Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarDiğer BilgisayarlarŞampiyon Galataray CD'si İSTEK (Sadece Arşiv için)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Şampiyon Galataray CD'si İSTEK (Sadece Arşiv için)  (Okunma Sayısı 1851 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mart 14, 2024, 21:48:31 ÖS »

Arkadaşlar acaba yukarıdaki resimdeki CD elinde olan varsa upload edebilir mi? Sadece arşiv amaçlı.
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2024, 21:52:05 ÖS »

Arşive bakmam lazım. UEFA kupası macerası değil mi?

pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 14, 2024, 22:09:29 ÖS »

Bendeki Galatasaray Unutulmaz Maçlar Belgeseli'ymiş. Kanal D, Mehmet ALi Birand.
Bendekinin ekran görüntüleri:

onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 15, 2024, 02:25:13 ÖÖ »

Benim dediğimde galatasaray marşı filan vardı.
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 15, 2024, 02:46:11 ÖÖ »

Bendeki Galatasaray Unutulmaz Maçlar Belgeseli'ymiş. Kanal D, Mehmet ALi Birand.

CD'nin adı Şampiyon Galatasaray PCMarket. Bi program içinden çalışıyordu. Macromedia Director programı ile filan. Girişinde de Galatasaray marşı ile Ali Samiyen stadını gösteren intro girişi vardı. Şimdi tam hatırlamıyorum. CD'nin fotosunu çekip atabilir misiniz zahmet olmazsa? Teşekkürler bu arada.
« Son Düzenleme: Mart 15, 2024, 05:07:21 ÖÖ Gönderen: onair234 » Logged
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mart 15, 2024, 12:13:34 ÖS »

CD'nin adı Şampiyon Galatasaray PCMarket. Bi program içinden çalışıyordu. Macromedia Director programı ile filan. Girişinde de Galatasaray marşı ile Ali Samiyen stadını gösteren intro girişi vardı. Şimdi tam hatırlamıyorum. CD'nin fotosunu çekip atabilir misiniz zahmet olmazsa? Teşekkürler bu arada.
Maalesef cd yok. Zamanında kopyalamışım. .dat formatında videolar. 4 adet. Aşağı yukarı 2gb yer kaplıyorlar. Sizin bahsettiğiniz bu değil o zaman.

Bu olması lazım:
« Son Düzenleme: Mart 15, 2024, 12:16:31 ÖS Gönderen: pofpor » Logged

onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 15, 2024, 21:03:45 ÖS »

Maalesef cd yok. Zamanında kopyalamışım. .dat formatında videolar. 4 adet. Aşağı yukarı 2gb yer kaplıyorlar. Sizin bahsettiğiniz bu değil o zaman.

Bu olması lazım:

bu değil. Benim koyduğum fotoğraftaki gibi olacak.
arne_saknussemm
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 18, 2024, 12:57:07 ÖS »

Bende mevcut, biraz dolapları döküştürmem lazım sadece. Haber veririm her şey hazır olduğunda.

Mütevazı yoldaşlarım;

Sony Vaio VGN-FE590P / PS1 / PS2 Slim / PSP

Nintendo GB DMG-01 / GBC / GBA SP AGS-101 / DS Lite

Nokia N-Gage QD
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 18, 2024, 21:41:18 ÖS »

Bende mevcut, biraz dolapları döküştürmem lazım sadece. Haber veririm her şey hazır olduğunda.

ok teşekkürler şimdiden
arne_saknussemm
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 20, 2024, 14:19:18 ÖS »

Buyrun yükledim.
rar dosyası içinde iso olarak. İhtiyacı olanlar da indirebilir, daha sonra silerim.

Zamanında sadece VCD oynatıcıda izlemiştim. PC'de VLC ile açmaya çalıştım ama VCD/DVD filmi gibi açamadı. Çok uğraşmadım, normal klasör içindeki GS.exe dosyasını açınca menü vs. geliyor tabi yine.

https://s6.dosya.tc/server19/pgcqwy/smpyn_gltsry.rar.html

Mütevazı yoldaşlarım;

Nokia N-Gage QD
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 20, 2024, 16:33:58 ÖS »

Buyrun yükledim.
rar dosyası içinde iso olarak. İhtiyacı olanlar da indirebilir, daha sonra silerim.

Zamanında sadece VCD oynatıcıda izlemiştim. PC'de VLC ile açmaya çalıştım ama VCD/DVD filmi gibi açamadı. Çok uğraşmadım, normal klasör içindeki GS.exe dosyasını açınca menü vs. geliyor tabi yine.

çok teşekkürler kardeşim zahmet oldu
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 20, 2024, 17:58:55 ÖS »

Buyrun yükledim.

Sen de 3.Boyut Ansiklopedi CD-ROM 1997 CD'si bir de Gezi Dergisi Nisan 1998 CD'si mevcut mu acaba?
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 20, 2024, 18:24:57 ÖS »

En büyük Beşiktaş

C64 ve A500 gerisi teferruat
arne_saknussemm
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 22, 2024, 17:55:51 ÖS »

Buyrun yükledim.

Sen de 3.Boyut Ansiklopedi CD-ROM 1997 CD'si bir de Gezi Dergisi Nisan 1998 CD'si mevcut mu acaba?

Rica ederim ne zahmeti.

Maalesef diğer belirttikleriniz mevcut değil. O tür şeyleri hiç toplamadım ne yazık ki. Odağım eski telefonlar, oyun ve konsollar olunca malum.

Mütevazı yoldaşlarım;

Nokia N-Gage QD
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 23, 2024, 05:33:09 ÖÖ »

Buyrun yükledim.

Rica ederim ne zahmeti.

Maalesef diğer belirttikleriniz mevcut değil. O tür şeyleri hiç toplamadım ne yazık ki. Odağım eski telefonlar, oyun ve konsollar olunca malum.

anlıyorum. Yine de teşekkürler ilginiz için.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: