Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoScene7D6 Partinin ardından...Fotoğraflar, yorumlar...
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 7D6 Partinin ardından...Fotoğraflar, yorumlar...  (Okunma Sayısı 25904 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 04, 2006, 23:51:09 ÖS »

7D6 partisi "Beyoğlu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi" nde gerçekleştirildi. Öncelikle bu okulun yöneticilerine ve parti boyunca bizi yanlız bırakmayan öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz..

Parti mekanına girmeden, demoscene'in geçmişini tanıtan bir sunumla karşılaştık.

Parti mekanına adım attığınızda, en azından benim ummadığım bir hareketlilikle karşılaşmak çok güzeldi. İki ayrı kısımdan oluşan parti mekanının bir kısmında bir yandan sunumlar izlemek ve çalışmak, diğer kısımda ise daha sessiz ve sakin bir ortamda çalışmak ve C64 ve Amiga'yla uğraşmak mümkündü.

En önemli sunum buydu sanırım Kaçırmışız, hem kayıt olmakta geç kaldık, hemde her zaman açık olan FTP sunucudan bu fotoları almakta geç kaldım

Ekranda devamlı olarak çeşitli demo gösterileri, sponsor olan ve destekleyenlerin bilgileri yer aldı. Commodore.gen.tr sitesinin unutulmamış olması, commodore.gen.tr ailesi olarak bizleri çok mutlu etti.

İlgi çekici sunumlardan bir taneside partinin sponsoru olan Smart firmasının temsilciliğini yaptığı GP2X'di. Fotoda sanal reklam uygulaması vardır Kahkaha

Gnostic/Bronx çok başarılı bir sunum gerçekleştirdi ve bizler dikkatle onu izledik...

Sponsorumuzun ürününü burada bir kez daha reklam yapalım. GP2X Linux tabanlı bir oyun konsolu. hem eski sistemleri kolayca emule ediyor, hemde divx/xvid izlemenizi sağlıyor. Hemde isterseniz TV'ye çıkış sağlıyor. Güzel bir alet.

Özel sunumlarda oldu. Sağolsun Vigo, merak ettiğimiz MMC64 ve retro replay'i bize sundu. Fazla uzun tutmadı ama ozkano uyuya kaldı Kahkaha
Fotoğrafta yer alanlar: LW3D,ozkano,vigo/Bronx,Mgzzy/Naked Hamsterz

bazılarımız çocuklar gibi şendik. Ozkano CD32'nin başına kuruldu ve birkaç aşamayı ardı arkasına geçti.

Bakkada genç arkadaşlara Commodore64'de oyun oynamanın sırlarını anlattı.
Fotoğrafta yer alanlar: C64 başındaki arkadaşımız : Labraynda

En zevkli yarışmalardan bir tanesi 4 kişinin aynı anda oynadığı Pong oyunuydu.
Fotoğrafta yer alanlar: spritus/resident, Beelzebub , skate/glance ve Oxzy/demodojo

Oyundan herkes çok memnundu..Ben hariç Kahkaha Çünkü oyun bence Bug'lıydı. Nedense bu Bug'ı benden başka kimse fark etmedi Kahkaha Yenildiğim için uydurmuyorum Kahkaha

Tüm bunlar yaşanırken, lisenin öğrencileride bizleri yalnız bırakmadılar. bazılarının ilk defa gördükleri commodore64 ve Amiga çok ilgilerini çekmişti. SuperFrog'a bayıldılar.

arada ilginç diyaloglarda yaşandı Kahkaha

Herkes bizim gibi aylak değildi. yarışmalara hazırlananlar çoğunluktaydı.
(Fotograftaki çömelen adam, bizim forumdaki comelen_adam)
Fotoğrafta yer alanlar: peandoas/resident, Labraynda ve rephisto/resident

Bazısı grafik çalışmalar üzerine çalıştı.

bazılarının çalışmalarını görüntülemek için ise kameramanımız oldukça zorlandı.
Fotoğrafta yer alanlar: arcane/glance gençlere 3d öğretiyor

Yine bir grup arkadaşımız geliştirdikleri 3D oyun üzerine sohbet ediyorlar.
Fotoğrafta yer alanlar: www.oyungelistir.org 'dan arkadaşlarımız.

genç kardeşlerimizin ilgisi ve başarısı ise hepimizi çok memnun etti.
Fotoğrafta yer alanlar: ecipher/resident, Mgzzy/Naked Hamsterz , Beelzebub

Kısacası biz hariç herkes ciddi ciddi yarışmalara hazırlandı.
Fotoğrafta yer alanlar: endo/glance, Labraynda ve rephisto/resident

Arada Vigo'nun söylediği şarkılarla neşemizi bulduk   - tamam vigo şaka..arkadaşlara anons yaptığını söyliyeceğim Kahkaha

Forumumuzu temsilen arkadaşlarımızda hazırdı.. Skate,Endo64,Vigo,Bakkada organizatör olduğu için onları saymazsak.

Commodorefan, forumları bilgilendirerek, partiye gelemeyen arkadaşlara son haberleri iletti.

Gilmour, yine forumumuzdan partiye katılan arkadaşlarımızdan bir tanesiydi.
Fotoğrafta yer alanlar: Sharp/Accuracy/Saints, Gilmour, ragnor/clash

Ozkano, Ben ve Bakkada...
Not: Arda son anlarda gelebildi ve fotosu henüz elimize ulaşmadı. comelen adamın fotosu yukarılarda..Oda forumumuz üyesi..Unuttuklarımızda olabilir..

Sonuç olarak...

partiye giderken commodore/Amiga neslinin daha önce hiç tanışmamış olsalarda bir aile gibi kaynaşacaklarını tahmin etmek zor değildi.
Aynen öyle oldu. İki gü boyunca fotolardan da görülebileceği gibi hem güldük, hem eğlendik,hem yarıştık, hem bilgilendik...
Organizasyonu yapan, katkısı olan herkese çok teşekkür ederiz..mart ayındaki Nightshift'te buluşmak üzere sözleştik...

« Son Düzenleme: Aralık 07, 2006, 15:14:51 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Aralık 04, 2006, 23:57:26 ÖS »

keza, partide güzel bir olay daha oldu, sevgili arkadaşımız LW3D, BRONX'a katılarak bizleri bir kat daha mutlu etti. Aramıza hoş geldin bro! Senin gibi değerli bi arkadaşımızı aramızda görmekten çok mutluyuz!
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2006, 00:29:15 ÖÖ »

Teşekkürler Vigo. Bende aranızda olmaktan çok mutluyum..Çok teşekkürler..

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2006, 01:28:06 ÖÖ »

vay super. bu forumdan scener kazanimlarinin baslamasina cok cok sevindim.

boylece bu yeni forumdaki ilk mesajimi da lw3d'yi ve partiye giden butun forum sakinlerini tebrik etmek icin atayim. Umarim yerlesme problemlerim geride kaldikca onumuzdeki aylarda bu foruma elimden geldigince aktif katilim saglamak istiyorum.

sevgiler
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Aralık 05, 2006, 01:42:33 ÖÖ »

LW3D, party de karar aldığın balon uçurma demosu ne durumda

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
fkamanli
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Aralık 05, 2006, 09:04:02 ÖÖ »

Her ne kadar katılamamış olsam da, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Aralık 05, 2006, 09:31:05 ÖÖ »

haydi beyler, şimdi sıra gazlamada... lütfen http://pouet.net/party.php?which=522&when=06 adresine gidin ve "olumlu" reaksiyonlar yapın çıkan productionlara...
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Aralık 05, 2006, 10:36:29 ÖÖ »

Vay, tebrikler LW3D keske orda olmak mumkun olsaydi, kismet. imrenerek izledim fotograflari.

Retro Hincal Uluc
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Aralık 05, 2006, 11:21:01 ÖÖ »

ozkano : Balon uçurmak basit kaçar artık Partide uçan balon programıyla c64'de kod yazmaya geri döneceğimi söyledim ama artık Bronx üyesiyim...Yani..lütfen ona göre konuşalım Kahkaha

nightlord : Sizin gibi değerli bir arkadaşımızı forumda görmek çok güzel. Hoşgeldiniz. Sitenizdeki matematik uygulamaları yeni düzenlemede bulamadım. Kimse takip etmiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz Ben takip ediyordum. Devamını ve assembler ile bağlantısını kurmayı gerçekten çok istiyorum. Vektörler, matrisler, işlemleri anladık. Devamı insallah gelir. Tekrar hoşgeldiniz...

Coze: aslında hepiniz yanımızdaydınız. Bizler sizide temsilen oradaydık. Şöyle bir ortamı kontrol ettik. Katılabilecek güzel organizasyonlar olduğuna karar verdik :)Insallah bir sonraki organizasyonda hep beraber oluruz. Gerçekten bu çok eğlenceli ve güzel olur...

ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Aralık 05, 2006, 13:45:43 ÖS »

Coze, kulakların Japon yadan çınladımı bilmiyom ama senide çekiştirdik, Japonyada 3 katlı bi şatoda yaşıyormuşsun öle dediler

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Aralık 05, 2006, 14:55:02 ÖS »

@coze : hocam sen nightshift'de mmc64 alan arkadaşsın dimi?
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Aralık 05, 2006, 15:18:51 ÖS »

vigo, evet abi mmc64 alip giden o terbiyesiz benim ama o gun geldigim gunun hemen ertesi gunu oldugundan jetlag yemistim o yuzden saat alti gibi koptum dayanamadim.

ozkano valla bisiler cinladi tam anlayamamistim demek sizmissiniz o uc katli sato 15 metrekare onu belirteyim yanliz

Retro Hincal Uluc
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Aralık 05, 2006, 15:31:20 ÖS »

evet abi o rakamları duyunca şok oldum 

Cps2,System11
kaplan135
Deneyimli

üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Aralık 05, 2006, 16:22:52 ÖS »

herkes cocuklar gibi eğlenmişler bende olda olmak isterdim
özkana agony takılmış kapışırız valla ..gökhan dersen yorgun ha içinizde en neşeli olay a4000 espirisi olmuş.parti herkese bir şey kazandırmış....saygılarımla

AMİGA COMMODORE ATARİ PS PANG SİNCLAİR NİTENDO SEGA MSX  VECTRECX
vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Aralık 05, 2006, 16:51:55 ÖS »

arkadaşlar, bakın 4 ay sonra mart 2-3-4 de nightshift var
bugünden tüm ayarlamalarınıza başlayın... lw3d, böyle bi sticky yada announce gibi bişi varsa demoscene bölümüne koysana nightshift ile ilgili olarak
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: