Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriProjeGoblins Oyun Müzikleri (Amiga Mod Formatında)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Goblins Oyun Müzikleri (Amiga Mod Formatında)  (Okunma Sayısı 1623 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
VirtualDreams
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 03, 2024, 19:07:22 ÖS »

Merhaba canlar,
Gobliins 2 ve Goblins 3 oyunlarının Amiga versiyonlarının müziklerini mod formatında yeniden oluşturuyorum. İlk olarak Goblins 3 - Encounters of the Third Kind (King Level) müziğini oluşturdum. Yenilerini yaptıkça buraya ekleyeceğim.

Müzik ektedir.

Müziği birebir aynı olarak oluşturmak için çok uğraştım. Diğer müzikler de bunun gibi birebir aynı olacak.

* goblins_3_encounters_of_the_third_kind.zip (13.67 KB - Yükleme: 66 kez.)
« Son Düzenleme: Ocak 03, 2024, 20:48:15 ÖS Gönderen: VirtualDreams » Logged
Decypher
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 04, 2024, 09:20:48 ÖÖ »

Ellerine sağlık, harika olmuş

Goblins serisine bayılırım, ezbere bildiğim müzikleri bir kez de böyle dinlemek çok keyifli olacak.

P.S: Bu arada .mod dosyalarını zahmetsizce PC'de dinlemek isteyen olursa online player kullanabilirsiniz: https://med.planet-d.net/demo/web/modplayer/
VirtualDreams
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 04, 2024, 09:24:12 ÖÖ »

Çok teşekkürler dostum Amiga versiyonundaki müzikleri tamamladıktan sonra fırsat bulduğumda PC (DOS) versiyonunun müziklerini de XM formatında yapmayı planlıyorum. Öncelik Amiga tabii ki.
Jax
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 06, 2024, 17:43:42 ÖS »

Merhaba, mod u dinledim. Kulak tırmalayan tiz sound (tiz bir ses) dışında gayet güzel Elinize sağlık.
VirtualDreams
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 06, 2024, 21:36:09 ÖS »

Elinize sağlık.
Çok teşekkürler.
Kulak tırmalayan tiz sound (tiz bir ses) dışında gayet güzel
Cymbal sesinin yüksekliğini bir başka versiyonda 40'a çekmiştim fakat orjinalinde cymbal sesinin seviyesi diğer enstrümanlarda olduğu gibi 64'te, dolayısıyla dağıttığım versiyonda 64'te bıraktım. İsterseniz herhangi bir mod tracker ile Cymbal'in sesinin yüksekliğini 40 civarına çekebilirsiniz, orjinalinin aynısı olmamakla birlikte daha güzel olduğunu düşünüyorum ben de.
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2024, 21:38:30 ÖS Gönderen: VirtualDreams » Logged
tayci
Üye
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 08, 2024, 11:42:34 ÖÖ »

Merhaba canlar,
Gobliins 2 ve Goblins 3 oyunlarının Amiga versiyonlarının müziklerini mod formatında yeniden oluşturuyorum. İlk olarak Goblins 3 - Encounters of the Third Kind (King Level) müziğini oluşturdum. Yenilerini yaptıkça buraya ekleyeceğim.

Müzik ektedir burada .

Müziği birebir aynı olarak oluşturmak için çok uğraştım. Diğer müzikler de bunun gibi birebir aynı olacak.
Goblins 2 oyunlarının büyük bir hayranıyım. Kulağa ilginç geliyor, iyi iş.
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2024, 14:45:00 ÖS Gönderen: tayci » Logged
VirtualDreams
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 08, 2024, 17:41:20 ÖS »

Merhaba canlar,

Müzik ektedir.

Goblins 2 oyunlarının büyük bir hayranıyım. Kulağa ilginç geliyor, iyi iş.

Çok teşekkürler dostum
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: