Muhteşem bir şey ya. Videoyu izledikten sonra bol çizikli ve menüden öteye geçemeyen Half-Life PS2 diskinin olduğu dolaba hüzün dolu gözlerle baktım. Çok yumuşak bir bezle sabun + diş macunu ile de ovaladım ama hiç yüz vermedi.
TR içi videodaki gibi bir hizmet sunan yer, kişi bilen varsa lütfen yazsın

Ben elimdeki çalışmayan, donan ve takılan bol çizikli üç beş cd yi tekrar çalışır hale getirdim, formülü veriyorum.
Formül diş macunu ve pamuk, diş macunu için içinde mavi renkli olanı tercih etmelisiniz diye bir yazı okumuştum bende mavi olanla yapmıştım,
Bez peçete vs olmaz, bunlar cd ye zarar verir çizerler, pamuk olacak.
Baskı uygulayarak yapılacak, kırılacak derecede abartı olmasın ama epey bir baskı uygulayın.
Bir kaç kez silmekle olmaz, ideali 10 tekrar, ne kadar çok silerseniz o kadar çok çizikler kaybolmaya başlar.
Nasıl yapılacağına gelince, bir miktar diş macununu diskin orta deliğinin hemen yanındaki alana sürüp sonra pamuk ile belli bir basıçla bastırarak dairesel bir şekilde siliyoruz, yani ortadan dışa doğru dairel bir şekilde,
pamuğu cd nin üzerinden çekmemeye çalışın, bu işlem bir kere yapınca hemen olmuyor, 10 tekrar falan yaaprsanız göreceksiniz ki çizik diye bir şey kalmayacak. Dikkat edilmesi gereken nokta gelişi güzel silinmeyecek dairesel bir şekide ve bastırarak silinecek, en az 5-10 tekrar olacak, bu tekrar olayını sonlandırmayı çiziklerin kaybolduğunu görünce karar verin.
Son olarak eğer derin çizikler var ise maalesef o derin çizikler kaybolmuyor ama çizikler kılcal çizik ise istediği kadar olsun %80 oranında kayboluyorlar.