTC8
Amstrad NC 100: Wifi Modem
Amstrad NC 200: Gotek, PCMCIA
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: