Aynı sorunu bende yaşamıştım hiç bir şekilde görüntü alamadım, görüntü alınsa dahi net olmayacaktır, en güzeli uygun paraçları alıp av mod yapmak, ben öyle yaptım.
Yaptığınız mod yavuzG'nin gösterdiği mod'un aynısı mı, yoksa farklı bir mod mu kullandınız?
Öncelikle Ntsc/j famicom, ntsc/u nes ler ile aynı frekansta çalışmıyor diye hatırlıyorum. Yani standart bir ntsc nes pal tv’de siyah beyaz görüntü verirken, ntsc/j famicom, pal veya ntsc/u tv de hiç bir kanalda görüntülenemiyor. Bir eleman önce ntsc nes ile kanalı bulup görüntüyü aldıktan sonra famicom u bağlamıştı. Famicom rf modülatör üzerindeki bir pot ile hassas ayar yaparak, ntsc nes ile aynı frekansa getirip görüntüyü almıştı.
Ben ntsc snesimi şöyle kullanıyordum;
Bir Multisystem sony betamax vcr vardı ve rf çıkış ile televizyona bağlı ve kanalı belliydi. Snesi de yine rf ile vcr üzerindeki rf girişe bağlıyordum. Kanal arama işini tv değil, vcr yapıyordu ve ntsc snes sinyalini pal tv ye renkli olarak gönderiyordu.
Yukarda Serdar Abi'nin yolladığı linkte bahsedilen yöntem. Bu fikir benimde aklıma geldi ama NTSC RF'ten PAL bir görüntü vericek bir VCR veya aparat bulmak pahalı olmasa bile zor olucaktır, bulsam bile maalesef VCR için yeterli alanım yok

.
Composite mod tek çare gibi gözüküyor, onlar içinde ise konsol'un kasasına zarar vermeden yapması en kolay ve en temiz olanı bu gibi gözüküyor:
https://backofficeshow.com/shop/famicom-psu-av-replacement-boardLakin yeni gümrük uygulamaları nedeni ile erişmem pek mümkün gözükmemekte