Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Eski Video Tamiratı  (Okunma Sayısı 3482 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 18, 2024, 09:39:50 ÖÖ »

Arkadaşlar,
Bende de arızalı Sony marka beta, Sony VHS video ve LGS VHS video var. Beta kaseti hic çıkarmıyor. Sony VHS de kaseti çıkarırken banti doluyor. LG VHS powere basınca makine acilmiyor. İyi bir tamirci varsa bende arıyorum. İstanbul içinde.

Saygılar.
Foxbat
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 18, 2024, 13:03:52 ÖS »

Eski  video tamircileri arAsında kocamustafapaşada ferhat usta birde  ensar  usta vardı bir tanede  fatihte  vardı oda  bendim benim gözler gitti cok zayif ferhat  usta  ve  ensar  usta  ile görüşeyim  bakarız  derlerse telini  paylaşırım forumdan
Çok teşekkürler ben Ankaradayım bir tane tamirci buldum ancak vhs'leri ve beta'yı tamir edebilirim dedi Video 2000 beni aşar kolay kolay da bulamazsanız dedi eğer ki Video 2000 tamiratı yapabilirlerse bir şekilde ulaştırırım makineyi onlara. 

İlk ilana ankara yazsaydın şimdiden video izliyor olurdun

Ankarada sağlam bir tamircim var. tüplü tv bile bakıyor. İlgileniyorsan özelden yeşillendir.

Benim de, İstanbulda  tüplü tamiri yapabilecek birini bulmam lazım.
utezer
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 21, 2024, 11:23:09 ÖÖ »

istanbul icin tavsiyede bulunabilirim

onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 21, 2024, 11:26:18 ÖÖ »

istanbul icin tavsiyede bulunabilirim

Biraz yoğunluğum var kışa doğru tavsiyeni alacağım

He pardon ben video için demiştim

C64 ve A500 gerisi teferruat
utezer
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 21, 2024, 16:41:31 ÖS »

sen tavsiye iste yeter ki

utezer
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mayıs 21, 2024, 16:43:02 ÖS »

Eski  video tamircileri arAsında kocamustafapaşada ferhat usta birde  ensar  usta vardı bir tanede  fatihte  vardı oda  bendim benim gözler gitti cok zayif ferhat  usta  ve  ensar  usta  ile görüşeyim  bakarız  derlerse telini  paylaşırım forumdan
Çok teşekkürler ben Ankaradayım bir tane tamirci buldum ancak vhs'leri ve beta'yı tamir edebilirim dedi Video 2000 beni aşar kolay kolay da bulamazsanız dedi eğer ki Video 2000 tamiratı yapabilirlerse bir şekilde ulaştırırım makineyi onlara. 

İlk ilana ankara yazsaydın şimdiden video izliyor olurdun

Ankarada sağlam bir tamircim var. tüplü tv bile bakıyor. İlgileniyorsan özelden yeşillendir.

Benim de, İstanbulda  tüplü tamiri yapabilecek birini bulmam lazım.
ozelden iletisim bilgilerini gonderiyorum

dodogildo
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mayıs 22, 2024, 00:50:15 ÖÖ »

Sahibinden'de çok sayıda uygun fiyatlı, güzel VCR var. Meraktan soruyorum: -Bozuk olanı çöpe atıp, çalışan bir tane almak daha ucuz ve kolay değil mi?

onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mayıs 22, 2024, 01:10:07 ÖÖ »

Sahibinden'de çok sayıda uygun fiyatlı, güzel VCR var. Meraktan soruyorum: -Bozuk olanı çöpe atıp, çalışan bir tane almak daha ucuz ve kolay değil mi?

Benim ki model durumundan. Çocukken kullandigimla aynı model olmasını istiyorum

C64 ve A500 gerisi teferruat
DoctorCPC
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Mayıs 23, 2024, 23:16:19 ÖS »

eski VHS ve Betamax video'mu çöpe atmıştım maalesef hatta kasetleri bile .daha sonra çok daha iyi cihazlar aldım ve küçük bir VHS, Betamax kaset koleksiyonum var. bu arada 8mm film makineleri ile film izlemeyide şiddetle tavsiye ederim. küçük bir 8mm film koleksiyonumda var. ileride belki 16mm makineye geçebilirim. gelecek neler getirir bilinmez. ama iyi bir tamirci tanımak şart. hepsinin tamircisi farklı olur genelde.

Long Live Amstrad CPC/PCW/NC/GX
www.cpcuserclub.com
www.dizzyradio.com
Amstrad CPC: RSF3, V9990, AMSDAP, M4Wifi, ZMEM, MXBoard, DES Mini,GOTEK, USIFACII, DMP Printer, PS2 Mouse
Amstrad PCW 8256: 512K RAM, GOTEK, uIDE8, uRTC8
Amstrad NC 100: Wifi Modem
Amstrad NC 200: Gotek, PCMCIA
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: