Bugünün bir çıktısını size paylaşmak isterim. Ankara'da eğitim yazılımları üretiyoruz ve personellerimizden biri 22 yaşında, C64 konusunda meraka kapıldı, bana göre sanırım benim çok saçma işlerle vakit geçirdiğimi düşünerek incelemek istedi ve olayın içerisine daldı... Bugün uzun bir görüşme yaptık. Paylaşmak isterim.
Saptamalarına göre:
64kb bir donanımla 2020'li yıllarda ilgilenmenin anlamsız olduğunu düşünmüş, sadece Türkiye'de değil dünyada böyle "enteresan" bir merak olduğunu görünce şoka girmiş. C64 studio indirmiş ve anlamaya çalışmış konuyu...
Sevindiren noktalar:
Yeni nesilden bu konu ile alakadar bir çok insan olduğunu söylüyor. C64'ün etkili niteliklerine hayran kalmış.
Şaşırdığı noktalar:
Gelişmiş teknolojiye rağmen hala bir çok noktada emülasyon sağlanamaması onu deneyimli bir yazılımcı, mühendis olarak deli etmiş durumda.

Sonuç olarak "deli" olduğumuzu düşünen bir kişi daha aslında daha farklı bir kafada olduğumuza kanaat getirdi. Forum genelini de analiz etmiş. Herkesin multidisiplin, başarılı kimliklerinin olması onu başka bir dünyaya sürüklemiş durumda.
Aksini düşünmemiştim. Evin bir odası başkalarına göre hurda dolu olsa da ben zaten dünyamda mutlu(yd)um. ( Şu an Myth main theme dinliyorum )
Diğer arkadaşlara direnç olsun.
Kendinize iyi bakın (yaşlandık)