Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Anket
Soru: Eski bilgisayarlardan ve retrodan
Bıktım - 2 (2.2%)
Asla bıkmam - 67 (75.3%)
Gitgide sıkılıyorum her an bırakabilirim - 20 (22.5%)
Toplam oy: 89

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bıkkınlık anketi :)  (Okunma Sayısı 2147 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Nisan 03, 2025, 02:23:25 ÖÖ »

Al-satçı, fırsatçı, fahişçi, kazıkçı olanlar bıkabilir. Onlar için başka şeyler önemli. Zaten küçük bir azınlık.

Ancak gerçek manada bu cihazlara ve o dönemlere özlem duyanlar, evde cihaz kullanmak için yer olmaması gibi bazı nedenlerle dönemsel olarak bıkmış gibi hissedebilir. Böyle dönemlerde atsam satma gibi hareketlerden kaçınmalıyız. Çünkü kısa süre sonra pişman olunur ve tekrar cihaz vb. bulmak artık çok zordur. Yokk cihaz yooook. Zamanında sararmış diye bir simit parasına eskiciden beğenmeyip amiga almıyorduk be, hey gidi günler  Kahkaha

Çok bıkan varsa da, her türlü cihazı hediye kabul ediyorum. Bu fedakarlığı yaparım.

june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan 03, 2025, 10:51:01 ÖÖ »

bende kalanları kutuladım kaldırdım evde müsait bir yere. her ay bir tanesini seçip bilgisayar masamda dekor olarak koyuyorum.

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 06, 2025, 14:45:34 ÖS »

Çok bıkan varsa da, her türlü cihazı hediye kabul ediyorum. Bu fedakarlığı yaparım.

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Nisan 08, 2025, 09:40:51 ÖÖ »

Eğer bıkan varsa, bugüne kadar bu cihazlar üzerinde bir şey (program, grafik, müzik ve bu üçünün kombinasyonları) üretmediyseniz ve bu tarihten sonra üretmeye girişecek olursanız ömrünüzün yetmeyeceği kadar bir süre sıkılmamayı garanti etmiş olursunuz.
Seko92
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Nisan 11, 2025, 07:40:53 ÖÖ »

Sonradan başlayanlar bıkabilir ama o günleri bizzat yaşamış olanların asla bıkacağını düşünmüyorum.

Kend, adıma konuşursam, bıkmak bir yana dursun, tasarlanmakta olan Amicube'ü sabırsızlıkla bekliyorum, çıkar çıkmaz alacağım. Alınca da benim Mister sistemi burada satılığa çıkabilir.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: