Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetacil kan lazım olabilir (0 RH +)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: acil kan lazım olabilir (0 RH +)  (Okunma Sayısı 3919 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 22, 2023, 11:48:37 ÖÖ »

merhaba arkadaşlar.

hastalık      : rektum yani kalın bağırsak kanseri
evre          : 3.evre
ameliyat tipi : stomanın eski yerine geri takılması (kolostomi ameliyatı)
kan grubu     : 0 RH +
hastane ismi  : denizli devlet hastanesi
hasta ismi    : zeynep hayel tiryakioğlu
kaç adet      : tekrardan lazım olduğunda yazacağım
iletişim      : 05431312069

17 nisan 2023 tarihinden bu yana annem genel cerrah bölümünde yatışta. 18inde ameliyat oldu ancak ameliyata girmeden bizden (0 RH +) grubundan en az 3 kişiden kızılay aracılığı ile almanız lazım dedi. kızılaya gittik bizde kan yok dedi. siz kişi bulacaksınız hastane adı ve hasta adı vereceksiniz kanınızı kızılay verecek hastaneye dediler. bizde arkadaşlarım ile önce sosyal medya olmak üzere askeriye-polis-bekçi-esnaf-sokaktan geçen vatandaş olmak üzere zar zor 3 kişi bulabildik.(aslında gönüllü olarak vermek isteyen 10 kişi çıktı ancak sağlık sorunları yüzünden 3 kişiye düştü). neyse sonra ameliyattan çıktı yoğun bakıma alındı annem. ancak doktor ne olur ne olmaz en az yine 2-3 kişiden kan bulun dedi. bizde yine en baştan başladık ve bu sefer zorla 7 kişiden almayı başardık. yoğun bakımdan çıktı şükürler olsun. 19 nisan 2023 gününün sabah 09:00'da iyi haber geldi ve yatışa geri götürmüşler hemen koşa koşa hastaneye gittik. şimdi sizlerden bir isteğim olacaktı. denizli'de artık gerçekten kanı bulmakta bulsakta gönüllü almakta çok zorlanmaktayım. düşünün kendi kanımı bile takas ettim başka hastayla annem için. sizlerden ricam acil arıyorum diye yazdığım zaman sizde-tanıdığınızda-tanıdığınızın tanıdığında kimde bulursanız en yakın kızılay merkezine gidip "DENİZLİ DEVLET HASTANESİ - ZEYNEP HAYEL TİRYAKİOĞLU" adına gönüllü olarak vermek isteyen kan verirse çok memnun olurum.

tek ricam kan istediğimde kan veren olursa foruma verdim diye yazarsa çok memnun olurum. çünkü lazım olduğunda kaç tane olacak veya kaç tanesini bulabildik bilmem lazım. kızılay ile devlet hastanesi arasında mesafe olduğu için gidip sorgulatma şansım olmayabilir. sayı tutabilmek için.
telefon numarası bırakacağım ancak forum kuralları gereği yasakmı bilmiyorum ancak ben yinede yazacağım. yönetici arkadaşımız uygun görmez ise numarayı kaldırabilir yada mesajı yazan kişi kaldırması gerekiyor derse bu mesajımı komple silip kendisi benim adıma numarasız mesaj olarak tekrardan paylaşabilir.çünkü tekrardan foruma ne zaman girebilirim bilmiyorum. internet paketim yok maalesef. bakma şansım yok.

ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.

27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2023, 12:00:42 ÖS »

geçmiş olsun Allah şifa versin çok üzüldüm benim kanım uyuyor ama şeker tansiiyon kollestrol hastasyım yoksa seve seve veririm
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2023, 12:39:30 ÖS »

Çok geçmiş olsun bizimkiler de uymuyor malesef Acil şifalar dilerim.

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
MC_Skywalker
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2023, 12:58:59 ÖS »

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Malesef benimde uymuyor.
Mad_Wolf
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2023, 20:31:35 ÖS »

Çok çok geçmiş olsun.
Acil şifalar
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 22, 2023, 21:27:00 ÖS »

Geçmiş olsun. Acil şifalar. İnşallah en kısa zamanda bulunur.

retroexpress
Üye

Hr zmn yşmnz dğştrck br krrl krş krşy klrsnz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 23, 2023, 02:03:02 ÖÖ »

Geçmiş olsun. Aramızdan bir insana yardımım olsun desem de kan grubum farklı olduğu için ne yazık ki yardım edemiyorum. (Çevremdeki bazı kişilerin kan grubu uysa da ne yazık ki onlar kan vermeye uyumsuz kişiler.) Acil şifalar diliyorum.
Exu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 23, 2023, 16:21:21 ÖS »

Hocam Allah acil şifa versin. Benim kanım uyuyor istediğin zaman gidip verebilirim, düzenli kan bağışçısıyım zaten.

Bir kadının tepesini attıracak kadar çok RETRO EŞYA barındırabiliyorsan ve hala evliysen, O zaman kralsın...
Barış Yeni
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Nisan 23, 2023, 20:42:23 ÖS »

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Kanım uymuyor maalesef.
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Nisan 24, 2023, 01:13:13 ÖÖ »

Çok geçmiş olsun.

Foxbat
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 26, 2023, 19:26:44 ÖS »

Çok geçmiş olsun, umarım bulmuşsunuzdur. Benim kanım uyuyordu ama ben de yaştan dolayı veremiyor olmam lazım.
zanpinoz
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Nisan 27, 2023, 21:07:24 ÖS »

Arkadaşlar acil bir durum olup kan istendiği vakit farkı kan gurubu olanlar kanımı şu kişi adına takas etmek istiyorum diye de verebiliyomuş.

Şu an hastanedelermiş arkadaşımızın annesinin durmu iyi gibiymiş.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Nisan 28, 2023, 13:26:01 ÖS »

Çok geçmiş olsun.
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mayıs 06, 2023, 22:28:49 ÖS »

geçmiş olsun diye yazdığınız parmaklarınız zeval görmesin. Allah kalbinize göre versin. annemin durumunu anlatan bir yazı yazdım. okumak isteyen genel sohbet bölümünde paylaştım. acil bir kan ihtiyacı olmadıkça buradan yazmayacağım. çok teşekkür ederim her şey için.

27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
ercanersoy
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Mayıs 07, 2023, 22:18:06 ÖS »

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: